Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

במקרה הפרטי שלי מדובר על ארונה סוף 2018, יד ראשונה מפרטי נסעה בערך 35K. מחירון 88K

אני מניח שהמכון בכל מקרה יכתוב ריג'קטים על הרכב.

האם הבדיקה מיותר? היות והרכב עדיין באחריות.

היתרון היחיד שאני רואה בבדיקה הוא אם הרכב עבר תאונה.

הדברים שחשבתי לבדוק:

אם הרכב ממושכן או משועבד דרך האתר הממשלתי.

ולבדוק דרך מרכז סליקה של חברות הביטוח אם הרכב היה בתאונה.

אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם (נערך)

רוב הסיכויים שאתה צודק,

אבל - על 88 אלף שקל - לא היית משקיע עוד 200-300 ש"ח (בנוסף לבדיקת שלדה) לראות שהרכב "מושלם" ?

(את הכסת"חים - נכון שירשמו בכל מקרה).

לכן, לדעתי - הבדיקה אינה מיותרת וכ"כ הבדיקות מול הביטוחים + שיעבודים בהחלט לגיטימיות.

אם אתה יכול - בקש הסטוריית טיפולים ותיקונים עם הבעלים, במוסך בו טיפלו (אם תוקנו שם נזקי תאונה - יהיו לזה יותר מרמזים שם).

עריכה אחרונה על ידי חולגי

alfa 156 2.5.

פורסם

הסיכוי שיש תקלה ברכב חדש יחסית שואפת ל-0. אבל, יכולים להיות הפתעות, אולי הרכב פגע אבן/מדרכה למטה ויש הזעה קלה?

במיוחד בנושא תאונות/תיקוני צבע.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אתה הולך להוציא הרבה מאוד כסף על מכונית, לא שווה לך להשקיע עוד כמה מאות שקלים לטובת שקט נפשי ?

תעשה בדיקה, חלק מההערות שלהם יהיו כסת״ח נטו אבל לך תדע אולי מסתירים ממך משהו ?

לא הייתי לוקח סיכון במחירים כאלו...

• רעיון טוב! 1
פורסם

חד משמעית תעשה בדיקה,

תתפלא אבל אתה תוכל לשמוע לא מעט "כן מישהו שרט לי את הרכב כאן בצד סגרנו בינינו וצבעתי את הדלת\פגוש"

אתה משלם 500 ש"ח או על שקט נפשי, ואם ימצאו איזה ריג'קט (איזה צמיג וכו') תחזיר את ההשקעה.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...