Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פריוס+ 2015, מקור ליסינג (ברשיון מצויין השכרה/החכר), 186000 ק"מ. מבוקש 70000.asset.php?fid=510277&uid=27614&d=1577184773

הבחור טוען שהפגיעה מקדימה אינה פגיעת שילדה (לטענתו אחרת היה כתוב משמעות גבוהה), ושילוב ההילוכים לא חלק כי זו תיבה רציפה. רעשים ונקישות - לטענתו חסר משמעות וכך כותבים על כל רכב עם ק"מ כזה.

אשמח לחוות דעתכם.

תודה רבה!

בדיקה פריוס חדרה.jpg

פורסם

רכב שהיה בליסינג (ואולי בהשכרה, מי יודע, עד שאין טופס שמאשר זאת אי אפשר לסמוך על אף אחד) שטחנו לו את הצורה בק"מ, בן 5, ורוצים עליו 70 אלף שקל ועוד עבר תאונה.

אחלה מתכון ליפול בפח לים של תקלות ומי יודע אם תצליח למכור אחר כך.

פורסם

1. מזמין היא אלבר - והתוצאות (ברחמים) בהתאם.

2. יכולה להיות פגיעה בשלדה גם אם הפגם הוא במשמעות נמוכה, ויתכן שאם אתה תקח לבדיקה המשמעות תשתנה.

3. למרות המחיר האטרקטיבי - נראה שזה אוטו שבור שרק יעשה לך צרות.

לו אני במקומך הייתי מוותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה רבה לכולם.

אני מודע לזה שהרכב לא במצב כ"כ טוב, השאלה היא עד כמה. המוסכניק שלי טוען שזה בלאי סביר אחרי כזה ק"מ, ובסה"כ אני מודע לזה שבמחיר הזה לא אוכל למצוא משהו הרבה יותר טוב. זה בכל זאת דגם שנחשב אמין.

אני זקוק ל-7 מקומות ונוסע כ-40000 בשנה, החיסכון הוא קריטי. מה האופציות האחרות? דיזל אירופאי יאבד ערך מהר יותר והאמינות בדרך כלל לא משהו...

פורסם

אתה תגלה שגם טויוטה מתקלקלת ומאבדת מערכה כשנוסעים בה הרבה. אם אתה צריך שבעה מקומות חסכוני ל-40K - עדיף שתקנה דאצ'יה לודג'י.

כן, אני יודע שזה פחות נחשב, אבל (לדעתי) יהיה הרבה יותר נכון עבורך.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

לוג'י, ממה שזכור לי, ידנית בלבד.

רנו גרנד סניק דיזל, כנראה, אופציה עדיפה.

בעוד 3 שנים לא יהיה שום ביקוש לטויוטה עם 300 אלף קילומטרים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
תודה רבה לכולם.

אני מודע לזה שהרכב לא במצב כ"כ טוב, השאלה היא עד כמה. המוסכניק שלי טוען שזה בלאי סביר אחרי כזה ק"מ, ובסה"כ אני מודע לזה שבמחיר הזה לא אוכל למצוא משהו הרבה יותר טוב. זה בכל זאת דגם שנחשב אמין.

אני זקוק ל-7 מקומות ונוסע כ-40000 בשנה, החיסכון הוא קריטי. מה האופציות האחרות? דיזל אירופאי יאבד ערך מהר יותר והאמינות בדרך כלל לא משהו...

חיסכון קריטי ואני משער שאתה נוסע הרבה מחוץ לעיר, כך שדיזל תהיה בחירה טובה יותר מאשר היברידית לדעתי, עבור אופי הנסיעות הנ"ל.

לגביי ירידת ערך - כמו שנאמר לך, לטויוטה הזאת לא יהיה ביקוש במילא. חוץ מזה, לא משנה מה תקנה, עם 120 אלף ק"מ ב-3 שנים, יהיה לך יותר קשה למכור מול מוכרים שיעשו 40-60 אלף ק"מ באותו פרק זמן. לכן דווקא כדאי לחפש רכב שלא נסע הרבה יחסית, כך כשתרצה למכור הק"מ שלך יהיה סביר יותר ולא מאוד גבוה ברמה שיתרחקו מהרכב שלך בלוחות היד השניה.

לגביי אמינות - אני לא הייתי בונה על זה שרכב עם עבר ליסינג\השכרה ועם קרוב ל-200 אלף ק"מ יהיה חף מתקלות. מעבר לכך מנועי הטורבו דיזל של האירופאיים טובים מאוד ומציגים אמינות גבוהה. לגביי גירים - אם אתה מוצא משהו עם גיר אוטומטי זה אחלה. עם גיר רובוטי צריך לקחת בחשבון שאולי תצטרך להחליף קלאצ'ים, לכן עדיף לחפש רכב שכבר עבר החלפה. מעבר לכך בנסועה שלך, שאני יוצא מנקודת הנחה שרובה בינעירונית, לגיר רובוטי לא יהיו חיים קשים מדי והקלאצ'ים אמורים להחזיק.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

טויוטה עם כמעט 200 אלף ק"מ בהחלט יכולה לעשות בעיות ואת מה שלכאורה חסכת בקנייה תשלם בתחזוקה שוטפת ובמכירה.

טופס בדיקה שלא אתה שילמת עליו כמעט תמיד יהיה טוב יותר מהמציאות. הרכב בהחלט יכול להיות עם פגיעה במשמעות גבוהה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

קח בחשבון שאחרי 210000 ק"מ כבר לא תהיה אחריות לסוללה גם לא בתשלום. אחריות היצרן נגמרה ב-100000 ק"מ.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
קח בחשבון שאחרי 210000 ק"מ כבר לא תהיה אחריות לסוללה גם לא בתשלום. אחריות היצרן נגמרה ב-100000 ק"מ.

זה לא מדויק.

אחריות היצרן בחינם אכן נגמרת אחרי 100K ק"מ או 5 שנים ואז אפשר להאריך בתשלום עד שהרכב מגיע לגיל 12 (מעשית אפשר אפילו עד גיל 13 אם מחדשים כמה ימים לפני שהרכב מגיע לגיל 12). אם יש לך רצף ביטוחי אין הגבלה בק"מ רק בגיל.

מצד שני אם אין לך רצף ביטוחי באמת לא תוכל לעשות ביטוח חדש אחרי 210K ק"מ.

ואני מצתרף לדעה שרכב ליסינג אחרי תאונה שעשה כמעט 40K ק"מ בשנה לא שווה 70K שקל. ובכלל לדעתי המחיר של הפריוס+ קצת מוגזם.

פורסם

גם אם הוא יוכל להאריך את האחריות היא תעלה לו סכום לא מבוטל של לפחות 1300 ש"ח לשנה (400 אחריות + 100 שקל בדיקה לכל 15000 ק"מ)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

סוללה זה לא הדבר היחיד שיכול להתקלקל בק"מ כזה. אני מכיר מישהו שרכש מטויוטה סלקט פיריוס עם 170000 ק"מ שמורה ומטופלת שהאכילה אותו מרורים במוסך וגם צריכת הדלק עלתה ככל שהרכב התיישן.

• תוכן חדש...