Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם



מאזדה 5 (סוף 2008, לאחר הרענון). אתמול לא עברתי טסט, על זיהום אוויר - הבוחן אמר שזה פי 3 ממה שצריך. צריך להודות, שמזה שנה דולקת נורת אזהרה- בבדיקת סריקה, התגלה ש:

(P0030 OBD-II Trouble Code: HO2S Heater Control Circuit (Bank 1 Sensor 1

אני כמעט בטוח לפי קריאה באינטרנט, שחיישן/רכיב תקול זה הוא מה שיוצר את זיהום האוויר המופרז. הגיוני? היכן אני משיג בפרק זמן יחסית קצר חיישן כזה במחיר טוב?

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

ייתכן חיישן חמצן או ממיר קטליטי. אם אתה מאיזור המרכז גש למשה זר בסגולה ייפתור לך את הבעיה. לפני הטסט לא לשכח לחמם הייטב את המנוע עם מעט סלד גבוה.

  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שכחתי לעדכן. בעצת המכונאי שלי, שמתי תוסף דלק K44, הגעתי לטסט עם מנוע חם מאד, והרכב עבר!

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

×
×
  • תוכן חדש...