Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפשת מיני/סופר מיני שיסחוב יפה נסיעות בקו ת"א-חיפה 4 פעמים בשבוע לשנה וחצי הקרובה (לפחות), עד 45K.

סיטרואן C1/פג'ו 108 - יותר מתאים לנסיעות עירוניות או יהיה בסדר גם בנסיעות שכאלה?

אופציות אחרות- ספייסטאר, שברולט ספארק. יש פחות היצע שלהן בתקציב הנ"ל..

אשמח לדעתכם

פורסם

C1/108 יעשו את זה, אבל לא הייתי חושב לרכוש רכב מיני אם אלו היו הנסיעות שלי.

לדעתי סופר מיני זה הכיוון הנכון.

האם ידני בא בחשבון?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ספארק אופציה טובה בתוספת קטנה לדגמים המפוארים, הרכב מרגיש טוב מבחינת ביצועים, נוח ולא רועש.

ספייס סטאר מרווחת יותר, חסכונית מאוד בבבין עירוני, היא רועשת במאמץ או באצה, אך דווקא בכביש בין עירוני עקב גיר רציף המנוע די שקט.

הפיגו 108 בעלת גיר רובוטי, בבין עירוני הגיר בסדר אך היא חלשה יותר, המושבים דווקא נוחים והבידוד עדיף מאשר בספייס. מה שכן היא צפופב עם תא מטען קטן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הייתי מחפש 208 1.2 טורבו ושם לב לנושא של הרצועה.

זה רכב שלדעתי הרבה יותר מתאים לאופי הנסיעות שלך.

לאופי הנסיעות הזה לא הייתי פוסל גם איביזה, פאביה או פולו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

https://www.yad2.co.il/s/c/oupxyb
יש לך מאזדה 2 , אתה מביא אחת מההתחלה של הדגם החדש . 
אוטו אמין לא זללן בנסיעה רגועה, והוא דיי נפוץ. בלי טורבו , בלי כל הבעיות של DCT\DSG . 

mazda2 2008-> אצלי מ2017 ->עדיין אצל ההורים עם מעל ל200KKM
civic 2016 1.8-> נמכרה ->  שודרגה בשביל קצת יותר כח 

A1 192HP  2016 Sport 1.8T ->  נמכרה -> החזקתי חצי שנה נמכרה בשביל קצת יותר מרחב פנים.

A3 2.0T 190HP 2018 -> נוכחת חיה ובועטת.

פורסם

ולפי הפורום, עם בעיות במדחס של המזגן אחרי כמה שנים שעולות כמה אלפי שקלים.

פורסם
לפני 1 דקה, dorsht כתב:

ולפי הפורום, עם בעיות במדחס של המזגן אחרי כמה שנים שעולות כמה אלפי שקלים.

לא הכרתי . טוב לדעת , תודה .

mazda2 2008-> אצלי מ2017 ->עדיין אצל ההורים עם מעל ל200KKM
civic 2016 1.8-> נמכרה ->  שודרגה בשביל קצת יותר כח 

A1 192HP  2016 Sport 1.8T ->  נמכרה -> החזקתי חצי שנה נמכרה בשביל קצת יותר מרחב פנים.

A3 2.0T 190HP 2018 -> נוכחת חיה ובועטת.

פורסם (נערך)

45 תקציב מאוד גבולי למאזדה 2, לרוב זה רק השבורות במחיר הזה (אגב הרכב בתמונות נראה רע מאוד).

התקלה עם מדחס המזגן לא טופלה? 

לגבי סופרמיני לנסיעות בין עירוניות לא יודע עד כמה הייתי ממליץ על סופרמיני לנסיעות כאלו. הייתה לי 208 ואני נוסע הרבה בבין-עירוני ועכשיו השתדרגתי ל308 ההבדל ביניהן בנסיעה בין עירונית מאוד מוחשי. הן מבחינת יציבות וגם מבחינת בידוד רעשים כאשר ההבדל בצריכת הדלק זניח יחסית.
ה308 גם עולה כמו ה208 (40-45 זה תקציב לרכב שמור) ומקסימום אפשר גם למצוא C4 שמורה ב35+- שתהיה גם עדיפה בנסיעה בין עירונית על ה208.

אגב נשמע שאתה נוסע הרבה והייתי ממליץ בחום לשקול רכב דיזל למשל קיה סיד דיזל 

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
פורסם

סופר מיני פחות אידיאלי לנסיעות בינעירוניות, אבל זה רכב שצריך להשתחל גם לחניות תל-אביביות, בגלל זה עדיף קטן

פורסם

לפני 28 דקות, Gavrik כתב:

אגב נשמע שאתה נוסע הרבה והייתי ממליץ בחום לשקול רכב דיזל למשל קיה סיד דיזל 

מצטרף להמלצתו של GAVRIK

על רכבי דיזל המותאמים לחיי מנוע ארוכים מהרגיל ובפרט לבינעירוני קבוע.

ניתן למצוא דאציה סנדרו STEPWAI

יש לדוגמא קיה ריו דיזל, שהיא סופרמיני.  יש קיה סול המשפחתית

יש גם סיטרואן C3 דיזל.   סקודה פאביה (יתכן שיש רק ידני בדיזל)

בחירה נבונה!!

משתדל לעזור

פורסם

רוב האופציות שהצעת כאן זמינות בארץ עם מנוע דיזל, רק עם גיר ידני, למעט ה-C3 פיקאסו שהייתה זמינה עם גיר רובוטי חד מצמדי, בנוסף לגיר ידני.

• תוכן חדש...