Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני מעוניין לרכוש יונדאי I25 שנת 2016

עשיתי סיבוב בחברות הליסינג קיבלתי הצעה כזו על היונדאי:

קמ:82,000

עליה לכביש: 09/2016

מחיר: 48,300

בעלים קודמים -ליסינג תפעולי

ההצעה טובה?

עריכה אחרונה על ידי bigchaka
פורסם
לפני 1 דקה, boynet כתב:

לא רשמת מספיק פרטים.. 48 לכמה זמן? מה קורה לאחר התקופה?

תפעולי מלא או "תפעולי פרטי" 

אני מעוניין לרכוש את הרכב. לגבי תפועלי מלא או פרטי . אני מניח שתפעולי מלא למרות שלא סגור על זה

פורסם

תפעולי ואתה קונה את הרכב? מעניין לא מכיר לעומק, אז לכמה זמן התפעולי תופס? עוד 10 שנים הם עדיין יתפעלו לך אותו? ללא עלות נוספת?

וזה מאוד קריטי אם זה תפעולי מלא או תפעולי פרטי, חוץ מהשם שדומה זה לגמרי שונה

פורסם

סליחה כנראה אני לא מסביר את עצמי נכון, הכוונה שהבעלים הקודמים היה ליסינג תפעולי.

אני לא חזק בתחום הרכבים זה רכב ראשון למשפחה בגלל זה הבלבול

פורסם (נערך)

אם הרכב מעניין אותך תתחיל מבדיקה במכון שאתה בחרתה. רק לאחר הבדיקה תוכל לדעת עם יש משהוא קריטי בעייתי ברכב. מבחינת מחיר לא ציינתה את הדגם (מניח הכי בסיסי) והאם זה ליסנג תפעולי שננהג על ידי נהג אחד או יותר? ובכללי אני לא כל כך מבין למה i25

עריכה אחרונה על ידי motizkn

טסלה 3 2022

פורסם

מחירון נרכב המשוקלל הוא 50k.

מאמין שניתן לקבל הנחה נוספת (אל תתבייש להציע 45).

קח את הרכב לבדיקה מטעמך ואל תסתמך על מה שהמוכר יראה לך. 

ערוך סקר שוק בכמה חברות, מדובר ברכב נפוץ מאוד שקיים אצל כולן. 

העדף רכב עם היסטוריית טיפולים מוכחת במוסך מורשה ובזמן (כל שנה או 15000 ק"מ - המוקדם מבינהם). 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם (נערך)

הנציג אמר שאין אפשרות לבדוק אם החברה שעשתה ליסינג תפעולי הוא לנהג יחיד או יותר. 

I25 בגלל שאני הבנתי שהרכב אמין יחסית ועלויות תיקונים לא גבוהות והוא מתאים לדרישות שלנו שיהיה מקום סביר מאחור ותא מטען מספק. המחיר שהוא נקב בהתחלה הוא 52k וזה המקסימום שהצלחתי להוריד אותו. אקח אותו כמובן למוסך לבדיקה.

ערכתי סקר שוק עם כמה חברות קיבלתי הצעות אחרות למשל עם 102k ק"מ ומחיר 46 אלף ש"ח ציינתי את ההצעה הזו מכיוון שהיא נראית הכי טובה

עריכה אחרונה על ידי bigchaka
פורסם

אם אתה לא צריך טרייד אין על רכב ישן שבבעלותך, ז"א שאתה מבצע קניה במזומן. אז אתה יכול להמשיך להתמקח איתו ולהוריד עוד במחיר. 

צריך להבין שהשוק מוצף ואין קונים. 

לכן, כמו שאמרתי קודם, אל תתבייש להציע 45 ואז להעלות קצת. 

כמובן עם התחייבות שלו לתיקון ליקויים ומתן אחריות על הרכב. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אישית אני חושב שהתיבה הרציפה ברכב הזה לא גורמת לו להיות חסכוני ועדין אתה מקבל תיבה שגורמת למנוע לצעוק בלי להרגיש כוח. אני חושב שתחפש i35 או קיה סיד ותקבל משפחתית אמיתית.

טסלה 3 2022

• תוכן חדש...