Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה,

כרגע יש על הפולו שלי צמיגים 215 40 17 וגאנט דמוי גולף gti.

בזמן האחרון ישנן רעידות בהגה מעל 90 קמש, אחרי ביצוע מס איזונים והתייעצות הומלץ לי לשקול החלפת גאנט מהסיבה שהנוכחי איננו איכותי וכנראה גרם לפגם אשר לא מאפשר תיקון של הרעידות.

2 שאלות ישלי,

1. האם ייתכן שבאמת צריך להחליף גאנט במצב שכזה או שיש פתרון חלופי?

2.מצאתי גאנט מקורי פלוס צמיגים 215 45 17 שירדו מפולו gti בצורה החדשה, אם אחליט להחליף האם האקסטרה הגדלה של הצמיג החדש יהווה שינוי משמעותי בנוחות הנסיעה היומיומית?

פורסם

אתה מוזמן לקרוא על אנשים שעברו מקרים דומים (כולל אותי). אין מנוס מרכישת חישוקים איכותיים, בעדיפות למקוריים. כל חישוק דמוי GTI/RS5/R8/M3 GTR Street Version שתקנה אולי יהיה יפה לשבוע, אך אתה תבין מהר מאוד כמה האיכות שלו ירודה וכמה צרות הוא יעשה לך. לא משנה כמה איזונים ותיקונים תעשה, זה לא יעזור לרעידות.

לגבי הצמיג החדש - ממליץ לך קודם כל לבדוק שהמידות אכן מתאימות לרכב שלך. יש מדבקה בצד של דלת הנהג המתארת את לחץ האוויר המומלץ ע"י היצרן לכל גודל צמיג, מה שנותן לך את האפשרויות של גדלי הצמיגים לרכב שלך. לא הבנתי את השאלה, כי המידות נראות אותו דבר - רק החתך נראה שונה והוא גדול יותר.

• רעיון טוב! 1

2016 BMW M235i.

פורסם
לפני 11 שעות, Fraysa כתב:

אתה מוזמן לקרוא על אנשים שעברו מקרים דומים (כולל אותי). אין מנוס מרכישת חישוקים איכותיים, בעדיפות למקוריים. כל חישוק דמוי GTI/RS5/R8/M3 GTR Street Version שתקנה אולי יהיה יפה לשבוע, אך אתה תבין מהר מאוד כמה האיכות שלו ירודה וכמה צרות הוא יעשה לך. לא משנה כמה איזונים ותיקונים תעשה, זה לא יעזור לרעידות.

לגבי הצמיג החדש - ממליץ לך קודם כל לבדוק שהמידות אכן מתאימות לרכב שלך. יש מדבקה בצד של דלת הנהג המתארת את לחץ האוויר המומלץ ע"י היצרן לכל גודל צמיג, מה שנותן לך את האפשרויות של גדלי הצמיגים לרכב שלך. לא הבנתי את השאלה, כי המידות נראות אותו דבר - רק החתך נראה שונה והוא גדול יותר.

הפרש של 5 ממ בעובי, מנסה לחשוב כמה השוני הזה ישפיע על נוחות הנסיעה.

תוכל לשלוח לי את השרשור שלך בנוגע לבעיה המדוברת?

פורסם

לא 5 מ"מ כי אם 5%.

החתך מייצג אחוז מרוחב הצמיג.

ואם מידת הצמיג לא מאושרת לרכבך, אינך יכול להתקין אותו. את החישוק כן עקרונית (מאחר ולמיטב ידיעתי הוא תואם במרבית מידותיו למעט אולי אופסט מעט שונה).

• תוכן חדש...