Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב מאזדה 2 2012.

עשיתי גם כיוון פרונט וגם איזון בשני מקומות שונים, בדקו את הצמיגים אמרו שהם בסדר גמור (בני שנתיים כמעט), עשיתי גם איפוס הגה חשמלי.

בכל זאת במהירות מעל 90 100 יש רעידות בהגה הרכב לא יציב סוטה קצת לכיוונים במידה מועטה, הרעידות מורגשות גם בדוושות.

רוצה להוסיף גם שבזמן רוורס כשההגה מסובב ימינה עד הסוף יש חופש בהגה הוא קופץ קצת לא נשאר במקום וגם יש מין רעש לא בטוח לגביו.

האם זה יכול להיות המשולשים? בדקתי והגומיות שלהם סדוקות ומפרישות גריז..במוסך דווקא בדקו את החלק הפנימי של המשולש (לא החלק הקרוב לגלגל) ואמרו שיש קצת חופש במשולש הימני.

יוסיף גם שב2017-2018 בעל הרכב הקודם החליף מוט הגה (מקורי משומש).

האם אפשר להחליף רק את התותבים למשולשים ברכב הזה?

האם הבעיה תיפתר אחרי החלפת משולש?

האם זה יכול לנבוע מעוד משהו חוץ מהמשולשים?

האם יש מצב שהמוט הגה שהתקינו ברכב בעייתי?

פורסם

עשיתי את זה כבר..החלפתי בין האחוריים לקדמיים ובדקו הכל איזון פרונט הכל תקין לפי מה שאומרים..

הצמיגים נראים מצוין לא שחוקים יותר מדי..יכול להעלות תמונה שלהם...

מה האופציה השניה לדעתך?

פורסם

זוהי החוות דעת השניה..בראשונה הוא עשה לי רק כיוון פרונט ואיזון (לא היה טוב)..פעם שניה עשיתי שוב כיוון פרונט יישרו לי את הגשר (לטענתו הייתה בעיה)  והחליפו לי את הגלגלים עם האחוריים ועשו גם איזון..אני שואל פה בפורום כי אני כבר אחרי כל הסדר פעולות מהקטן לגדול...

אני מבין אז שאין מצב זה המשולשים?

בשני מקומות שונים!

פורסם
זוהי החוות דעת השניה..בראשונה הוא עשה לי רק כיוון פרונט ואיזון (לא היה טוב)..פעם שניה עשיתי שוב כיוון פרונט יישרו לי את הגשר (לטענתו הייתה בעיה)  והחליפו לי את הגלגלים עם האחוריים ועשו גם איזון..אני שואל פה בפורום כי אני כבר אחרי כל הסדר פעולות מהקטן לגדול...
אני מבין אז שאין מצב זה המשולשים?
בשני מקומות שונים!
שלום לך ,
אני גם בעל מאזדה 2 2014
יש לי את הרכב כשנה .
ואני מרגיש ויברציה על ההגה במהירות 100 ומעלה. ושאני מזיז את ההגה אני מרגיש ויברציה חזקה ועוד רעש עמום עד עכשיו עשיתי איזון כיוון פרונט אצל הטוב ביותר בבני ברק .
וכל מוסך שאני הולך אליו אומר לי גם לא כדאי לך להתעסק עם זה האוטו נוסע טוב לא מרגישים את זה .
ולי זה מציק מאוד במיוחד שאני נוסע בבין עירוני .
אשמח להחליף איתך פרטים בפרטי וניפגש ואולי ביחד נגיע לפתרון .

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

פורסם (נערך)

כמו שאמרת המשולשים נראים בעייתיים שווה לבדוק עוד פעם במוסך אחר אם כדאי להחליף אותם קומפלט אני יודע שאת אחת הגומיות אפשר להחליף גם את המפרק הכדורי (נמכר בנפרד*)

ככה נראים המשולשים אצלך ברכב (למען הדיוק זאת תמונה של חלף של פיאסטה 2015).

wishbone.jpg

מפרק כדורי באי-ביי

https://www.ebay.com/itm/BALL-JOINT-FOR-FORD-MAZDA-FIESTA-VI-U5JA-F6JD-KVJA-STJA-STJB-SNJA-SNJB-DELPHI/402018738294?_trkparms=aid%3D1110006%26algo%3DHOMESPLICE.SIM%26ao%3D1%26asc%3D225086%26meid%3Df6363f13496540e39e949d5e6d54ff45%26pid%3D100005%26rk%3D3%26rkt%3D12%26mehot%3Dpf%26sd%3D312791474702%26itm%3D402018738294%26pmt%3D1%26noa%3D0%26pg%3D2047675%26algv%3DSimplAMLv5PairwiseWeb%26brand%3DDelphi&_trksid=p2047675.c100005.m1851

עריכה אחרונה על ידי dorban3
פורסם

פייי מלך!! תודה..זה ההסבר שחכיתי לו..

אני יבדוק את הנושא..

הבנתי שלפעמים בגלל שקשה להוציא את המפרק הכדורי מחליפים את כל המשולש (אולי סתם תירוץ של מוסכים)..

נקווה לטוב..תודה לכולם אני יעדכן בהתפתחויות!

רק כדי להיות בטוח המפרק הכדורי הוא זה שקרוב לגלגל נכון?

פורסם

תעשה בדיקה עצמית לפני שאתה קונה. תעלה על הרכב על ג'ק ותנסה להזיז את הגלגל (שאתה עם יד על השעה 3 והשניה על 9 ו 12 ו6) ככה תדע מה המצב פחות או יותר. אם הגלגל זז הם גמורים. מוזר שראו שיוצא לך גריז מהם ולא העירו לך על כך זה פוסל טסט.ץ

• תוכן חדש...