Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עדיף תתמקד בשיעורי לשון...

לא חושב שליקוקים יעזרו לו פה.

הוא צריך כאפה רצינית שתיישר אותו. ילד בן 17 שקיבל איטו מתנה ועוד בא בטענות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם בענייני דייטים עסקינן

תתחיל לשפץ את הלשון שלך

חבר'ה, הבחור עוד לא בן 18.. חוצמזה, בדייט ראשון עוד לא מגיעים לזה...

אה, מתכוונים לדיקדוק :twisted::-P

נראה לי שהבחור טרול. אף אחד לא מתנשא עליו, אבל כן, ילד בן 18 שבוכה על רכב שקיבל במתנה, ושרוצה "לשכנע" את ההורים שיחליפו לו את האוטו, צריך איזו כאפת התעוררות.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
קיבלתי daihatsu terios 2008 מתנה מבן משפחה לכבוד זה שהוצאתי רישיון ונהגתי עליו כבר חצי שנה והבעיה היא שהוא אוטו ישן וצורך מלא דלק ואני לא עובד במשרה מלאה ומתחיל לימודים בעוד יומיים ואני נורא רוצה לעשות טרייד על האוטו ולהחליף אותו באיביזה עכשיו השאלה היא איך אני משכנע את ההורים לקנות איביזה ומה היתרונות והחסרונות שלה או השוואה של סיאט איביזה לדייהטסו טריוס מבחינת בטיחות, צריכת דלק, חלקי חילוף או אמינות, תודה

הטריוס זה רוצח דלק אמיתי, לא משנה כמה חסכוני תנהג, הוא ישתה לך את כל הדמי כיס.

השאלה היא כמה הרכב הזה שווה בשוק, מה מצבו, כמה כסף נוסף תוכל לארגן ומה התקציב שלך החודשי לרכב?

לפי תשובתך נוכל להמליץ לך על רכב אחר, שיותר מתאים לדרישות וליכולות שלך.

פורסם
הטריוס זה רוצח דלק אמיתי, לא משנה כמה חסכוני תנהג, הוא ישתה לך את כל הדמי כיס.

השאלה היא כמה הרכב הזה שווה בשוק, מה מצבו, כמה כסף נוסף תוכל לארגן ומה התקציב שלך החודשי לרכב?

לפי תשובתך נוכל להמליץ לך על רכב אחר, שיותר מתאים לדרישות וליכולות שלך.

הטריוס אצלינו עושה 1:9 בנסיעה משולבת, 1:12-13 בטיולים מחוץ לעיר.

אם הרכב במצב טוב והנסועה לא גבוהה צריכת הדלק לא מצדיקה החלפה

פורסם

אחחח רגע לפני הסוף, נתקעה לי ה"ח" במקלדת.

וגם קיבלנו את היהלום שבכתר ממש ברגע האחרון באמת, שרשור אבא תקנה לי.

ואם זה לא מספיק טוב אז גם אי אפשר לקבל את זה במפונק יותר.

קיבלת רכב מתנה? תמכור אותו, תיקח את הכסף ותקנה רכב יד 2 אחר חסכוני יותר בתקציב הקיים או שתיקח הלוואה קטנה או לפחות תקל כלכלית על ההורים, כי אם צריך "לשכנע" אותם אז כנראה שזה לא סיפור הסינדרלה בו הם פשוט יכולים לקום ולעזור לך.

איפה שמתי את החיתול שלי? אה כן איפשהו ליד המוצץ, אבל איפה שמתי את התיק של הגן? וואו אני כבר סנילי.

ג'יזס!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
יש לכם את זה ביותר מתנשא??

שאל שאלה, הפלתם עליו את כל תחלואי החברה הישראלית.

מזכיר את הפוסט של הבחור עם ה m240 בנס הרים שברח מפה.

סתם יוצרים אנטיגוניזם לדעתי.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

מסכים.

זאת אף שהביקורות כנראה מדוייות

Sent from my MI 5 using Tapatalk

פורסם

נראה לי בפותח שרשור כרגע באמצע שיעור .כי 1 לספטמר הגיע ולא נראה שישוב לפה עד חופש הגדול הבא.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
למה הרכב היחיד שהתיכוניסטים מוכנים להכיר בו זו סיאט איביזה?

כשאני הייתי בתיכון היינו מגיעים באופניים,הסעה ומי שממש עבד וקרע את הת*ת בעבודה נסע בסקסו דיזל ידנית.

פורסם
למה הרכב היחיד שהתיכוניסטים מוכנים להכיר בו זו סיאט איביזה?

כאחד עם איביזה זה נורא מציק לי.

בחיי שלא ברור לי למה ערסים נמשכים אליה וללאון.

פורסם

ג'יפון טריוס רכב מצויין, גם ליום יום וגם לסופי שבוע לטיולים מעבר לשבילי קקל.

מבחינת צריכת דלק, הטריוס הוא הכי חסכוני מכל הג'יפונים וגם לא רע בשטח.

כלומר, אתה נהנה מכל העולמות וגם מג'יפון 4X4 חסכוני בדלק. צריכה משולבת 1-11/12.

הרכב הזה אמין מאוד ויוצר מאת טויוטה.

אם מישהו היה נותן לי טריוס או כל רכב בחינם (אז כשהוצאתי רישיון), הייתי עושה שמיניות באוויר מרוב אושר.

אתה ילד גדול, תחשוב על זה.

פורסם

פות"ש נאלם ונעלם אחרי הודעה אחת. אז או שהוא טרול, או שהוא נעלב, או שהוא טרול שנעלב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אולי הוא תקוע בצד הדרך בלי דלק, בלי סוללה, בלי מטען ובלי יכולת להגיב? שמישהו יוציא איביזה עם ג׳ריקן דלק לחיפושים.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...