Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אז בזמן האחרון שמתי לב שההגה שלי קצת מתחיל לקבל סימנים של דהייה בכיווני השעה 9 ו 3 היכן שאני מחזיק בו בדרך כלל וכמובן גם בחלקו העליון שנגרם מהשמש עם הזמן (שנתון 2016), רציתי לשאול האם מישהו יכול להמליץ על מקום שבו עושים תפירה איכותית שבו לא בהכרח מחליפים לגמריי אלא תופרים מעל הקיים. אבל אני מעוניין בתפירה שלא נגמרת בהיקף החיצוני של ההגה אלא גם נכנסת אל מתחת לכפתורים כמו הכיסוי עור המקורי. תודה מראש!

2005 VW Passat B5.5 2.0l 115hp 
1991 VW Golf Mk2 1.3l 55hp 

פורסם

טופ קאר עושים עבודות כאלה. 500 ש"ח בקירוב להגה עור אמיתי. אודיוה ארט גם עושים את זה.

ויש עוד רבים כמו "אמירה" בחולון רק דוגמאות לא מייצגות.

תמיד אפשר לתפור לבד.  משהו שאני מאוד רוצה לעשות לאחרונה, אך צריך הרבה סבלנות

ומקום מוצל. (ממש אין לי לאחרונה) יש מדריכים בנעוץ. 

זה מה שהייתי רוצה.

פורסם

לתפור לבד כמובן שזה נשמע כמו הפתרון האידאלי, אבל לא רק שאין לי את הזמן או את המקום המוצל לעשות זאת, אני מודה ואומר שאין לי כלכך חוש טכני ואני מעדיף לא לפרק לבד דברים שאני לא יודע איך להחזיר. יש לך אולי מושג מה טווח המחירים של אודיוה ארט? כמובן שאתקשר לשאול פשוט סתם מתעניין אם רלוונטי בכלל להתקשר. כי התקציב שלי לא גבוה מידי, 500 עוד נשמע בסדר.

פורסם

אודיוה ארט נתנו לי הצעה 1200 שקל לתפירת הגה חדש, 

מצאתי בפייסבוק בחור מראש העין עשה לי ב400 ברמה גבוה, פירק את ההגה והחליף את העור הישן. 

מחזיק כבר שנתיים. 

תחפש הפייסבוק תפירת הגה עור יש הרבה שעושים. 

פורסם

יש גם מישהו בראשון , לפני חודש סידרתי אצלו מושב ושאלתי על ההגה. רצה 700 .

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם
לפני 19 דקות, 98civic כתב:

יש גם מישהו בראשון , לפני חודש סידרתי אצלו מושב ושאלתי על ההגה. רצה 700 .

לפני 5 דקות, carsgo כתב:

יכול להמליץ לך על בחור באשדוד שעשה לי עבודה יפה (עלות כ-500 ש"ח)

אני במקור מאשדוד אבל עכשיו גר בראשון ככה ששני האופציות טובות לי. אשמח שתמליצו, תודה!

פורסם

אם אתה קצר במזומנים, תמיד אתה יכול לקנות כיסויי בתפירה אישית מעליאקספרס.

צירפתי תמונה של הכיסוי שתפרתי.

לינק לכיסוי:

https://www.aliexpress.com/item/32890577534.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dkZCKrZ

זה מאוד פשוט לתפור כיסוי, תסתכל את הסרטון הבא שמסביר בקלי קלות:

20190505_114116.jpg

פורסם

בלי להעליב , אבל זה גם נראה עליבאבה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם

תשמע, זה לא ציפוי עור שעולה כמה אלפי שקלים (לא בקיא במחירים).

מדובר בכיסוי תפירה הגה בתפירה שהכי קרוב לכיסוי אמיתי (יש גם בעלי אקספרס כיסויים תפירה בהתאמה אישית).

נראה מצויין, משתלב מאוד יפה, נוח- נעים לאחיזה- לא משמין את ההגה, בטיחותי (הכי חשוב), קל להתקנה, שומר על העור המקורי.

בהצלחה עם כל בחירה שתעשה.

פורסם

כיסוי מעור איכותי כולל תפירה לפי התאמה, מתחיל ב - 500 ש"ח עד בערך 900 ש"ח.

כיסוי איכותי בתפירה שגם נראה מעולה (מותאם לרכב לפי דגם) חברת  wheelskins המעולה. 

המחירים אומנם לא זולים, בין 60$ ליותר פשוטים, ומגעים  ל - 160$

אבל מדובר על איכות והתאמה כמעט מלאה. 

פורסם (נערך)

מתעלק על הקישור

מישהו התנסה איתם?

https://www.steeringcover.com/custom-car-steering-wheel-cover-for-peugeot-208-peugeot-2008.html

56$

נראה מחיר סבבה לעור וההגה נראה טוב מאוד כמו המקורי, יש גם אופציות עם צבעים אבל נראלי השחור הקלאסי הכי יפה

הכיוון שלי הוא לתפור לבד-  פרוייקט קטן 

מה שכן במדריך התקנה שלהם- יש לכיסוי בפנים סרטי הדבקה, ואז אחרי שמדביקים את הנקודות המרכזיות- עושים את התפירה.

נשמע לי קצת מוזר שיש דבק כי חשבתי שלא אמור להיות, מצד שני נראה שזה מיועד לעזור בתהליך

עריכה אחרונה על ידי ik3

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

תשקיע עוד כמה דולרים וקנה את wheelskins.

הדבק נועד לביטחון נוסף למרות שאחרי תפירה נכונה כולל קשירה בחיבורים של ההגה

אין סיכוי שהוא יזוז. 

פורסם

הבעיה שבwheelskins זה רק רכבים שיש בשוק האמריקאי כלומר אין שם פיגו

לא קריטי לי כמה דולרים לכאן או לשם מה שמענין אותי זה לקבל כיסוי איכותי להגה שישאר לאורך זמן

מצאתי גם חנות איטלקית שעושה ציפויים לחלקים ברכב,  העניין שבתמונה שלהם לא רואים טוב כלכך

אבל היתרון שזה יותר מותאם אישית- אפשר לבחור צבע של הכיסוי וצבע של התפירה

https://www.lartepelle.com/gb/steering-wheel-cover/PEUGEOT/208/peugeot-208-real-black-leather-steering-wheel-cover-made-in-italy.html

אם מישהו התנסה איתם אשמח לפידבק

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

• תוכן חדש...