Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני וחבר מתכננים לטוס באיזור סוף ספטמבר לגרמניה (נחיתה במינכן) ל 4 לילות (ראשון עד חמישי - מגיעים בבוקר וטיסה חזרה בבוקר).

אנחנו רוצים לעשות טיול נהיגה (מטרת הטיול) שתשלב גם טיולי טבע (משני, הרי לא נסע כל היום).

התכנון הוא לקחת רכב טוב. יש לנו כמה אופציות שההבדל בין הרכב הזול ליקר לא משמעותי.

אלה הן האופציות שעומדות לרשותינו:

1. BMW M2 Coupé

2. Jaguar F-Type Cabrio

3. BMW Z4 M40i Cabrio

4. BMW M4 Cabrio

5. BMW M4 Coupé

האופציות של המסלול הוא היער השחור או דרום מרכז אוסטריה (כל איזור ההרים).

אני אישית הייתי ביער השחור רק יום אחד ובאוסטריה הייתי כבר פעמיים לתקופה ארוכה (מכיר את האיזור לא רע).

שאלה ראשונה,

איזה רכב כדי לקחת מהרשימה הנ"ל שתתן חווית נהיגה, סאונד (לדוגמה עדיף M4 Cabrio על M4 Coupé, כי היא פתוחה?) וכו'?

* אנחנו לא הולכים להתגרזן על הרכב כל רגע שיש לנו, אבל כן רוצים להנות מהנהיגה והחוויה של הרכב.

* אני אישית יותר מתלבט בין M2 ל M4 על צורותיה, אז אם למישהו יש ניסיון על הרכבים הנ"ל, אשמח לשמוע.

שאלה שנייה,

איפה עדיף לנסוע ולטייל (הכוונה כבישים ולא טיולי טבע, טיולים בטבע יש שם בשפע)?

* ביער השחור אני לא מכיר כל כך אם יש כבישי נהיגה טובים לעומת אוסטריה ששם הייתי כבר פעמיים ויש שם איזורים מדהימים לנהיגה (דוגמת ה Grossglockner).

סליחה על החפירה ותודה מראש לעונים :)

Seat Leon FR Mk3 1.8TSI DSG 2015

Skoda Fabia Mk1 1.4 16v 2005 - sold

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שאלה הכי חשובה, בני כמה אתם?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני וחבר לקחנו Jaguar F-Type Cabrio לאזור של הרינג ונהנו מאוד. מאוד תלוי כמה ציוד אתם צריכים לכל יום.

Sent from my Note 9

פורסם

אני בן 38 וחבר שלי בן 41.

חשבתי על הרינג, אבל מן הסתם אסור לנו לנסוע עם הרכב שם (אלא אם נשכור שם רכב ברינג עצמו).

פורסם

מעולה, אין מגבלת גיל.

מנסיוני, יצא לכם הרבה יותר זול להזמין סתם גולף סתמית ואז לשדרג אותה בדלפק במינכן.

אבל, וזה אבל גדול, זאת אחלה שיטה לנסוע סתם לטיול ואז פתאום לקבל פצצה של רכב.

למי שמראש רוצה כזה אוטו וזו מטרת הנסיעה, השיטה שלי עלולה לתקוע אותך בלי רכב מעניין וזה הימור.

פורסם

כן, מסכים אם מה שאתה אומר (לא חשבתי על השיטה הזאת ולא ידעתי שהיא יכולה להיות יותר זולה), אבל כמו שאמרת, המטרה שלנו היא אכן רכב טוב, אז נעדיף לשכור אותו מראש.

מה שאני כן בדקתי לגבי הוזלה, זה לא לשכור את הרכב בשדה התעופה, אלה בעיר עצמה. לא בטוח שזה עדיף, כי צריך לקחת מונית שזה זמן וכסף, אז נראה מה יהיה הכי משתלם מהבחינה הזאת.

פורסם

גם אני יוצא עם החברה הקבועים לטיול נהיגה כמו בכל שנה בסוף ספטמבר. לוקחים את הרכב במינכן, משכירים מSIXT.DE מהשדה תעופה, שנה שעברה לקחנו M4. רכבים מעניינים יש רק בשדה במינכן ואין בעיר עצמה (של החברות הגדולות), השנה כנראה ניקח 911GTS מAVIS וM4 מסיקסט. כבישי נהיגה מעניינים יש בעיקר באלפים, השנה אנחנו מתחילים ממינכן משם למעברי הרים בשוויץ אחר כך לסטלביו ומקנחים בגרוסלוקנר ולקינוח יומיים נופש באגם פושל המדהים באוסטריה. סה"כ 6 ימים.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

ביער השחור יש הרבה הגבלות מהירות והרבה מצלמות מהירות. גם האוטובאנים ליד מינכן לא מי יודע מה. דווקא באזור של פרנקפורט יש הרבה אוטובאנים לא מוגבלים.

אם אתם מחפשים נופים מדהימים וכבישים מפותלים אז אפשר לצאת ממינכן ולנסוע לכיוון הדולומיטים. חוצים את אוסטריה ומשם דרך גשר אירופה ואז בדולומיטים פונים לכיוון מעבר פורדוי וקנאצי. דרכים מהיפות שראיתי. אני יצאתי בבוקר ממינכן והגעתי לשם בסביבות הצהריים.

פורסם

מתייחס לשלושת התגובות האחרונות. מסכים עם כולכם וזה גם היה הכיוון שלי. הייתי ביער השחור והיה כיף ונחמד, אבל לא משתווה לאיזור הדולומיטים והאיזור הזה של אוסטריה, ביופי ובחווית הנסיעה שם.

לגבי רכב, במרכז מינכן יש 2 סוכנויות נוספות של SIXT, שיותר זולות משדה התעופה לרכבים שהזכרתי, אבל זה מצריך נסיעה במונית או תחבורה ציבורית עם כל הציוד לשם. אני אעשה חשיבה אם כדי לעשות את זה או לשלם יותר ולקחת את הרכב משדה התעופה.

איזה רכב לדעתכם יהלום יותר לטיול הזה?

* אני מאמין שיהיה לנו לפחות מזוודה אחת גדולה (אולי שתיים)

תודה על התגובות שלכם, אתם עוזרים לי המון ואני מתחיל לגבש דעה לגבי איך הטיול הזה יהיה :)

פורסם

מונית משדה התעופה למינכן זה 80 יורו. ממליץ לך לקחת מהשדה. יש לאוויס כמות ענקית של מכוניות עם ביטול השתתפות עצמית.

פורסם

ענו לך גם לגבי המסלול וגם לגבי איסוף הרכב.

2 הסנט שלי: קחו רכב פתוח.

בספטמבר שעבר עשיתי טיול נהיגה בדרום גרמניה. ההתעקשות על רכב פתוח שדרגה בכמה וכמה רמות את החוויה.

הייתי עם סדרה 6 פתוחה.

תהנו וסעו בזהירות.

IMG_0304.jpg

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם
מעולה, אין מגבלת גיל.

מנסיוני, יצא לכם הרבה יותר זול להזמין סתם גולף סתמית ואז לשדרג אותה בדלפק במינכן.

אבל, וזה אבל גדול, זאת אחלה שיטה לנסוע סתם לטיול ואז פתאום לקבל פצצה של רכב.

למי שמראש רוצה כזה אוטו וזו מטרת הנסיעה, השיטה שלי עלולה לתקוע אותך בלי רכב מעניין וזה הימור.

מניסיון ושיח ארוך מאוד עם מנהל המחלקה הספורטיבית ב SIXT [גם במינכן וגם בפרנקפורט] - אין סיכוי שזה יקרה עם הרכבים שפות"ש ציין. יש להם מעט מאוד רכבים כאלו והם משנעים אותם בין סניף לסניף. כל הזמנה לאחד מהרכבים האלו נבדקת ומאושרת ידנית ועוד

פורסם

פעמיים רצוף, פעם אחת הזמנתי גולף ןשדרגתי ל M2, פעם שניה הזמנתי גולף ושודרגתי ל S4 (שידרוגים בתשלום כמובן).

פורסם
מונית משדה התעופה למינכן זה 80 יורו. ממליץ לך לקחת מהשדה. יש לאוויס כמות ענקית של מכוניות עם ביטול השתתפות עצמית.

אם זה המחיר, אז אנחנו כנראה נקח את הרכב ישירות משדה התעופה.

אתה יכול לשלוח לי בבקשה לינק לרכבים ומחירים לצי שלהם בגרמניה. לא מצאתי דרך האתר שלהם את רכבי ה sport/convertible/prestige/dream.

ענו לך גם לגבי המסלול וגם לגבי איסוף הרכב.

2 הסנט שלי: קחו רכב פתוח.

בספטמבר שעבר עשיתי טיול נהיגה בדרום גרמניה. ההתעקשות על רכב פתוח שדרגה בכמה וכמה רמות את החוויה.

הייתי עם סדרה 6 פתוחה.

תהנו וסעו בזהירות.

כנראה שנקח רכב פתוח. אני חושב שנקח את BMW M4 Cabrio (עוד לא סופי). ככה נרגיש ונשמע את הרכב יותר טוב וגם את האוויר הצלול :)

מניסיון ושיח ארוך מאוד עם מנהל המחלקה הספורטיבית ב SIXT [גם במינכן וגם בפרנקפורט] - אין סיכוי שזה יקרה עם הרכבים שפות"ש ציין. יש להם מעט מאוד רכבים כאלו והם משנעים אותם בין סניף לסניף. כל הזמנה לאחד מהרכבים האלו נבדקת ומאושרת ידנית ועוד

אנחנו בכל מקרה נזמין את הרכב בקרוב כדי לדעת שזה הרכב שנקבל, אבל זאת שיטה לא רע לקבל רכב במחיר זול יותר (לא יודע בכמה יותר זול מאשר הזמנה ישירה של הרכב).

פעמיים רצוף, פעם אחת הזמנתי גולף ןשדרגתי ל M2, פעם שניה הזמנתי גולף ושודרגתי ל S4 (שידרוגים בתשלום כמובן).

בגירה, אתה זוכר כמה עלה לך המחיר של ה M2, כלומר מחיר ההשכרה של הגולף כולל השדרוג? וכמה ימי השכרה עשית עם הרכב באותו הטיול?

אם אתה זוכר, אני אשווה למחיר שאני קיבלתי ונראה כמה זה משתלם (למרות שאני בכל מקרה אזמין את הרכב ישירות, אבל בשביל הספורט ;) ).

• תוכן חדש...