Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן, מים, דלק

Leon
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על גבי רוח הפורום שרווחת עכשיו

וגם כדי לרחם על הפיאט שלי אני פותח את הת'רד הזה

עם כל יום שעובר אני שם לב וגדלים המיקרים שאני יכול להעיד עליהם, שנשים לא יודעת לבדוק דברים בסיסיים לדוג' היום אנחנו מתכננים נסיעה משפחתית בפיאט שלנו רק כדי לגלות שהיא נסעה בלי מים והמיכל היה רק, ז''א עוד נסיעה ארוכת טווח והמנוע היה מחזיר את נישמתו למוסך הדול שבשמיים

אני גם הייתי עד לכך שמישהי נעצרת כי ניתקע לה האוטו ולמה כי היה חסר דלק

אני מבקש ממכם ידידי וידידותיי (אני לא מנסה להגיד כאן שכל הנשים לא יכולות לעשות בדיקות בסיסייות)

טיפים ושיטות איך ללמד את בנות המין השני כיצד ליבדוק דברים בסיסיים אלו

שוב זהו לא ת'רד סקסיטי חס וחלילה

פשוט אני שם לב שגדלים המיקרים שאני רואה שנשים לא בודקות גם את הדברים הבסיסיים וההכרחיים האלו

כל עצה תיוסם ותתקבל בברכה

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

איך ללמד ? פשוט ללמד.. זה לא ממש בעיה ליבדוק שמן או מים, הבעיה היא לא ביכולת הלמידה, אלה ברצון ללמוד. מטבע הדברים יש פחות נשים שמתעניינות במכוניות מגברים, ולכן גם מספר הנשים שלמדו או התעניינו בבדיקות האלה קטן יותר. למרות שהן חשובות גם למי שהוא לא חובב רכב.

אתה מציג את זה כאילו לאשה יהיה קשה יותר ללמוד איך לבדוק שמן (איך ללמד את בנות המין השני), אני לא חושב שזה ככה. מספיק להראות פעם אחת, פעמיים, וכל בנאדם נורמלי, לא משנה אם זה גבר או אשה ידע לבדוק שמן לכל שארית חייו.

אם הוא או היא כן יבדקו זו כבר שאלה אחרת..

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

לא לא

חס וחלילה פשוט עד עכשיו רק ניתקלתי בנשים

שכמו שאתה אמרת לא רצו ללמוד איך בודקים

כי הרי היום בזמן המודרני

בנות הולכות ללמוד נהיגה כמו בנים (אין יותר הבדלה)

אבל משום מה נשים לא ''אוהבות'' ליבדוק שמן מים דלק

ואם אתה מציג את זה ככה

אני ילטש את השאלה: כיצד ניתן ליגרום לאנשים להבין שבדיקות מים שמן ודלק הן חשובות

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם
כיצד ניתן ליגרום לאנשים להבין שבדיקות מים שמן ודלק הן חשובות

אחרי שיתקעו עם הרכב בגלל זה, או שיהרס להם המנוע, הם יבינו

פורסם

כי הרי היום בזמן המודרני

בנות הולכות ללמוד נהיגה כמו בנים (אין יותר הבדלה)

אתה אמיתי?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...