Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכום 2000 ק"מ עם הונדה s2000 שנת 2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מכיר את ג'ורג עבדתי איתו בתחנת דלק לפני שנים 

אני רק אומר שיש לי ניסיון אחר עם רכבים ישנים זה הכל 

הכל בסדר

• רעיון טוב! 1

😈Seat Leon Cupra 280😈

• תגובות 190
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 20 דקות, Stav132 כתב:

כן כן מנוע טורבו חזק ושלדה טובה.פיחסה.

טוב כל אחד ומה שעושה לו את זה.

כנראה לכל סיר יש מכסה ולכל דלי יש סמרטוט.

מה שאתה לא מבין, ואולי תבין בעתיד (ואולי לא), זה שמגיל וניסיון מסוימים טיב אבסולוטי מפסיק להיות הדבר העיקרי שמעניין אותך. אז אולי כל קופרה חדשה תעשה בשליש מאמץ זמנים יותר טובים מהרכב בן ה-15 של פספרטו או של פות"ש, אבל הם יהנו יותר בדרך. הם רוצים את ה-2/3 מאמץ הנוספים האלה, ללכת את האקסטרה מייל, לעבוד, לנהוג.

• אהבתי 5

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

פורשה מול פורשה? חבר בוא נילך רחוק יותר. בלי קשר אני ממליץ לכל המומחים לפחים לראות את הסרטון הזה. לקבל פרספקטיבה מאדם שנהג בערך על כל רכב שהוא רצה.

אתה תופתע מהן העדפות של אנשים בטח אצל פורשה. המחירים של פורשה ישנות מקוררות אוויר הם פסיכיים, אנשים מוכנים לשלם והרבה על החוויה הזו למרות שיש להם מיליון סיבות למה לא.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)

🤣🤣

כן חברים, מה הייתם מעדיפים לרכב סופשים. 911 חדשה, או איזו air cooled כזאת, נגיד 993 או  964.

איזו דוגמא גרועה.

אגב פורשות ישנות מורכבות ממש טוב, אז הן לא "פח" בדיוק.

עריכה אחרונה על ידי David32
  • אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

שכל אחד יעשה את הבחירה שלו

בהצלחה עם ה 964

*אגב בעל הרכב אני יודע שיש קושי עם החלפים של הרכב, אני עובד אצל היבואן אז אם אתה נתקע שלח הודעה וננסה לעזור 

עריכה אחרונה על ידי Stav132
  • רעיון טוב! 1

😈Seat Leon Cupra 280😈

פורסם

OK - הוויכוח נגמר ? (זה קשור בכלל לפוסט ?)

מתי היתה ההודעה האחרונה של פותח הפוסט ? ובהקשר למה ? מישהו זוכר את זה בכלל ?

הוא באמת לא חייב שום התנצלות מדוע רכש מה שרכש. מאז העמוד השני (כרגע יש 12) לא הגיב 😕

אנחנו נמצאים פה (בפוסט הזה) בגללו, רק ששכחנו.

עוד מעט באמת נצטרך לבקש ממנו סליחה (יום כיפור דיי קרוב).

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

alfa 156 2.5.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

מכל מה שאני קורא כאן, מפחיד אותי להחליף את שלי. 
באמת שהיום הן כבר לא כאלו. אז כן, כבר יש קושי למצוא חלקים, מה שכבר מוצא יקר, כל השיפורים עשו אותה קשיחה וקשה, אבל ההרגשה שלה על הכביש...

עריכה אחרונה על ידי Pavlik

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
לפני 1 שעה, Stav132 כתב:

היית מעדיף פורשה טורבו חדשה או פורשה אטמוספרית בת 20 מבחינת ספורטיבית? 

חד משמעית ישנה. קיימן S דור 1 או 993 C2. זה כנראה לא יקרה כי הן מאד קשות לאיתור, אז מהחדשות, כנראה קיימן T. לא יותר, בטח לא 911 עם המימדים והביצועים אליהן היא גדלה.

המכוניות שציינתי הן על הגבול העליון של מה שנהג סביר יכול לנצל בלי עזרת אלקטרוניקה ועם הרבה מיומנות וניסיון. כל מה שמעבר - זה לא אני, זה האוטו. וואלה, אני רוצה לנהוג בעצמי. כל עוד לא מדובר בתחרות נושאת פרסים, לא באמת מעניין אותי אם אני ראשון בטיול זה או אחר, ואני ממילא גם לא מטייל עם אנשים שזה מעניין אותם. אני יודע שהן טובות יותר. מהירות יותר. בטוחות יותר. אבל הן נוהגות עבורי, ולא בא לי.

• אהבתי 3

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אתם מפספסים את הנקודה.  

אני טוען שאחרי 20 שנה גם פורשה שבנוייה כמו טנק תתחיל להראות סימני עייפות מתקדמים. 

ואז המוסכניק הופך לחבר קרוב.

😈Seat Leon Cupra 280😈

פורסם (נערך)

לפני 39 דקות, RK כתב:

חד משמעית ישנה. קיימן S דור 1 או 993 C2. זה כנראה לא יקרה כי הן מאד קשות לאיתור, אז מהחדשות, כנראה קיימן T. לא יותר, בטח לא 911 עם המימדים והביצועים אליהן היא גדלה.

המכוניות שציינתי הן על הגבול העליון של מה שנהג סביר יכול לנצל בלי עזרת אלקטרוניקה ועם הרבה מיומנות וניסיון. כל מה שמעבר - זה לא אני, זה האוטו. וואלה, אני רוצה לנהוג בעצמי. כל עוד לא מדובר בתחרות נושאת פרסים, לא באמת מעניין אותי אם אני ראשון בטיול זה או אחר, ואני ממילא גם לא מטייל עם אנשים שזה מעניין אותם. אני יודע שהן טובות יותר. מהירות יותר. בטוחות יותר. אבל הן נוהגות עבורי, ולא בא לי.

אני מניח שזה תלוי בהרבה פרמטרים. כמה מאלו שאוהבים לנהוג היו מעדיפים 205 על פני מכונית מודרנית כדיילי?

כמה מהם היו עדיין מעדיפים אותה אם הדיילי שלהם זה שעתיים-שלוש בפקקים כל יום?

סתם מסקרן אותי איפה עובר הגבול וכמה זמן אנשים מוכנים להתפשר.

אני נוסע כמעט אך ורק בסופ"ש או בשעות פחות פקוקות, אז הייתי יכול להסתדר עם "פח אשפה" כדיילי, בתנאי שיש לו מזגן.

מצד שני אם היום אתה מציע לי רכב אני לוקח 911 חדשה בלי למצמץ, גם על פני קיימן S. אלקטרוניקה AND ALL.

טוב שיקרתי, הייתי לוקח את הקיימן S ובוכה על זה כמו יהודי אמיתי.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 35 דקות, Stav132 כתב:

אתם מפספסים את הנקודה.  

אני טוען שאחרי 20 שנה גם פורשה שבנוייה כמו טנק תתחיל להראות סימני עייפות מתקדמים. 

ואז המוסכניק הופך לחבר קרוב.

כרכב דיילי בוחרים משהו חדש יחסית. אם הצורך התחבורתי פחות - ניוד יומיומי קצר או רכב סופ"שים, אין כאן שאלה. 

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)
לפני 58 דקות, ניקו פ. כתב:

אני מניח שזה תלוי בהרבה פרמטרים. כמה מאלו שאוהבים לנהוג היו מעדיפים 205 על פני מכונית מודרנית כדיילי?

תלוי איזה רכב מודרני, אבל בגדול התשובה היא אפס. אף אדם שפוי לא יעדיף 205 כדיילי, גם אם יש לה מזגן. 
יצא לי בלי לתכנן להשתמש בה כדיילי במשך כשנתיים פלוס מינוס. זה לא היה התכנון אבל כך יצא. הנסיעות היו 40 ק"מ ביום, למזלי בפקקים לא זוועתיים (היו ימים גם כאלה).
בקיץ זה לא כיף כי המזגן גם כשהוא עובד הוא לא מדהים, אבל מתרגלים, פתאום חלון פתוח הופך להיות משהו נורמאלי, ואתה מתחיל להבין דברים שלא הבנת, כמו שהחלון עצמו חוסם את הקרינה, אז את פותח את החלון של הנוסע עד הסוף ואת שלך רק טיפה כי השמש במזרח ואתה נוסע דרומה... לא דברים שאדם מודרני צריך לחשוב עליהם ובצדק.
בחורף הרבה יותר נעים בפג'ו אבל יש שיקול נוסף, הבטיחות, הבטיחות היא 0, לא קיימת, וזה תמיד שם. זה תמיד מדאיג, בטח שנכנסים לחיים שלך שיקולים חדשים.
גם מבחינת החלפים, יש דברים שאין בעיה להשיג, יש דברים שכבר קשה/אין, אז אם זה הרכב היחיד שלך אתה בבעיה...
בקיצור זו לא חוויה גדולה ומי שקונה לנסיעה יומיומית הייתי אומר לו שיחפש משהו מודרני, סתם, הייתי אומר לו לחפש סקסו/106/306/206 עם מזגן מקורי. לחלוטין רכבים שיכולים לשמש כדיילי (בלי בטיחות).

עכשיו אני נוסע ביומיום על אלטו אוטומטית. זה אוטו פח. זה הפח של הפחים. מעדיף את הפג'ו כדיילי בכל יום על פני הפח הזה, אבל מבחינתי הפג'ו נקנתה כ-hobby וכי לא מצאתי GTI, וכי אני מחובר לדגם הזה בצורה מאוד חזקה, אפילו אל ברור לי למה, אולי זה דגם שהרכבתי פעם כשהייתי ילד, אולי שבועיים שהיו לי עם רכב כזה של חבר שהיה בחו"ל קצת אחרי שהוצאתי רשיון, אולי סיבוב קצר שעשיתי על GTI של חבר אחר בכיתה יב'... בקיצור היא יוצאת לגיחות, אני מאושר וזהו. נקווה שזה יחזיק והחיים לא יכריחו אותי למכור אותה מתישהו.

ערך סנטימנטלי זה לא משהו מדיד. אם אני כל כך מתלהב מסתם אוטו, וזה באמת סתם אוטו, איך אפשר להגיד למישהו שקנה S2000 עם כמה שאין בזה שום הגיון כלכלי כי הוא חלם על הרכב הזה שזה אוטו פח?
אז האוטו ישן, האוטו נטחן, האוטו יקר מדי (לטעמי), אבל צריך לזכור שכל מכלול ברכב ניתן לשפץ/להחליף הכל שאלה של זמן וכסף. S2000 מהמפעל אי אפשר לקנות נקודה סוף.

ddd.jpeg

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 2
  • מעניין 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)

פותח השירשור תתחדש.

בלי להיכנס כמובן לכיסו של פותח השירשור.

מתוך תחביב לשוטט ביד 2 , אני דיי זוכר שראיתי את הרכב מפורסם במחיר של פחות מ 110,000₪

בטח לא 175,000₪

זה שאנשים מפרסמים, זה לא אומר שיקבלו.

אני מכיר כמה " חולי רכב " כבדים ועם כל הכבוד, אני לא מכיר מישהו שבקו השפיות ( בלי להעליב כמובן ) שיתן צק על 175,000₪

אז זה לא באמת סכומים שהרכבים נמכרים.

כמו הרכב פה שלהערכתי נמכר ב 5 ספרות.

ויש פה כמה חברה שנראה לי, לא בפורום הנכון. 

הונדה s2000 זה לא פח עם גלגלים...

עריכה אחרונה על ידי רק מיאטה
פורסם
לפני 21 דקות, רק מיאטה כתב:

בלי להיכנס כמובן לכיסו של פותח השירשור.

מתוך תחביב לשוטט ביד 2 , אני דיי זוכר שראיתי את הרכב מפורסם במחיר של פחות מ 110,000₪

בטח לא 175,000₪

זה שאנשים מפרסמים, זה לא אומר שיקבלו.

בקיצור, סתם טחנו פה מים....

• תוכן חדש...