Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם

אנחנו לקראת חידוש חוזה בדירה שכורה, ויש משהו שמציק לנו- מצב צינור המים.

הוא לא ניראה טוב, ויש סיכוי שבשנה הקרובה שנשכור הוא יצטרך החלפה.

הבעלים של הדירה בסה"כ יעשה מה שמצופה ממנו ויעשה שיפוץ במידה וצריך, רק אנחנו מפחדים שהשיפוץ יגרור החלפת צינורות מים בתוך כול הדירה- מה שאומר שיהיה בלאגן ונצטרך למצוא מקום איפה להתקלח ולא בטוחים שיש לנו רצון לזה.

השאלה, האם מצב כזה במידה ויגרור החלפת צינור, יחייב שיפוץ כללי או שאפשרי להחליף את הצינור מבלי לעשות שיפוץ בכול הצנרת של הדירה?

מצורפות תמונות(מדובר על החלק החלוד)

1111.PNG

2222.PNG

333.PNG

פורסם

על פניו נראה שכאשר הצינור נכנס לדירה הוא ללא חלודה, אי אפשר לדעת מה המצב שלו ושל כל הצנרת בבית בלי לפתוח בלטות.

נראה שמהמוני מים כל הצינורות נכנסים לקיר הזה (אני מאמין שזה מתחת לריצוף של הדירה הצמודה) ומשם עולה לדוודים ומתחלק לבניין בדרך .

הדירה שנכנס בה הצינורות זאת הדירה שאתם גרים בה?

פורסם

שאר הצינורות נראים במצב תקין. בלי בדיקה של אינסטלטור מומחה, לא ניתן לדעת מה מצב הצנרת הפנימית, אלא רק לשער השערות ולהניח הנחות.

אז.

אני מניח שיש לך בעייה נקודתית בלבד, עם הצינור הספציפי הזה (ורק בחלקו התחתון). ממליץ להחליף\לתקן אותו בהקדם. מאחר ומדובר על צינור חיצוני, ולא רואים בתמונה מה יש מעליו (משהו שמטפטף קבוע על הצינור הספציפי הזה, נקודתית, וגרם לו להידרדר למצבו כיום למשל), אני לא רואה סיבה להניח שיש לך בעיות נוספות בתוך הקירות.

אבל, שוב- אני לא אינסטלטור, ואבחון דרך המרקע ממש לא מחליף בדיקה של איש מקצוע. ככה הדברים נראים לעיניים הלא מקצועיות שלי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

תודה רבה לכם על המענה.

הצינור שנכנס לתוך הבניין לא נכנס לדירה שלנו(הוא קומה 1, אנחנו קומה 3), והצינורות מהצד השני של שעוני המים הולכים ישירות לדודי השמש למעלה.

איך זה עובד מבפנים(לאן הולך הצינור שנכנס לתוך הבניין?) אין לי שמץ של מושג.

• תוכן חדש...