Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אצלי אותו דבר, ב208, זה קורה רק בהתחלה, אחרי כמה דקות זה מפסיק,

הזמנתי 2 מסנני מזגן (פשוט יש שניים ברכב הזה) שאמורים להגיע בקרוב, אעדכן במידה וזה עוזר.

פורסם

לפני 22 שעות, babayaga כתב:

כבר איזה שבועיים כל הפעלת מזגן על סירקולציה פנימית יש ריח ממש חזק של חומץ

רעיונות?

מתי הרכב עשה טיפול והאם הוחלף בו מסנן האויר של המזגן ?

לפני 2 שעות, wildlands2019 כתב:

גם אצלי אותו דבר, ב208, זה קורה רק בהתחלה, אחרי כמה דקות זה מפסיק,

הזמנתי 2 מסנני מזגן (פשוט יש שניים ברכב הזה) שאמורים להגיע בקרוב, אעדכן במידה וזה עוזר.

לפי המקט של הרכב שלך, תקבל 2 יחידות באריזה (6447XF או XG אם אני לא טועה).

לא צריך להזמין 2 יחידות של אותו המק"ט.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

היי

כמו שרובם רשמו החלפת פילטר וטיפולים בעזרת ריח רימון יכול בהחלט לתת פתרון.

אני הייתי מוסיף ,כדאי להוציא פילטר ישן ולפתוח אוויר כדי להוציא זבל ,לא מכיר את הרכב תבדוק אופציה לבצע ניקוי עם קצב ,קיים דבר כזה למזגנים מוכרים תחת GP ,כי אם יש הצטברות חיידקים על סוללה פנימית כולל מעברים עד לפתחים, יש מצב שיש ליכלוך גם שם אז חייב לנקות אותה לפני החלפת פילטר חדש וטיפול עם קצב יהיה לך פתרון מושלם.

לכללי..

תמיד לפני שאתה מסיים נסיעה תכבה את מזגן לפני ,תן למערכת להתייבש ,תשאיר מערכת מיזוג על אוורור בלבד,זה לא מסובך .

והצלחה.

• רעיון טוב! 1
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תפרק פילטרים ישנים, שים רימון חיטוי ללא מסננים מותקנים. תתקין מסננים חדשים עדיף עם פחם פעיל ממותג איכותי שימנעו גדילת עובש על הבדיית סינון.

הזול עולה ביוקר

• תוכן חדש...