Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אשמח לשמוע את דעתכם לגבי מערכות דאבל דין,

מערכת אנדרואיד לדוגמא Joying עם DSP חיצוני מחובר ב- SPDIF,

לעומת מערכת פיוניר דגמי Z שלא מצריכים (כברירת מחדל) DSP חיצוני, המתחברים ל Android Auto.

אשמח לשמוע את דעתכם לגבי עלות מול תועלת.

לגבי הפיוניר השאיפה לקנות יד2 ולא חדש (חדש עולה בערך 3-4K).

הצרכים הם מוזיקה איכותית ככל הניתן, חיבור למצלמה אחורית, חיבור לוויז (אני עם פלאפון אנדרואיד).

תודה רבה.

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

שתי האופציות מעולות בעיני - הJOYING גם לא מחייב אותך לDSP חיצוני כי יש בו אחד מובנה, רק שהוא לא בנוי להגברה אקטיבית של סט קידמי, אפילו לא שני חלקים. 

אתה כן יכול "לרמות" ולקחת סט קומפוננט שני חלקים - להגביר את הטוויטר על הקרוס הפסיבי שלו או לקנות סט שני חלקים עם קרוס שתומך BI WIRE 

אני חושב שDSP חיצוני ברוב המקרים יהיה חזק יותר מכל DSP מובנה שתיקח למעט יחידות בסדרות ממש גבוהות של היצרנים - לא מכיר את סדרת Z של פיוניר אז אולי אני טועה כאן. 

ובסופו של דבר אם DSP חיצוני וחיבור למחשב הם לא משהו שיתאים לך - אתה כבר יודע מה הכוון. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לפני 7 דקות, lanosforce כתב:

שתי האופציות מעולות בעיני - הJOYING גם לא מחייב אותך לDSP חיצוני כי יש בו אחד מובנה, רק שהוא לא בנוי להגברה אקטיבית של סט קידמי, אפילו לא שני חלקים. 

אתה כן יכול "לרמות" ולקחת סט קומפוננט שני חלקים - להגביר את הטוויטר על הקרוס הפסיבי שלו או לקנות סט שני חלקים עם קרוס שתומך BI WIRE 

אני חושב שDSP חיצוני ברוב המקרים יהיה חזק יותר מכל DSP מובנה שתיקח למעט יחידות בסדרות ממש גבוהות של היצרנים - לא מכיר את סדרת Z של פיוניר אז אולי אני טועה כאן. 

ובסופו של דבר אם DSP חיצוני וחיבור למחשב הם לא משהו שיתאים לך - אתה כבר יודע מה הכוון. 

תודה על התגובה אדי,

המטרה ב- DSP חיצוני ל- JOYING היא "לנצל" את כל היכולת שלו ולעלות באיכות. (אני יודע שהמותגים הסיניים הם לא הכי איכותיים לעומת יצרן מוכר)

בסופו של דבר, לאחר ה- DSP, המטרה היא כמובן לחבר למגבר ואז קומפוננט וסאב.

חיבור DSP למחשב ואז כיוון, עושים את זה פעם אחת נכון?

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

• תוכן חדש...