Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

ברשותי קיה ריו2013 

בימים האחרונים נדלק לסירוגין מנורה של כריות אוויר בזמן נסיעה.

ממה שקראתי פה בפורום הבנתי כי ישנו סליל בהגה יתכן וזה מקור הבעיה. זה המקום לציין כשרכשתי את הרכב לפני מספר חודשים כבר אז לא עבדו לחצני ההגה ששלוטים על הרדיו כמובן שמורכב רדיו מקורי והרכב לא עבר כל שינוי כזה או אחר לרבות תאונה.

אשמח את עזרתכם אם אני יכול להזמים את החלק ולהחליף בעצמי .

תודה רבה.

פורסם

היכולת להחליף לבד את ה"סליל שעון" שמתחת לגלגל ההגה תלויה ביכולת הטכנית שלך וזה מצריך פירוק כרית אויר

שבגלגל ההגה (לפי הוראות בטיחות), הסרת גלגל ההגה ואז החלץ ה"סליל שעון".

את החלק עצמו הכי טוב לרכוש בהתאמה למס' שילדת הרכב, כדי לקבל בדיוק את מה שמתאים למכוניתך

ויתכן שתוכל לרוכשו במדויק אצל יבואן חלפים פרטי, "קוריאה פלקון" שברח' תושיה 19 ת"א,

טל' 053-8095091.

בברכה  -  רפי לין

פורסם

רפי שלום

תודה רבה על ההסבר המפורט בדגש על הבטיחות.

אני בעברי עסקי בחשמל/אבזרי רכב מספר שנים, זו הסיבה שאני מרשה לעצמי לגשת לעבודה מסוג זה.

אני בהחלט אבדוק מול קוריאה פלקון.בעבר רכשתי מהם ויש להם שירות מקצועי.

שוב תודה על הכל.

בברכה,

אריק

• מעניין 1
  • תוכן חדש...