Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קליו 2011 ידנית 197.000 ק"מ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות את הרכב הראשון וראיתי רנו קליו 2011 אם 197k עכשיו הרכב נראה שמור,הוא לא מסוחר ואחרי המון דיבורים ותכנונים הוא הוריד את זה ל7000 שקלים,עכשיו אני טיפה חושש לגבי הקילומטראז,מדובר ברנו קליו ידנית 1.2 השאלה זה האם כדאי עדיין לי לקנות אותו אם הקילומטראז הזה. תודה

פורסם

השאלה מה התקציב שלך? אם התקציב נמוך אז הק״מ יהיה גבוהה בהתאם לשנתון.

ברכב הזה הק״מ מעל הממוצע אך ממה שראיתי ביד 2, קליאו 2011 עם ק״מ נמוך משמעותית עולה אזור ה 15 ללא משא ומתן.

מוזמן לקרוא את הסיכום שלי עם הרכב:

סיכום רנו קליאו

https://youtu.be/yKgnTCTxBFQ

סיכום רנו קליאו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
לפני 33 דקות, yulianx כתב:

השאלה מה התקציב שלך? אם התקציב נמוך אז הק״מ יהיה גבוהה בהתאם לשנתון.

ברכב הזה הק״מ מעל הממוצע אך ממה שראיתי ביד 2, קליאו 2011 עם ק״מ נמוך משמעותית עולה אזור ה 15 ללא משא ומתן.

מוזמן לקרוא את הסיכום שלי עם הרכב:

סיכום רנו קליאו

https://youtu.be/yKgnTCTxBFQ

סיכום רנו קליאו.

זה אני יודע,הקילומטר טיפה גבוהה,התקציב לצערי דל מאוד מכיוון שביטוח זה גם 4000,התקציב הוא במקס 8000,הרכב הזה לא ידע אבל לפעמים נסיעות ארוכות,ליקנעם,השאלה שלי זה איך הוא מתפקד,בקילומטראז אז ואם הוא שווה בכלל שאני אסתכל עליו,יש לי חבר מבריטניה שטוען שהרכב הזה הוא אמין מאוד אם ממש טיפה בעיות ואם הוא מטופל הוא מחזיק גם עד 300000 קילומטר,כמובן אני מחפש משהו התחלתי אל תשכח,משהו שאפשר להשתפשף איתו על הכביש,שגם אם חלילה יהרס עוד חודשיים שלוש לא יכאב לי הלב ברמה של אם אני יקשיב 40000 אלף ש"ח. אז השאלה בקיצור,אם שווה להסתכל על הרכב,הצלחתי להוריד את הבן אדם דיי הרבה,בהתחלה רצה 9900,עכשיו אחרי כמה דיבורים הורדתי ל7000 ואלי אצליח עוד טיפה.שווה בדיקה? אגב לא לשכוח,אני בן 18... ככה שאני לא מתכוון לשים עליו כמות של קילומטראז,אולי נסיעה של 7 קילומטר ביום,זהו.

עריכה אחרונה על ידי Flashbackon
פורסם

החבר שלך צודק, זה אכן רכב אמין אבל 200,000 זה אכן גבוה מאוד.

מצד שני אתה אומר שאתה נוסע ממש מעט ככה שלא הייתי שולל אם זה מה שהתקציב מאפשר.

פורסם

הרכב לא בהכרח גמור...

פשוט, רכב בנזין עם 200.000 אלף ק"מ זה "לא סחורה" בשוק המשומושת, אף אחד לא רוצה לקנות. גם אם הרכב במצב חדש כאליו רק יצא מהמפעל, קילומטרז' גבוה אוטמטית מוריד 95% מהקונים וה 5% הנותרים רוצים "דיל" זאת אומרת מחיר סופר נמוך.

לגופו של עיניין, אם יש ספר טיפולים והרכב תקין ומתוחזק, נמכר על ידי הבעלים עצמו שמחזיק בו תקופה סבירה, זה לא רע ב 7000 ש"ח.

פורסם

סביר להניח שתתקע איתו בצידי הדרך באיזו עליה אבל כמובן שזה לא מחייב, אתה יכול מצד שני גם לשבור שיא גינס עם הרנו הקליו שנסעה הכי הרבה ק"מ ביבשת אסיה.

פורסם

המנוע ה1.2 חלש אך נחשב לאמין, אם אין בעיות אין סיבה שיתקע בעליות.

200 אלף זה לא מעט אך לא סופו של המנוע.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האוטו הזה ידני, אטמוספרי, בלי שום טכנולוגיות מיוחדת ואני אומר שבגדול החבר מאנגליה צודק.

הוא רק לא לקח בחשבון שבארץ אוהבים להשתמש בפילטרים תחליפיים, שמנים ונוזלים לא מתאימים ולא להחליף אותם בזמן. זו גם אחת הסיבות שרכב עם 200 אלף ק"מ נחשב בארץ " לא סחורה".

אם יש הסטוריית טיפולים מסודרת ורואים בה מה מלאו לאוטו - לא הייתי חושש מבלאי של המנוע.

כן הייתי חושש מבלאי של מכלולים היקפים (סטרטר, אלטרנטור, מדחס, חלקי מתלה, בולמים ועוד). אלו לא מושפעים משגרת הטיפולים ונוטים להתבלות באיזור הק"מ הזה או אפילו לפני.

ועדיין, אם האוטו מטופל (עם תיעוד, בלי תיעוד לא להאמין לכלום) ב 7000 ש"ח לשימוש של כמה אלפי ק"מ בשנה זה יכול להיות בסדר.

פורסם
לפני 8 שעות, Buki כתב:

האוטו הזה ידני, אטמוספרי, בלי שום טכנולוגיות מיוחדת ואני אומר שבגדול החבר מאנגליה צודק.

הוא רק לא לקח בחשבון שבארץ אוהבים להשתמש בפילטרים תחליפיים, שמנים ונוזלים לא מתאימים ולא להחליף אותם בזמן. זו גם אחת הסיבות שרכב עם 200 אלף ק"מ נחשב בארץ " לא סחורה".

אם יש הסטוריית טיפולים מסודרת ורואים בה מה מלאו לאוטו - לא הייתי חושש מבלאי של המנוע.

כן הייתי חושש מבלאי של מכלולים היקפים (סטרטר, אלטרנטור, מדחס, חלקי מתלה, בולמים ועוד). אלו לא מושפעים משגרת הטיפולים ונוטים להתבלות באיזור הק"מ הזה או אפילו לפני.

ועדיין, אם האוטו מטופל (עם תיעוד, בלי תיעוד לא להאמין לכלום) ב 7000 ש"ח לשימוש של כמה אלפי ק"מ בשנה זה יכול להיות בסדר.

תודה רבה לכולכם שעזרתם לי,אני מאמין שאני עושה תהחלטה הנכונה שאני אומר שאני יחסוך עוד קצת ואני אקנה אחת ב12 אלף אלף או 11. אם הרבה פחות קילומטר שיהיה לי שקט נפשי,עוד סיבה שאני קונה את הרכב זה מהעבודה של אבא שלי יש לו רכב ליסינג ולפעמים הוא נלקח,אז אני רוצה שגם אם סיטואציה כזאת תקרה... יהיה בסדר יש עוד רכב.אני אמתין בסבלנות אני יעבוד עוד חודש ואז אני אקנה רכב מסודר? יש עוד רכבים ידניים במקרה בתקציב הזה שיתאימו לי? אותו רמת אבזור של הקניון... בקרת שיוט וכול'

פורסם

לדעתי אם יש אפשרות לאסוף סכום לאזור ה ה 12-13 זה עדיף כי יש ביד 2 רכבים עם ק״מ באזור ה 120 אלף ק״מ.

פורסם

זכול לי שקליאו היייתה היחידה עם בקרת שיוט בקטנות ידניות באותם שנים אבל בוא נגיד שזה לא איבזור כזה קריטי בתקציב 10 אלף שקל.

חפש קליאו אחרת עם פחות ק"מ.

פורסם
לפני 4 שעות, Buki כתב:

זכול לי שקליאו היייתה היחידה עם בקרת שיוט בקטנות ידניות באותם שנים אבל בוא נגיד שזה לא איבזור כזה קריטי בתקציב 10 אלף שקל.

חפש קליאו אחרת עם 

לפני 5 שעות, yulianx כתב:

לדעתי אם יש אפשרות לאסוף סכום לאזור ה ה 12-13 זה עדיף כי יש ביד 2 רכבים עם ק״מ באזור ה 120 אלף ק״מ.

תודה לכם ובמיוחד לך יוליאן אגב כל מה שאני יודע על הקליטו מהשנתון הזה זה מהסרטון.. תודה! נתראה בחודש הבא.😂

• תוכן חדש...