Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלפים משומשים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו במקרה יודע אם יש מקום שמוכר חלפים משומשים מאופנועים לאחר תאונה, ולא אני לא מדבר על מוסכים אלא על ה"בתי קברות" של כלי הרכב שהושבתו.

החלפים הם לבנדיט 600 96'.

תודה.

LIFE SUCK AND THEN YOU DIE :fist:

פורסם

מולי, אופנועי השרון. יש מוסך ויש את העסק של מולי שזה רק אופנועים לפרוק ותיקון שלדות.

בנדיט 600 כדאי לחפש גם ב איביי אין הרבה בארץ צריך הרבה מזל כדי שאחד יהיה לפרוק.

פורסם
יש את יובל גרוס יש לו הכל. 052-3300655

מי זה יובל גרוס ??? והיכן הוא נמצא ?

LIFE SUCK AND THEN YOU DIE :fist:

פורסם

יובל גרוס - סייקל טרפי - כבר שנים משקם אופנועים וקטנועים לאחר תאונות. יש לו מלאי עצום של אופנועים וקטנועים. אני משפץ אופנוע קג'בה וניזקקתי לחלפים, הוא הכניס אותי למחסן שלו וחיפשתי משהו מתאים, בולם אחורי, דיסק קידמי, רגליות, פנס ועוד. יש לו מחסן ענק עם המון אופנועים. כביש, שטח, טורינג, בקיצור הכל ! כל קטנוע שאתה רוצה הכל. לי הוא עזר מאוד. ואפילו המחירים שלו הוגנים.

052-3300655

• תוכן חדש...