Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוויפט 08 לחייל משוחרר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי הבן שלי השתחרר לא מזמן ויצטרך רכב בעוד חודשיים פלוס בערך,

הבן דוד שלו מוכר סוויפט 08 עם טסט לשנה מתוחזקת היטב (אוטומטית), 200k ק"מ על השעון,

מחירון 18400, הבחור בתור טובה לבן דוד מוכן לשחרר ב 14500, שווה לדעתכם?

הרכב נראה סבבה...

פורסם

תלוי, אבל בתכלס, הייתי אומר שלא כדאי.

המוטו שלי ברכבים בסכומים כאלה הוא לנסות למצוא תמיד את הרכב השמור ועם הקילומטראז והיד הנמוכות , למה? כי פער של 4-5 אלף הוא לא מספיק(כול שכן כשהוא יחזור במכירה העתידית של הרכב) ודבר שני, ממחירון הרבה פעמים  אפשר להוריד, לא משנה כמה הרכב שמור. 

פורסם

הממוצע ק״מ דווקא בסדר, ואם יש היסטורית טיפולים אז מצוין.

הסוויפט נחבת לדגם אמין וזריז. 

לגבי המחיר שהוצע לכם, תבדקו הצעות ביד 2 ותיראו האם המחיר טוב או לא.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני לא הייתי רץ וחוטף רכב עם 200000 ק"מ במחיר הזה גם אם קוראים לו סוזוקי או טויוטה

לשם השוואה - לפני שנה וקצת מצאתי לבת שלי ניסאן טידה 2008 עם 50000 ק"מ ב 17.5 ולא נדרש שום יישור קו

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אני גם לא חושב שזה שהדגם מבוקש מצדיק לשלם כמעט 15 על רכב עם 200 אלף קמ, הייתי מוסיף 1000-2000 שח וקונה רכב עם קמ נמוך שהמשך גם יהיה ניתן לגלגל אותו הלאה. 

אישית הייתי מעדיף בסכום הזה לרכוש רכב משפחתי כמו i30 שנת 2009/ לנסר 2010 עם נתונים טובים שיתנו תמורה עדיפה על סופר מיני שאגב גם לא נחשבת לחסכונית במיוחד. 

• רעיון טוב! 1

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

אני בדעה שבסכומים כאלה 80% מעסקה מוצלחת זה הבעלים של הרכב ורק  20% הרכב עצמו.

אם מדובר בבן אדם שנמצא אתכם ביחסים טובים, מחזיק את הרכב הרבה זמן, נוהג רגוע, מטפל טוב, אפשר לראות דרכו את ההסטוריה של הרכב נגיד 5 שנים אחורה -  הייתי שם את האופציה הזו בעדיפות גבוהה.

למה? כי קודם כל יש שקיפות. לא יספרו סיפורים ולא יקמבנו קומבינות.

שוב, אם יש יחסים טובים אפשר לקחת את הרכב להתרשמות לכמה ימים במקום בדיקה של 10 דקות, אחרי התרשמות של כמה ימים הרבה יותר קל להחליט. 

יש סוג של אחריות הדדית, אם הרכב "לא משהו" בן אדם סביר יעדיף לא למכור אותו לבן משפחה. 

חוסך הרבה כאב ראש בחיפוש רכב, תאום עם אנשים, נסיעות. בתקציב כזה בשביל למצוא משהו נורמלי צריך לראות כמה מכוניות.

ברור שיש (תמיד יש) חלופות עדיפות באותו תקציב, עם פחות ק"מ ויותר חדשות. אני נותן משקל יחסית גבוה לדברים שרשמתי, בזמן שיש אנשים שהדברים האלו לא מהווים פאקטור אצלם, הם מסתכלים רק על הרכב עצמו. 

• רעיון טוב! 2

פורסם

בוקי תודה

מדובר בבן דוד (אמיתי ) שהיחסים טובים מאוד, וברור שהוא לא יגרע במאומה ממצב הרכב,

הבחור חזר עכשיו מהטיפול בחו"ל, הרכב עמד איזה 3 חודשים,

ולצערו סבו נפטר והרכב של סבא שלו עובר אליו, ומשם התגלגל שהוא הציע אותו לבן שלי...במקביל הוא פרסם אותו ומסתבר שיש לא מעט שמוכנים לשלם 16k תמורתו...

פורסם

יש תיעוד לטיפולים? או ידוע איפה הרכב טופל?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

חפש רכב עם קילומטראז' נמוך,ב 200000 קילומטר מחכות לך סדרה של בעיות בקנה,השוק מוצף ברכבים ולא חסרות מציאות.

תשתדל למצוא רכבים של 100000 קמ ומטה.

עריכה אחרונה על ידי levy
פורסם

קילומטראז' נמוך לא מבטיח רכב חף מבעיות.

יצא לי כבר לראות מקרים של קילומטראז' נמוך, עם דילוגים על טיפולים למשל.

"מה, אבל נסעתי רק 15 אלף ק"מ בשלוש שנים, אז אני נכנס לטיפול אחרי 3 שנים".

קילומטראז' נמוך בצירוף היסטוריית טיפולים מלאה ומסודרת זה כבר משהו אחר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני כשעה, dorsht כתב:

קילומטראז' נמוך לא מבטיח רכב חף מבעיות.

יצא לי כבר לראות מקרים של קילומטראז' נמוך, עם דילוגים על טיפולים למשל.

"מה, אבל נסעתי רק 15 אלף ק"מ בשלוש שנים, אז אני נכנס לטיפול אחרי 3 שנים".

קילומטראז' נמוך בצירוף היסטוריית טיפולים מלאה ומסודרת זה כבר משהו אחר.

לא מבטיח אבל סטטיסטית מגדיל בהרבה את הסיכוי.

• תוכן חדש...