Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או אם ביכלל צריך ,אפשר להגיד שלפני חודש הייתי יושב במזגן על עוצמה במאורר 2 והיה לי קר היום אם אני שם על 2 אפשר להגיד כאילו שאין מזגן (טמפ בערך 25/26 מעלות שזה די חם לא?)

פורסם

הגז במזגן נמצא במערכת סגורה, זאת אומרת שאין צורך למלא גז כל זמן מסוים ואם חסר גז, סימן שיש דליפה.

אם הרכב מקרר לך פחות טוב ייתכן ואכן מדובר בגז, תיגש למלא גז ואם אכן לאחר המילוי הרכב יקרר טוב, צריך לחפש מהיכן הדליפה ולטפל בה.

למלא גז מבלי לטפל בדליפה זה פיתרון זמני והבעיה תחזור שוב ושוב.

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם
לפני כשעה, Adani כתב:

הגז במזגן נמצא במערכת סגורה, זאת אומרת שאין צורך למלא גז כל זמן מסוים ואם חסר גז, סימן שיש דליפה.

כן קיים איבוד טבעי של גז במערכת המיזוג ממספר מקומות.

1. דרך צינורות גמישים. ככול שאורך הצנרת גדול יותר  יש יותר איבוד גז.

2. דרך ציר המדחס.

* ברכב חדש כמובן כמות הגז שהולכת לאיבוד היא קטנה אבל בהחלט עלול לקרות מצב שאחרי מספר שנים כמות הגז תרד מתחת למינימום הנדרש.

• אהבתי 1

איזה כייף לי :)

פורסם

זה לא קורה תוך חודש, לפחות לא ברמה מורגשת כמו שהוא מתאר.

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם

אתה לא חייב מוסך בשביל פילטר מזגן, תזמין לך פעם בשנה מאיביי מסנן של בוש\VALEO\MAHLE\MANN ותחליף (באתרים של החברות תמצאה מק"טים לחלק שמתאים לרכב שלך).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...