Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, 

אני עוקב כבר כמה חודשים אחרי מודעה ביד 2 של אוטו מסוים (המוכר כבר הוריד כ10000 ש"ח מהמחיר המקורי) שנמכר על ידי סוחר מכוניות. 

נפגשתי עם הסוחר לפני כשבוע והרכב המתואר אכן תואם את המודעה: שנת 2019, קילומטראז' נמוך, בעלות נוכחית על רישיון הרכב היא 01 (של סוחר הרכב וגם רשום ברישיון שזה סוחר רכב ולא אדם פרטי). 

ביררתי לגבי תאונות והוא אמר שהייתה תאונה ותוקן הפגוש האחורי ואפילו הגדיל ראש והראה לי את נתוני מרכז הסליקה כדי להוכיח שאין ירידת ערך (הרכב השני הגיע איכשהו לטוטאל לוס). 

לא היה לו ספר טיפולים להראות לי ואמר שהכל נשמר במחשבים של המוסך (אני חדש בכל הנושא של קניית רכב יד שנייה ולכן האמנתי לו). 

עשיתי נסיעת מבחן קצרה שלא הראתה על בעיה באוטו (אך אני לא מיומן לבדוק) והסוחר הסכים ללכת לאיזה מוסך בדיקה שארצה לקחת את הרכב במידה ואחליט להתקדם ברכישה. 

דבר מעניין נוסף שהסוחר אמר הוא שהרכב הגיע אליו בדרך הבאה: 

הרכב עשה תאונה (כביכול ללא ירידת ערך לפי מרכז הסליקה) ומכיוון שזה יד ראשונה ואחוז הנזק קטן מערך מסוים, הרכב עבר לבעלות חברת הביטוח בתמורה לתשלום לבעלים המקורי ומשם נמכר במכרז לסוחר שנפגשתי איתו. 

לאחר שעזבתי, התקשרתי למוסך המרכזי (הרכב עדיין באחריות) ושאלתי האם טופל אצלם והם טענו שלא. 

כמו כן, לא מצאתי שיעבודים לרכב. 

הנקודות הבעייתיות הן: 

1. מה באמת הוחלף ברכב והאם הוא עדיין באחריות למרות שלא טופל במוסך המרכזי? 

2. לא מצאתי שום דבר ברשת על החזרת רכב לחברת הביטוח ומשם מכירה לסוחרים אז זה מעורר תהיות לגבי הבעלים המקורי. 

האם בדיקה במוסך תגלה לי את כל הבעיות ואוכל לרכוש את הרכב בראש שקט? 

אשמח לעצתכם המנוסה, 

יגאל. 

פורסם

הסוחר ככל הנראה משקר לך.

כאשר רכב עובר תאונה עם נזק שגדול מ 50% מערך הרכב אז הרכב מוכרז טוטלוס, הבעלים מקבל ערך מחיר מחירון מחברת הביטוח והרכב מורד מהכביש או לצערי נמכר לסוחר בגרושים.

הסוחר מתקן במינימום תקציב ומנסה לגלגל את הרכב במחיר הגבוה ביותר שהוא מצליח למכור.

הסיפור נשמע כמו בדיחה ובהיסתברות מאד גבוה הרכב עבר תאונה קשה.

זה שלא כתוב כלום במאגר חברת הסליקה אך הוא טוען שהרכב נמכר לו מחברת ביטוח לאחר תאונה רק אומר שיש פה קומבינה.

טסלה 3 2022

פורסם

הצלחת לגלות מי הבעלים?
יש לי תחושה שזאת חברת ליסינג שתיקנה את הרכב ומכרה אותו לסוחר.
אני אגיד למה:
1) חברות ליסינג ברוב המקרים לא מטפלות במוסכים מורשים.
2) לחברות ליסינג אין ביטוח אז הן לא נמצאות במרכז הסליקה.

תנסה לגלות מי היה הבעלים של הרכב. אם לא תצליח לגלות תחפש רכב אחר.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם
לפני 26 דקות, motizkn כתב:

הסוחר ככל הנראה משקר לך.

כאשר רכב עובר תאונה עם נזק שגדול מ 50% מערך הרכב אז הרכב מוכרז טוטלוס, הבעלים מקבל ערך מחיר מחירון מחברת הביטוח והרכב מורד מהכביש או לצערי נמכר לסוחר בגרושים.

הסוחר מתקן במינימום תקציב ומנסה לגלגל את הרכב במחיר הגבוה ביותר שהוא מצליח למכור.

הסיפור נשמע כמו בדיחה ובהיסתברות מאד גבוה הרכב עבר תאונה קשה.

זה שלא כתוב כלום במאגר חברת הסליקה אך הוא טוען שהרכב נמכר לו מחברת ביטוח לאחר תאונה רק אומר שיש פה קומבינה.

האם בדיקה לא תגלה את הבעיות והשקרים? 

פורסם

לא ציינתה את סוג הרכב אך יש מאט מאד רכבים ששווה להתחיל מנקודת פתיחה כל כך גרוע.

אם זה לא רכב נדיר אני הייתי ממשיך הלאה.

טסלה 3 2022

• תוכן חדש...