Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, לחברה שלי יש ניסן אלמרה שנת 2006, לקראת הקיץ החלטתי להחליף לה פילטר מזגן.

הוצאתי אותו ובזמן שהבאתי את החדש היא הדליקה את המזגן בלי הפילטר לאיזה חמש דקות (אני לא יודע אם זה רלוונטי לכן אני מוסיף את זה)

לאחר שהחלפתי לה את הפילטר והדלקנו את המזגן שמנו לב שהוא לא מקרר בכלל, לאחר בדיקה קצרה הבנתי שהמדחס לא נכנס לפעולה.

ניסיתי כמה פעמים, הוא נכנס לפעולה לשנייה ונכבה, אבל לאחר נסיעה של כעשר דקות וכמה משחקים הוא עובד כאילו הכל תקין... בדקתי גז, והכל היה תקין

אני לא יודע אם אם הבעיה הייתה לפני החלפת הפילטר או לא, יכול להיות שלא בדיוק שמנו לב לזה מאחר וזה גם לא בדיוק הרכב שלי.

עוד משהו, השפרצתי מים על הרדיאטור מזגן וכשעשיתי את זה הוא התחיל לקרר הרבה הרבה יותר טוב, יכול להיות שיש לזה קשר?

פורסם
לפני 47 דקות, רפי לין כתב:

איך בדקת את כמות הגז?

בברכה   -  רפי לין

הלכתי לחבר שהוא חשמלאי רכב, יש לו שעונים, שעון אחד הראה שיש הרבה לחץ (השעון הימני, האדום הראה לחץ של 300 בערך) , איך שהרטבנו את הרדיאטור מזגן הלחץ ירד ל 200

פורסם

לחץ הגז משתנה לפי הטמפרטורה ורק משקלו נשאר תמיד קבוע.

לכן הבדיקה הנכונה והמדויקת הנה ע"י מכונת מיחזור גז מזגנים, ששואבת את הגז

ושוקלת אותו והמקצוען משווה זאת למשקל המוכתב ע"י היצרן.

גם עודף גז פוגע ברמת הקירור של המזגן.

במכוניות המודרניות, כמות הגז במע' הנו קטן כך שחשוב להקפיד על כמות גז מדויקת.

במסנן המזגן צריך לשים לב להתקנתו בכיוון זרימת אויר נכונה ולא הפוך, אם זה מסומן עליו.

בברכה  -  רפי לין

פורסם
לפני 11 דקות, רפי לין כתב:

לחץ הגז משתנה לפי הטמפרטורה ורק משקלו נשאר תמיד קבוע.

לכן הבדיקה הנכונה והמדויקת הנה ע"י מכונת מיחזור גז מזגנים, ששואבת את הגז

ושוקלת אותו והמקצוען משווה זאת למשקל המוכתב ע"י היצרן.

גם עודף גז פוגע ברמת הקירור של המזגן.

במכוניות המודרניות, כמות הגז במע' הנו קטן כך שחשוב להקפיד על כמות גז מדויקת.

במסנן המזגן צריך לשים לב להתקנתו בכיוון זרימת אויר נכונה ולא הפוך, אם זה מסומן עליו.

בברכה  -  רפי לין

השאלה שלי אם יש לדברים האלו קשר ישיר לזה שהמדחס לא נכנס לפעולה ?

פורסם
לפני 1 שעה, danniel כתב:

יש בקרת אקלים ברכב?

עכשיו הכל עובד תקין?

אין בקרת אקלים, נכון לעכשיו נעשתה נסיעה אחת והכל עבד, אשטוף היום את הרדיאטור עם גרניק

• תוכן חדש...