Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עד 40,000 חסכוני 1:18 ומעלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רכב חזק לא אומר שאתה צריך מנוע 1.6.

מנוע טורבו דיזל של הפלואנס הוא 1.5 והוא סוחב יותר טוב מכל מנוע 1.6 אטמוספרי שנהגתי עליו.

נפח מנוע זה לא הכול, יש הספק ויש מומנט שצריך לתת להם חשיבות, ולנפח מנוע לא צריך לייחס חשיבות גדולה מאוד כשאנחנו בעידן של מנועי טורבו.

אני הייתי מחפש פלואנס או מגאן פרטית (לדעתי המגאן נוחה יותר, האסטייט מורכבת בספרד ולפי מה שהסביר חבר שעובד בקרסו, מערכת החשמל במגאן עדיפה), עם ק"מ סביר, לוקח בחשבון את העניין של הגיר או מחפש אחת שעברה החלפת קלאצ'ים. בנסועה שרובה בינעירונית אני לא צופה בלאי גדול לגיר.

בעניין המגאן, כמה דלק היא צורכת? האם מדובר בדיזל ? ומבחינת קמ, כמה זה סביר בעצם בסכום הנל ?

פורסם

המגאן אוכלת בערך 1 ל17.

היברידי לא משתחם בנסועה שלך ולדעתי אני מצטרף ליוניסי בהמלצתו להסב לגז ולחסוך אף יותר (12 אלף שקל בשנה עם הנסועה שלך)

פורסם

כדי לקבל מהמגאן 1:17 מחוץ לעיר, אתה צריך לנהוג בצורה אגרסיבית.

בנהיגה רגועה שרובה בינעירונית ראיתי מספרים הרבה יותר יפים כמו 1:22.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

גם במשולב אפשר לקבל נתונים טובים יותר.

בעיר קיבלנו בסביבות 1:15-1:16 בנהיגה רגועה עם מזגן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הייתה לי מהעבודה את הרנו מגאן גרנד קופה וצרכת הדלק בה פשוט מצויינת, היא נוחה וכייפית לנהיגה. בנוסף לדעתי, זו הרנו הלא ספורטיבית הראשונה עם נוכחות מרשימה. הרכב הזה פשוט נראה ומרגיש מעולה, איכות פנים מצויינת ואיכות הרכבה מעולה. אוטו שפשוט כייף להעביר בו ק''מ רבים.

גם הפלואנס אמורה לתת בערך את אותם היתרונות.

פורסם

הפלואנס חסכונית ונוחה גם בנסיעות ארוכות, איכות חומרים בינונית ותא מטען גדול. כיפית לנהיגה היא לא. הגרנד קופה מהווה שיפור ברוב התחומים ביחס לפלואנס, והחסרון העיקרי שלה לעומת הפלואנס הוא מרחב הראש לנוסעים מאחור.

פורסם (נערך)

הגראן קופה אכן קפיצת מדרגה גדולה מאוד, אבל אני לא חושב ששיש אקזמפלרים שקרובים בכלל לתקציב של פות"ש. אלא אם כן מוניות לשעבר שהשתחררו מהשירות או נבלות שחוטות, בכל אופן עם כאלה לא הייתי מתעסק.

הערה לאלי: אין שום משמעות לציין צריכת דלק משולבת שנמדדה ע"י משתמשים כאלה ואחרים, כי אצל כל אחד זה אומר משהו אחר. אצלך זה לפי תקן "אלי", אצלי זה לפי תקן "קורן" (לא יורד מ-19.5 בסטטיסטיקה של 4 שנים) וכן הלאה.

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר

חזיר דיזל

פורסם

תודה רבה!!

ובכן, נראה שאני ילך על המגאן. יש לי עוד כמה שאלות ספציפיות ברשותכם, אינני בקיא בעולם ברכב

1. בתקציב שציינתי, מה ה"גג" מבחינת קמ שעלי לחפש באשר למגאן ?

2. אני מבין שיש כמה דגמים של המגאן: גראנד קופה וכו'....אינני מבין כל כך את ההבדלים בינהם, אשמח לכיוון

3. בתקציב שציינתי, על אילו שנים כדאי לי להתכוונן במגאן בחיפוש ?

פורסם

בתקציב שציינת תוכל לרכוש רנו מגאן סטיישן או פלואנס (סדאן) עד שנת 2015. הגרנד קופה הרבה יותר יקרה ולא רלוונטית לגביך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
בתקציב שציינת תוכל לרכוש רנו מגאן סטיישן או פלואנס (סדאן) עד שנת 2015. הגרנד קופה הרבה יותר יקרה ולא רלוונטית לגביך.

תודה

1. מבחינת קמ ? כמה לחפש ?

2. האם המגאן היא דיזל או בנזין ?

פורסם

אני מדבר רק על דיזל.

אישית אני לא מייחס חשיבו גדולה לקילומטראז' יותר חשוב למצוא רכב שטופל כמו שצריך עם הסטוריית טיפולים מתועדת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...