Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם למישהו יש 2000 דולרים מיותרים לזרוק על משהו מטופש לחלוטין, שיהנה.

אולי לא שמת לב, אבל יש פה פורום שלם שמתעסק במשהו המטופש הזה. אני בטוח שיש אנשים שהשקיעו הרבה יותר מ-$2000 בשיפורים לרכב בנזין.

פורסם

רק מוכיח את מה שהיה ברור לי בעת רכישת הרכב - התמחור שלהם עבור גרסת ה-Stealth (הלא רשמית) זול מדי.

מי שלא יודע, מדובר בגרסא של LR AWD, המגיעה עם המנועים של Performance. מה פער המחיר? $2,000. פער הביצועים? 0-100 ב3 שניות.

אני מבסוט על העדכון, מעלה את ערך הרכב שלי XD

(ומהווה value מצוין בפני עצמו, הם הולכים לעשות הרבה מאוד כסף מהסיפור הזה..)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

באופן קצת מוזר, אין אפשרות להזמין את הרכב עם השדרוג. ניתן לעשות את השדרוג רק לרכב קיים דרך האתר או האפליקציה. גם לא ברור אם גרסאת ה-Stealth תהיה זמינה בעתיד, הניחוש שלי הוא שלא כי השדרוג סוגר את הפינה של דגם בין LR AWD ל-Performance.

פורסם

עקרונית כן, מודל 3 בדגמי LR AWD, LR ו-Performace יכולות לטעון בקצב כזה, בתנאים מסויימים. מעשית עדין אין עמדות v3 שקרובות אלי, אבל אולי יצא לי להשתמש במהלך הטיול המתוכנן לחופשת החורף.

פורסם
גם לא ברור אם גרסאת ה-Stealth תהיה זמינה בעתיד, הניחוש שלי הוא שלא כי השדרוג סוגר את הפינה של דגם בין LR AWD ל-Performance.

יאפ, אני לגמרי מבין למה הם לא משווקים אותה, ובתכלס לא לגמרי מבין למה הם ייצרו אותה מלכתחילה... זו גם הסיבה שברגע שגיליתי עליה הבנתי שזו ה-אחת בשבילי.

אני מהמר שהם יפסיקו לשווק אותה לחלוטין ע״מ שלא לחתוך בשוק השדרוג הנ״ל.

בובי - אאל״ט מודל 3 נבנו עם תמיכה בוי3, ואני לא בטוח שזה המקרה עם s או x (בעיקר של שנים קודמות).

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
אם למישהו יש 2000 דולרים מיותרים לזרוק על משהו מטופש לחלוטין, שיהנה.

רוב המשפרים פה בפורום מבצעים שדרוג תוכנה כדי לקבל ביצועים יותר טובים ברכב בנזין.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

צריך גם לזכור שככל שהביצועים גבוהים יותר להשיג עד שיפור הופך להיות קשה ויקר.

ברכב שעושה 0-100 ב3 שניות שיפור של חצי שניה זה המון.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
צריך גם לזכור שככל שהביצועים גבוהים יותר להשיג עד שיפור הופך להיות קשה ויקר.

ברכב שעושה 0-100 ב3 שניות שיפור של חצי שניה זה המון.

השיפור הוא לדגם LR AWD, שעושה 0-100 בסביבות 4.5 שניות.

פורסם
יותר פשוט, אבל עדיין לא פשוט.

זה מאוד פשוט כאשר מיצרים דגם חזק ומגבילים אותו בתוכנה כדי ליצור דגם זול יותר.

• תוכן חדש...