Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יונדאי I30 שנת 2011 עם קילומטראז' של 250K.

מזה מספר חודשים רעידות בזמן האצה בלבד במהירויות של בין 80-90 קמ"ש. הרעידות מחמירות בעליות ונעלמות (לדעתי לחלוטין) בזמן שאני מרפה את דוושת הגז.

דיברתי עם איש מקצוע שסיפר שכנראה מדובר בבעיה בציריות קדמיות, ושזו בעיה מוכרת ביונדאי I30 שלא מהווה סכנה בטיחותית ולא צפויה החמרה בהמשך. האם מישהו מכיר את התופעה? האם יכול להיות משהו אחר?

 

אציין שהרכב עבר שיפוץ ראש מנוע לפני שבוע עקב בריחת מים מצינורית, כאשר מצב המנוע נראה מעולה.

פורסם

הבעיה אכן בציריות. 2 ציריות חדשות לריכבך של gsp לא אמורות לעלות מעל ל 700 שח. תקנה בחנות חלפים וגש למישהו שיחליף לך ההחלפה לא מסובכת. מבחינת הרגשת הנסיעה במצב שכזה הרגשה לגמרי לא נעימה שמרגישה כאילו הרכב מיתפרק ואם אתה רוצה להמשיך להינות מהרכב תחליף. כמו כן מצב שלא בריא לא לתושבות ולא לדיפרנציאל ועל הדרך שייבדקו גם את מחזירי הציריות.

×
×
  • תוכן חדש...