Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני זקוק למעט הכוונה.

לפני מספר שבועות קרתה לי תאונה קטנה שלא נגרמה באשמתי, הביטוח התערב ושלח אותי למוסך הסדר שלהם.

לאחר מספר ימים התקשר מנהל המוסך ואמר שיש בעיה עם המצלמת רוורס שלי ושאין יכולת להפעיל אותה (לאחר שהחליפו טמבון אחורי), הוא אמר שהבעיה לא במצלמה אלא במסך שלי ושכנראה הכרטיס דפוק, אני מניח שהם עשו פדיחה ומתחמקים מאחריות תיקון יקרה.

הביטוח מתנער ואומר שעליי לתבוע את המוסך, המוסך מתנער וטוען שיש לי בעיה בכרטיס מסך.

מה עליי לעשות ?

פורסם

מכתב התראה שטרם התאונה הכל פעל תקיןו ואם הם לא יאשרו תיקון אתה תיקח לתיקון פרטי ותגיש להם את החשבון, לא ישלמו תפגשו בתביעה. הם כנראה לא יבהלו יתר על המידה..

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...