Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג׳ו 3008 או אופל גרנדלנד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גרנדלנד.
תמורה עדיפה למחיר. אבזור .
בת משפחה רכשה אחרי התלבטות דומה. שתי נסיעות מבחן.
אישית, תפעול יותר נוח בסביבת הנהג השמרנית יותר בהשוואה ל 3008.
פתיחה חשמלית של דלת תא מטען , אחרי כמה פעמים לא מבין איך אי אפשר בלי זה[emoji41] נוח מאוד.

• רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

חזרתי עכשיו מנסיעת מבחן על הפורד קוגה והגרנדלנד וואו הגרנדלנד באמת חוויה אהבתי מאוד רוב הסיכויים שאלך עליה.

פורסם

מצטרף להתלבטות.

מפתה אותי מאוד ללכת על הגרנדלנד דרך המבצע של חבר (12000 שקל הנחה על דגם הבסיס) שזולה משמעותית לעומת ה 3008 (שגם במבצע של חבר)

רק חושש מאבדן הערך של אופל לאחר 3 שנים.

פורסם

הגרנדלנד רכב מעולה,  להורים של אישתי יש אותו והם נהנים ממנו מאוד, החסרון העיקרי של אופל בארץ הם התרסקות במחירון ושוק מאד חלש, למרות שמדובר ברכבים מעולים עם תמורה הכי טובה למחיר.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

ב'שוק' יש דעות ותפיסות שחלקן קשה לשנות וחלקן משתנות עם הזמן.

לפעמים לוקח יותר זמן, לפעמים פחות.

מכיוון שהגרנדלנד הוא למעשה 3008 בתחפושת, גם 'השוק' יבין את זה, וכפי שהסחירות של ה 3008 מצויינת כמשומש, יש לצפות שגם הסחירות של האופל תשתפר.

אם אהבתם את הגרנדלנד - לא הייתי מוטרד מהסחירות העתידית. 

• רעיון טוב! 2

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מחזק את הנאמר למעלה.

אופל אכן נשחטה במחירון (בהרבה מקרים גם בצדק),  אבל גם פיגו באותה סירה.

בדגמים מסויימים עמישראל מצליח לראות מעבר לסמל (כמו ב-3008) אז אין סיבה שזה לא יקרה גם באופל.

פורסם (נערך)

ההבדל העיקרי בין ה-3008 לגרנדלנד הוא העיצוב. זה נשמע טפשי, אבל הרבה אנשים שמים את העיצוב (גם אם בצורה בלתי מודעת) במקום ממש לא נמוך בסדר העדיפויות שלהם. ה-3008 מצויד במראה עתידני, הגרנדלנד במראה מיושן למרות שבסה"כ מדובר ברכבים מאוד דומים.

זו עלולה להיות הסיבה למה ה-3008 יצליח וישמור על מחיר בצורה סבירה, והגרנדלנד פחות.

כמובן שבסוף הפער לא יכול להיות גדול מדי, אבל אין מניעה שישאר פער, ולאו דוקא שולי.

מה מהם עדיף? בשביל לענות על זה צריך לנחש האם ישאר פער ביניהם גם כמשומשים ואיזה, ולחשוב האם עדיף לשלם פחות עכשיו ולקבל פחות במכירה או לא. לדעתי עדיף מה שיותר מתאhם לך כרגע, אפילו אם רק משיקולים עיצוביים. קשה מאוד לנחש מה יקרה עוד כמה שנים, לקבל החלטות על סמך זה אפילו קשה יותר.

עריכה אחרונה על ידי pooh-bear

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם (נערך)

פו,ההבדלים בין הרכבים ממשיים,תא הנוסעים שונה לחלוטין,התנהגות הכביש של הרכבים,כיול המתלים,האופל נוקשה יותר,בידוד הרעשים בפיגו מוצלח יותר,יש הבדלים מהותיים.

עריכה אחרונה על ידי Ron.P
פורסם

אני לא טוען שאין הבדלים מורגשים, אני לא חושב שהם כל כך אקוטיים (פרט לעיצוב, פנים וחוץ) שימנעו מרכב כלשהו מהשניים להיות מספיק טוב.

ההבדל האקוטי הוא בעיצוב (גם פנים וגם חוץ), וכנגזרת גם בהנדסת אנוש. זה הפקטור העיקרי שיגרום לרוב האנשים להעדיף אחד על השני. כרגע מסתמן שהרוב מעדיף את ה-3008.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

האמינות של אופל ישנות לא רלוונטית , כי אין יותר את המכלולים שהיו להן.

כרגע האמינות של אופל שווה לאמינות של פיג'ו וסיטרואן.  

הסיבה שלא רואים הרבה כי מעבר לשיווק האגרסיבי שלהן תחת שלמה הן לא מכרו הרבה.

• תוכן חדש...