Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני לא מדבר על הלבשת אמבטיה אלא על ציפוי/צביעה.

מדובר באמבטיה מעט חלודה, עם קצת חלודה וציפוי אמייל דהוי.

הייתי מעדיף לא להשקיע בתהליך חידוש שכזה יותר מ500-600 ש"ח.

קראתי  קצת על צביעה בציפוי אפוקסי אבל הבנתי שזה לא מחזיק יותר ממספר חודשים.

עריכה אחרונה על ידי Benor
פורסם

עשיתי את זה פעמיים, עם צבע אמייל - שזה בעצם אפוקסי איטי להפליא.

אם תשקיע זמן בקרצוף האמבטיה כמו שצריך ובצריבה עם חומצת מלח זה ייראה מעולה. מבחינת עמידות - אצלי כל חידוש כ-3 שנים בחלק התחתון (איפה שדורכים) אבל מדובר באמבטיה שעוברת חיים קשים. בשימוש של אדם יחיד אני משוכנע שיחזיק יותר.

הצבע עצמו עולה כ-250₪ בפעם האחרונה שבדקתי, ניירות ליטוש בגרושים, מברשת צבע עם רולרים מתחלפים (אחד לכל שכבה) בגרושים, חומצת מלח - אפשר לאלתר גם עם חומר לניקוי אסלה (גרושים), מסקינג טייפ - גרושים.

מומלץ באותה הזדמנות לעשות עבודת חידוש כהלכה, כולל הסרת הסיליקון עם סקרייפר יעודי ויישום מחדש בתום התייבשות הצבע.

שים לב, בהנחה ואתה מיישם 2 שכבות זה ייקח 3 ימים - יום בין השכבות ועוד יומיים לייבוש מלא.

• אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...