Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הונדה סיוויק האצ'בק 2011

מחפש לקנות טבעת אטימה כאן בארץ

יודע שזה עניין של שקל או שניים, אבל האם אפשר למצוא את זה בכל מחסן חלפים? 

לצורך העניין ניסיתי לחפש באתר הזה את צירוף המילים "טבעת אטימה" אבל אין שום התאמה

פורסם

פה זה לא אירופה,😅 תתקשר לחנויות החלפים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לפני 18 דקות, Audi-T כתב:

זה אמור להגיע עם המסנן שמן

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

אה באמת? הזמנתי מקורי דרך אבי(justmotor). מקווה שאכן זה מגיע יחד

פורסם

הכוונה בטח לטבעת אטימה של בורג ניקוז שמן
₪ 21.19 31%OFF | 280Pcs Copper Sealing Solid Gasket Washer Sump Plug Oil For Boat Crush Flat Seal Ring Tool Hardware Accessories Pack New
https://a.aliexpress.com/_mLNop67
אתה יכול להזמין בקישור ששמתי אם אץה לא יודע את המידה שאתה צריך, אם אתה יודע אז תזמין רק אץ המידה שאתה צריך

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

פורסם

@Buki ככה זה כתוב בהצעת טיפול של מורשה הונדה 🤷🏽‍♂️

@viperoey17 אני יודע את המקט שאני צריך במדוייק, זה לא עוזר לי בחיפוש.

בארץ לא מצאתי אף מקום ששולח (בדקתי גם בפייסבוק בקבוצות חלפים, גם בגלגלים וגם בקאר פארט) ולהביא את זה מחו"ל(אתרים כמו רוקאוטו, אמאייאמה או אוטודוק) יעלה לי פי 10 בגלל המשלוח. 

אפשר להביא לדוגמה מאיביי ארה"ב אבל יצא לי 70 שקל בשביל טבעת אחת בגלל המשלוח וזה לא משתלם 

• תוכן חדש...