Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 2.0 או לאון 1.4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן 

אני מתכוון לקנות רכב (ראשון יש לציין) התקציב עומד על סביבות ה70 אלף וההתלבטות הסופית היא בין המאזדה 3 ספיריט 2.0 2016 או לאון סטייל 1.4 2017

רציתי לשמוע חוות דעת מאנשים שיש להם את האוטו ובכללי חוות דעת על איזה רכב נראה יותר טוב לדעתכם

אין לי הבנה גדולה בנושא גם כי זה רכב ראשון, אם מישהו יוכל להגיד לי באיזה מהרכבים יש מערכת שמע יותר טובה וחזקה אני אשמח

פורסם

מה תרצה לדעת, היתה לי ספיריט 2014, רכב מעולה, אך בלי שתכתוב מה תרצה לדעת קשה לי לכוון אותך,

הרכב די אמין, אך יש מותחן רצועות שיכול לשבוק חיים כל כ5 שנים, החלפתו עולה כ1400 ש"ח לפני הנחה, מעבר לזה רכב מעולה ואמין, ודי חסכוני.

לגבי העיצוב, על טעם וריח...

מערכת השמע במאזדה היתה לא רעה, אך רחוקה מלהיות איכותית, לא יודע לגבי הליאון.

פורסם

במאזדה בחו"ל היו מערכות שמע משודרגות באיכות דיי גבוהה שלא הגיעו לארץ (גם בדור הקודם של 2016 וגם בחדש).

ייתכן והחלפה למערכת כזו תהיה פשוטה יחסית (כיוון שהמקומות לרמקולים וכו' הם זהים בין הגירסאות עם מערכת השמע הרגילה והמשודרגת.

לדוגמה בדור הנוכחי בדלת:

image.thumb.png.3f7747a9a8e847d99fd60e05a78c4745.png

לעומת זאת בגרסאות שהגיעו ארצה זה נראה ככה:

image.png.2fe876106b8e4d46b0fcd60ee1d3df35.png

בדיוק אותו כיסוי מאלומיניום עם הטבעה של BOSE, או מפלסטיק בלי, ככה שזה אמור להיות יחסית יותר קל להחלפה.

השאלה כמה יעלה לייבא מערכת כזו קומפלט מחו"ל

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

צריך לבדוק,

כי אני לשם השוואה בדקתי את אותו הנושא עם הפוקוס, בחו"ל יש את מערכת הB&F, אך בפועל זה ממש לא כזה פשוט, מדובר גם במגבר אחר, רמקול אמצעי שאין לו מקום בגרסה שיש לי וכו...

פורסם
בתאריך 1.10.2020 בשעה 13:46, wildlands2019 כתב:

צריך לבדוק,

כי אני לשם השוואה בדקתי את אותו הנושא עם הפוקוס, בחו"ל יש את מערכת הB&F, אך בפועל זה ממש לא כזה פשוט, מדובר גם במגבר אחר, רמקול אמצעי שאין לו מקום בגרסה שיש לי וכו...

אני מניח שהתכוונת ל- B&O. 

בכל מקרה, התקנה של מערכת כזו בשלמותה לא עשויה להיות משהו יחסית פשוט מאחר וכל הרמקולים יכנסו למקום בצורה דיי מושלמת?

שלומי.

פורסם

אני הייתי ממליץ על המאזדה, לי שי את ה 3 COMFORT, 2014, רכב פשוט מצויין ללא תקלות מטיפול לטיפול.

אני יד ראשונה והיא כבר הגיע 195000 ק"מ והרכב פשוט לא מראה סימניי עייפות (אין נזילות שמן ואין אפילו הזעות או רעשי מנוע חריגים).

סיאט אני לא מכיר, אבל המאזדה באופן כללי עשוייה מחומרים יותר איכותיים ושלא נדבר על העיצוב.

בהצלחה.

• תוכן חדש...