Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל המומחים והעוזרים!

כל הסופ״ש קראתי כתבות וצפיתי בסרטונים אודות רכבים מומלצים עד 55k ואני מרגיש שאני כבר מתחיל ללכת איבוד עם כל הדעות החלוקות שאני קורא.

אנחנו זוג + תינוקת בת חצי שנה. עד לפני שבוע נסענו על סוזוקי סוויפט 2010, שכבר איבדה מגדולתה ונהייתה עבורנו די קטנה, בנוסף לכך מצאתי את עצמי פעמיים בשנה מבלה במוסך.

כעת אחרי שאספתי מעט כסף אני מעוניין להשתדרג עם רכב שיתאים יותר לתנאים שלנו.

הרכבים הראשונים ש״הדליקו״ אותי היו בעיקר רכבי מיני קרוסאובר שאיכשהו נכנסים בתקציב שלי (שנתונים 2015-2017),

בעיקר בגלל המראה ויתכן מאוד בגלל שרבים מהם נמצאים על הכביש ותופסים את העין.

הסתכלתי בעיקר על רכבים מסוג רנו קאפצ׳ור, פיג׳ו 2008 ושברולט טראקס. אחרי מחקר קטן הבנתי שהיופי מטעה והרכבים הללו לא הכי משתלמים.

אז התחלתי להסתכל על רכבים משפחתיים בעיקר על האצ׳בק (בת הזוג שלי לא אוהבת משפחתיות בצורתם הקלאסית).

הסתכלתי על פיג׳ו 308 שלא כל כך בתקציב וגם הבנתי שעלולות להיות לה בעיות ברצועה, ורנו קליאו שגם לה לא חסר בעיות בגיר אבל היא עדיפה על הקאופצ׳ר.

בסופו של יום אנחנו נוסעים על הרכב די הרבה 3 פעמים בשבוע ת״א-חיפה וכפי שציינתי אנחנו משפחה צעירה.

לכן אני מחפש רכב שיהיה - מרווח, נוח לנסיעות ארוכות, חסכוני ואמין שאבלה כמה שפחות זמן במוסך.

אני רוצה להאמין שאת הרכב אחזיק כ4-5 שנים, אם זה משנה משהו.

אז! הייתם בכל זאת ממליצים על משהו ממה שהצעתי או שתוכלו לפתוח לי הראש לכיוונים חדשים ומעניינים? המראה החיצוני כן חשוב ויחד עם זה כמובן המכני.

תודה רבה לכל העוזרים תבוא עליכם הברכה!

פורסם

קודם כל גילוי נאות,ה308 סטיישן שלי מוצעת למכירה פה בפורום וגם ביד 2.

הבעיה היחידה הידועה במנוע הזה זה רצועת התזמון,כלומר רכבים שהחליפו להם את הרצועה יהיו אמינים ולא יהיו שם בעיות.

מרכב סטיישן הכי מומלץ למשפחה בגלל תא המטען הענק.

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם

תודה על התגובה. הרכב שלך נראה יפייפה, יש לי בעיה עם סטיישן. 

אני מנסה להבין, האם יש רכבי 308 שאינם סטיישן? כי רוב מה שמופיע ביד 2 שמתי לב שזה סטיישן.

פורסם

כן,יש 308 שהיא האצ׳בק החל מ2014.

זה בדיוק אותו רכב כמו שלי רק שהוא קצר יותר וגם בסיס הגלגלים שלו קצר ב11 ס״מ וזה אומר שהסלון שלו קטן יותר,יחסית לכל רכב האצ׳בק אחר יש לו תא מטען די גדול של 470 ליטר(בסטיישן יש 600 ליטר).

ב308 האצבק יש גם גרסת פרימיום שהיא מאובזרת בגג שמש פנורמי,תאורת לד מלאה,סלון בצבע לבן והנעה בלי מפתח.

• אהבתי 1

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם

יונדאי i30cw תהיה לכם מצויינת, אמינה מאוד ומקום לא רע לחיות בו. מבחינת תמורת ערך לכסף היא אחלה רכב, לא מצטיינת בשום פרמטר אבל גם לא נכשלת.

היא לא תהיה זריזה או מהירה או מהנה לנהיגה כמו טורבו מודרנית עם גיר רובוטי אבל בתחום האמינות תיתן לכם שקט נפשי.

הבגאז גדול ומומלץ למשפחה עם תינוק ועגלה ותיקים והבימבה והכול נכנס ביחד.

תצרוכת דלק תגלה לכם רכב צמא יותר מהמתחרות ובטח יותר מטורבו משולשת צילינדרים אבל היא מצפה על זה בסעיף הפשטות והאמינות עם מנוע אטמוספרי וגיר פלנטרי.

• אהבתי 1
פורסם

אני יודע שאמרת שאתה לא אוהב סאדן אך יש דברים שכדאי קצת להתפשר 

זו היא ה-ג'טה שיכולה להתאים תצרוכת דלק מעולה נפח 1200 ואם אתה מוכן להתפשר זה רכב מעולה

אם לא יש את היונדאיi-30יש לי אותה מאוד מרוצה

ותוכל לקנות שנתון דיי גבוהה משניהם

ההמלצה שלי זו ה-ג'טה

• אהבתי 1
  • לא הבנתי... 1
פורסם
לפני 2 שעות, David M כתב:

תודה על התגובה. הרכב שלך נראה יפייפה, יש לי בעיה עם סטיישן. 

אני מנסה להבין, האם יש רכבי 308 שאינם סטיישן? כי רוב מה שמופיע ביד 2 שמתי לב שזה סטיישן.

יש 308 האצבק אבל אם אתם עם ילד ומרגיש לכם שהסוויפט צפופה אז אני חושב שה308 האצבק גם תהיה צפופה. 

הספספל האחורי ב308 מאוד צפוף ברמה שהספסל ב208 הרגיש לי יותר מרווח. הקריבו ב308 הרבה מקום מאחור לטובת תא מטען גדול יותר לכן לדעתי רק הסטיישן תתאים לך.

אגב אתם נוסעים המון ולכן בכלל הייתי ממליץ לכם להימנע מרכב בנזין ולכוון לדיזל יש הרבה רנו דיזליות שיתנו גם נוחות גם מרחב גם חסכון אך הן מגיעות עם תיבות רובוטיות בעייתיות.

הקיה סיד/פורטה אני יודע שגם מגיעות עם תיבה רובוטית דו מצמדית

אולי יש משפחתית מרווחת דיזלית עם תיבה אוטומטית אמינה בתקציב?

• רעיון טוב! 1
פורסם

תודה. בתגובה לשאלתך מהמעט שאני מביו יש את הגרסה של רנו קאפצ׳ור בדיזל. האם היא טובה? או שיש בה גם כן לא מעט חסרונות?

פורסם

אני פחות מכיר את הקאפצור אבל אם זה גיפון קטן מאותה קטגוריה של ה2008 אז כנראה שהוא מתבסס על הקליאו ויהיה צפוף ופחות נוח לנסיעות ארוכות ממשפחתית כמו הפלואנס או מגאן.

פורסם (נערך)

2008, ובעיקר קאפצ'ור, יהיו צפופות לכם. 

ממליץ על סוזוקי קרוסאובר (2014 סביב 55k שקל). מרווחת, חסכונית, תנוחת נהיגה גבוה ונוחות חגירת הילדה, אחזקה מאוד זולה, שמירת ערך טובה, תא מטען גדול ונוח. 

עריכה אחרונה על ידי markb205
  • אהבתי 1

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...