Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא העליתי קונספירציות. 

כתבתי את הרצון החברות לשמר את המוניטין שלהן, וכמו כן את כוחו של הכסף בעת רכישת מוצרים. 

Just now, Gorpi כתב:

אם אני מתדלק באותה תחנה כל הזמן, יש לי דרך לדעת אם הם מוהלים את הדלק?

או שהדרך היחידה היא לדגום הרבה תחנות בסביבה ולבחון את ההבדלים?

ניתן לקחת את הדלק לבדיקת מעבדה מוסמכת אשר תדע מה האיכות של הדלק. 

פורסם
לפני 2 דקות, חולה רכב#1 כתב:

ניתן לקחת את הדלק לבדיקת מעבדה מוסמכת אשר תדע מה האיכות של הדלק. 

אני ראיתי שמישהו הציע את זה כבר אבל לשלם 500 ש"ח בשביל זה זה לא בשבילי.

זה התפקיד של רפי גינת/משטרה. למה אני כבן אדם פרטי צריך להתעסק עם זה?

פורסם
לפני 15 שעות, חולה רכב#1 כתב:

אני לא העליתי קונספירציות. 

הטקסט שלך שמצוטט מתחת, הוא קונספירציה:

לפני 15 שעות, חולה רכב#1 כתב:

כתבתי את הרצון החברות לשמר את המוניטין שלהן, וכמו כן את כוחו של הכסף בעת רכישת מוצרים. 

יש לך איזשהו סימוכין לזה שבגלל שחברות רוצות לשמר את המוניטין שלהן ואת כוחו של הכסף בעת רכישת מוצרים - חלקן מוהלות דלק או קונות אותו מ"ספקים פחות איכותיים" (דבר שאגב, לא קיים. כל תחנות הדלק מקבלות את הדלק מאותו מקום, שסוגר את הפתחים של תאי האחסון במשאיות עם פלומבה כדי למנוע התעסקות ע"י הנהג. מי שנמצאים מוהלים הם מנהלי/בעלי תחנות ספציפיות. אבל אני אשמח - שוב - אם תביא סימוכין למה שכתבת, כי כרגע אתה עובר על כללי האתר).

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם מדברים על מהילת דלק, בלי להתייחס לטענה שהצריכה של הדלק משתנה מתחנה לתחנה (בחיים לא שמתי לב לזה) יש חברות שמציעות דלק עם תוסף שלהן, לא? מה זה "גולדיזל" או "דלק דרגון" או מה שזה לא יהיה שהם מפרסמים? הדלק נמהל במשהו, השאלה אם יש לזה השפעה על משהו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

למיטב חדיעתי גם בבנזין  (בלי שמו מפוצצים) יש תוסף. לא ברור לי מה משמעותו, כולל האם כמותו מספקת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כתבה מהיום:

בגלל דלק מזויף: תחנת הדלק המפורסמת של תלפיות תיסגר

בעקבות עבירות חוזרות ונשנות בגין מכירת סולר ובנזין שנמכר למרות שאינו עומד בתקן, משרד האנרגיה הורה לסגור את תחנת דלק ברחוב האומן. כתב אישום הוגש נגד בעלי התחנה

מינהל הדלק והגז במשרד האנרגיה הורה היום (ב') לסגור באופן מידי את תחנת דלק מספר 2615 ברחוב האומן בתלפיות. מהמשרד נמסר: "בקשה זו מגיעה בעקבות עבירות חוזרות ונשנות בגין מכירת סולר לא תקני בתחנת הדלק וכן בנזין שנמכר למרות שאינו עומד בתקן. נגד בעלי התחנה כבר הוגש כתב אישום על ידי התביעה בלשכה המשפטית של משרד האנרגיה, והוא יתוקן בהמשך לגילוי העבירות החדשות שבוצעו". התחנה תחזור לפעילות רק לאחר שתעמוד בהוראות החוק והתקנות, ותקבל את אישור מינהל הדלק והגז.

פורסם

מדובר על תחנת דלק פרטית (דלק האומן), לא יודע אם זה מוכיח משהו,

אבל יש הרגשה שברשתות הגדולות יש יותר פיקוח, (למרות שגם שם קרו מקרים)

פורסם

מתפרסם דו"ח מתעדכן של תחנות שנתפסו עם דלק שלא עומד בתקן. אפשר למצוא אותו כאן יחד עם רשימה כללית של כל תחנות הדלק הרשומות.

"דלק האומן" הזה נתפס, מאז אוגוסט האחרון, כבר 9 פעמים!! 7 מתוכן בתחנה שבכתבה ופעמיים נוספות ביישוב בית חשמונאי .

לא כזה אומן אם כל פעם תופסים אותו, אם אתם שואלים אותי...

GIF by Kim's Convenience

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

תחשוב כמה פעמים הוא לא נתפס.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...