Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד 

שלום לכולם, הייתי רוצה לדעת מנסיון אישי של מי שחווה ואפילו שמכיר לגבי רכב גולף 2015 2016 

1.4 טורבו מבחינת אחזקה, תקלות ידועות (מלבד התיבה) מחלות כאלה ואחרות.. תודה לכולם 

פורסם

לי יש את הרכב כשלושה חודשים, לפני כן הייתה בבעלותי Audi A3 2013.

רכב מצוין, אין לי אף תלונה עליו. לגבי התיבה אתה מוזמן לקרוא אלפי שרשרושים פה בפורום (לא אפתח את זה), אך אני אישית לא חוויתי שום תקלה.

לגבי אחזקה, ממליץ לך לטפל במוסך רון בתל אביב וכך להנות מחלקים מקוריים/OEM ועלויות טיפול נמוכות.

אתה תהנה מהרכב מאוד, לדעתי הוא הכי טוב שאפשר לקנות בקטגוריה הזו.

2016 BMW M235i.

פורסם

מכיר את רון ותודה, כרגע על וואגית 3 וחצי שנים בערך לא שלי, מהעבודה. לא נתקלתי בבעיות גיר חוץ מקלאץ בלוי ברוך השם, מבחינת רכב בנסיעות רגועות כמה קילומטר אתה מגרד במיכל? 

מרגישה חזקה יש לה כוח בעקיפות וכו?

פורסם

האאודי שלי לפני כן הייתה עם מנוע דומה אך עם הספק של 122 כ"ס, הגולף היא קומפורטליין לכן זה המנוע עם ה-150 כ"ס. אני לא יודע מה אתה קונה, אבל יש שיפור משמעותי מה-122 ל-150. לא חסר לי כוח בכלל, היא זריזה מאוד ואתה לא תרגיש שום חוסר, לא בעקיפות ולא כשתרצה ללחוץ.

בנסיעות רגועות אתה יכול לגרד את ה-1 ל-15, אולי אפילו יותר (לא בדקתי).

2016 BMW M235i.

פורסם (נערך)

לי לקח חודשיים וחצי למצוא את הכלה המיועדת; דגם קומפורטליין, 2016, 37,000 ק"מ בצבע לבן. יש מציאות - צריך להיות סבלניים. 

עריכה אחרונה על ידי Fraysa

2016 BMW M235i.

פורסם

זה רכב מצוין מכל הבחינות, באמת שאין לי תלונה אחת עליו. ממליץ לך מאוד, ומעבר לכך ממליץ לך לא להתפשר וללכת על הדגם של הקומפורטליין ולהנות מכל הפינוקים.

בהצלחה! 

• אהבתי 1

2016 BMW M235i.

פורסם

הייתי בעלים של רכב כזה כ- 4.5 שנים, אבל עם 125 כ"ס, מאז היה חדש. נמכר עם כ-90k ק"מ, עם מצמדים מקוריים. 

התרומה שלי לשרשור הזה זה עלויות צפויות בטיפולים שנתיים במוסך מורשה יבואן. אני מצטרף להמלצה על מוסך "רון" לרכב שכבר לא באחריות יצרן.

• תוכן חדש...