Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כמו הכורתרת, הסיפור הוא פשוט, עברתי מספר רכבים ב6 שנים האחרונות ואלו התאפיינו ברכבים ישינים בהתחלה, ללא רכב 3 שנים ואז רכישת רכב חדש בינואר 19.

אחרי שנה עם קיה פיקנטו 2019 GTline הבנתי על עצמי שהחדש לא כלכך קריטי לי ואין לי בעיה לנהוג על רכב בן 3-4 שיתאם לצרכים שלי ויעשה את העבודה, בנוסף מעדיף לייעד את הפרש העלויות 40k (בין מיני חדש לסופר מיני בן 3-4) לדברים אחרים.

הדרישות מהרכב הן כאלו:

קטגוריה - סופר מיני

כוח - חזק (לא אהבתי להימצא עם רכב מיני ו3 אנשים בתוכו ולחשוב 1 פעמים לפני שאני עוקף).

אמינות - גבוהה ככל שניתן להשיג מרכ סופר מיני , אני במקצוע תובעני שלא מאפשר לי לעקוב אחרי כל פיפס ברכב ולרוץ איתו לשכן המוסכניק.

צריכת דלק - חסכוני עד ללפחות 12-14 ק"מ לליטר

גיר - אוטומט (על כל סוגיו)

שנתון - 2015 ומעלה

מחיר - עד 40k

אופי שימוש ברכב:

הרכב מיועד להסיע נהג בלבד ב80% מהזמן בשאר הזמן נהג + 2

נסועה שנתית - 14k ק"מ (מתוכם 75% בין עירוני קו באר שבע - רשל"צ).

רכבים שחשבתי עליהם כמתאימים: פאביה, קליאו, ספארק...

והשאלה היא לדעתכםאיזה רכבים הכי מתאימים הכי טוב לצרכים שהסברתי למעלה

פורסם

ספארק זה מיני.

קליאו או פאביה לא הייתי בונה עם אמינות גבוהה של הגירים.

במקומך הייתי נשאר עם הרכב הנוכחי, כי מכירת רכב בן שנה זה הפסד הכי גדול של ירידת ערך.

אפשר היה להבין את המכירה אילו הרכב לא היה מתאים לצרכים שלך. אבל הוא כן מתאים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מצטרף לכתוב מעלי, לא רק שהפסד בגין ירידת ערך גבוה יחסית בשנים הראשונות. בנוסף לכך, חיתוך של כל הדרישות שלך יוצר רכב שכמעט בלתי ניתן להשגה. גם כוח, גם אמינות, גם חסכוניות וגם עד 40k. לדעתי יש כאן דחיקה לקצה גבול היכולת שיוכלו להציע לך, אם תוכל להתפשר על אחד הפרמטרים אז אולי המומחים כאן יוכלו לעזור לך יותר.

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם (נערך)
שלום לכולם,

כמו הכורתרת, הסיפור הוא פשוט, עברתי מספר רכבים ב6 שנים האחרונות ואלו התאפיינו ברכבים ישינים בהתחלה, ללא רכב 3 שנים ואז רכישת רכב חדש בינואר 19.

אחרי שנה עם קיה פיקנטו 2019 GTline הבנתי על עצמי שהחדש לא כלכך קריטי לי ואין לי בעיה לנהוג על רכב בן 3-4 שיתאם לצרכים שלי ויעשה את העבודה, בנוסף מעדיף לייעד את הפרש העלויות 40k (בין מיני חדש לסופר מיני בן 3-4) לדברים אחרים.

הדרישות מהרכב הן כאלו:

קטגוריה - סופר מיני

כוח - חזק (לא אהבתי להימצא עם רכב מיני ו3 אנשים בתוכו ולחשוב 1 פעמים לפני שאני עוקף).

אמינות - גבוהה ככל שניתן להשיג מרכ סופר מיני , אני במקצוע תובעני שלא מאפשר לי לעקוב אחרי כל פיפס ברכב ולרוץ איתו לשכן המוסכניק.

צריכת דלק - חסכוני עד ללפחות 12-14 ק"מ לליטר

גיר - אוטומט (על כל סוגיו)

שנתון - 2015 ומעלה

מחיר - עד 40k

אופי שימוש ברכב:

הרכב מיועד להסיע נהג בלבד ב80% מהזמן בשאר הזמן נהג + 2

נסועה שנתית - 14k ק"מ (מתוכם 75% בין עירוני קו באר שבע - רשל"צ).

רכבים שחשבתי עליהם כמתאימים: פאביה, קליאו, ספארק...

והשאלה היא לדעתכםאיזה רכבים הכי מתאימים הכי טוב לצרכים שהסברתי למעלה

אחרי שנה עם קיה פיקנטו 2019 GTline הבנתי על עצמי שהחדש לא כלכך קריטי לי ואין לי בעיה לנהוג על רכב בן 3-4 ......

אתה עלול להבין בשלב הבא שלהחליף רכבים בתדירות גבוהה זה עניין יקר.

נראה לי שכדאי לך להשאר עם הנוכחי.

נכון שאם היית מחפש רכב ושואל מה עליך לקנות הכיוון ההגיוני היה סופר מיני.

אבל במצב הנתון יש לך מיני מלפני 8 חודשים. שנרכשה חדשה והיא אמינה ואתה מכיר אותה.

אני גם חושב שהפער יהיה פחות מ 40,000 שח ועל כן החלפה כנראה לא מוצדקת

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי razi_pazi
פורסם

אם כוח זאת להחליף הייתי בודק פיגו 208 עם מנוע 1.2 טורבו בתוספת קטנה.

הרכב יהיה חזק מהפיקנטו, נוח יותר, מרווח יותר.

מבחינת אמינות רצועת הטיימינג בעלת נטייה להתפורר החל, יש פה מקרים החל מ 50 אלף ק״מ, לכן הדבר הראשון שהייתי עושה זה לבדוק את מצבה במוסך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...