Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ראיתי דירה שמתאימה לי ברחוב ארלוזורוב בתל אביב, איפה שבדיוק סיימו להניח תשתית לרכבת הקלה.

במאי השנה אושר פינוי בינוי ובעל הדירה מת להיפטר מהדירה.

אני רוצה דירה לפחות לשנתיים ואפילו 3.

מישהו מאנשי המקצוע כאן יודע לשער מתי יהיה פה פינוי בינוי? משוער?

תודה.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

תגדיר "אושר פינוי בינוי".

אושר על ידי מי? הדיירים שחתמו? הוועדה המקומית? הוגשה בקשה להיתר בניה?

היתר כזה בתל אביב, שמבוצע מתוך תב"ע קיימת בניהול יעיל וזריז אפשר להוציא תוך שנה וחצי.

בצפי כנ"ל, כשיש הרבה הריסה וחפירות (חניונים... חניונים...) אפשר לקבל היתר נפרד להריסה וחפירות אפילו לפני זה (הצלחתי לפני שנים ב8 חודשים ברמת אביב), ולהתחיל לעבוד. (מה שאומר מבחינתך טלפון למובילים).

אם יש שינוי תב"ע מקומי או שזה הולך למחוזית מכל סיבה אחרת, אפשר כמעט בוודאות לתת הערכה של 3-4 שנים.

וועדת התנגדויות בתל אביב זה לא עיכוב ששווה לדבר עליו.

הם מתכנסים 3-4 פעמים בחודש ומעיפים תיקים מסדר היום בקצב של מכונת ירייה

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

האמת שאני לא יודע. הדיירת הנוכחית אמרה ש*הכל אושר* ועד שהבנייה תתחיל צריך לחכות שיסתיים משהו עם הרכבת הקלה ולא יעשו פינוי בינוי במקביל לעבודת התשתיות של הרכבת הקלה, שצפויה להסתיים רק ב2022 נשמע הגיוני?

הדיירת טוענת שלדעתה זה לפחות עניין של 3 שנים, אבל היא הדיירת לא בעל הדירה ויש לה אינטרס שניכנס במקומה. בעל הדירה לא מעוניין שידברו איתו בכלל, רק רוצה שישלמו בזמן ובשנייה שאפשר להעיף את הדירה לפינוי בינוי הוא יעשה את זה (תוך מתו התראה בלה בלה). איפה אני יכול לבדוק את הנושא של פינוי בינוי?

זה אזור רחובות ארולוזורוב/דפנה ממש ליד נמיר אם מישהו יודע לבדוק.

איך אני יכול לבדוק מה אושר?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

חפש בפרוטוקולים של הועדה המקומית לבניה. ניתן בתוך הפרוטוקל לחפש לפי גוש חלקה.

כן באינטרנט

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

היי,

מצאתי את התכנית:

http://mavat.moin.gov.il/MavatPS/Forms/SV4.aspx?tid=4

ומצאתי משהו רלוונטי מאוד ממאי השנה שקשור לתכנית ומציין את הכתובת המדוייקת של הדירה בארלוזורוב

http://mavat.moin.gov.il/MavatPS/Forms/SV4.aspx?tid=4

מתוך שני אלו, מישהו יודע להכווין אותי למה אני אמור לחפש כדי לקבל מושג על תאריך התחלת בניה (בהנחה שאותי יפנו כמה חודשים לפני).

או אולי מישהו מאנשים עם ניסיון יודע להגיד לי מה דעתו בניין?

או למי להתקשר/לפנות?

אין לי בעיה לשלם על הייעוץ כמובן.

החשש הגדול שלי הוא להיכנס לדירה ותוך כמה חודשים לקבל הודעת פינוי מהבעלים. לעומת זאת אם אוכל לגור שם שנה בראש שקט, אז זה מדהים בשבילי.

תודה שנית לכולם על העזרה.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

פורסם

סליחה הקישור לא טוב

זה התכנית

http://apps.land.gov.il/iturTabot2/taba2.aspx?tbMerchav=510&tUniqueID=53&sSug=~&tblView=tblView_8bd137c0472d&tbMsTochnit=507-0484493

https://mavat.iplan.gov.il/SV4/1/5000923461

מקווה שאחד מאלו יעבוד

הכל מבוסס על תכנית האם

תא/3885

שזה מתחם דפנה/ארלוזורוב/נמיר

פורסם

מה שמצאת, זו הבקשה לפרצלציה מחדש, שמתחילה את כל ההליך. הדרך מכאן עוד (מאד מאד :-P) ארוכה. הם אפילו לא ביקשו הגדלת זכויות בינתים.

חיפשתי לפי הכתובות של שני הבניינים שבארלוזורוב פינת דפנה (196 ו-198 ) בארכיון הבקשות של עת"א, ולא מצאתי שיש בקשות מהשנים האחרונות.

כך שמרגע הגשת בקשה מפורטת להיתר בניה יש להניח שתוכל להשלים לפחות שנת שכירות אחת.

תוודא רק שבדקתי בכתובת הנכונה, ותבדוק בעצמך בקישור לארכיון שנתתי.

פורסם

הכתובת היא 194, אבל זה בניין ליד , אז אני מניח שזה תקף? חיפשתי בקישור ששמת והבקשה היחידה שמצאתי זה בניית מעלית שבאמת נבנתה שם לא מזמן.

תודה רבה רבה על העזרה מעריך את זה מאוד.

פורסם

אם אין בקשות בכתובת- אז הן לא הוגשו או לא הוזנו.

אם הראשון נכון, יש לך זמן בדירה. אם השני נכון (כשנכנסים לקישור דרך האתר עצמו, יש דיסקליימר שאין להסתמך על המידע המוצג והמידע התקף ימסר ביד במשרדי הוועדה ובלה-בלה..) אז העניין מסובך יותר.

עיריית ת"א מאד מסודרת וקפדנית בעניין הזה, אבל אני גם צריך לשמור לי איזה דיסקליימר, למצב בו איזו פרחה שהיתה אמורה להזין את התיק, שקעה בשיחת ווטסאפ סוערת עם אחת מחברותיה, ושכחה אותו על איזה שולחן בדרך לעמדת המחשב...

• שנה מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...