Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי שהגיע הזמן לשפץ את הסאונד באוטו, התקציב הוא בערך עד 600 שקל לקומפוננט קידמיים 5.25, הייתי מודה אם תעזרו לי, אני מתלבט פה בין כמה חברות שונות , על מה אתם ממליצים? ועד כמה שומעים הבדל בין החברות?

אז ככה יש את ה Cerwin-Vega שקראתי בפורום שהם מצוינים דגם HED1502 שמצאתי ב 550 שקל,

יש את ה Morel Morel PULSE5.25 שעולה גם כן סביבות ה 600 שקל,

ואחרון חביב את ה Blaupunkt דגם pcc1650 שמורכב מ 3 חלקים שהוא טיפה יותר זול.

דבר נוסף, הרמקולים האחוריים בגלל שאני לא יכול להשים סאב(בעיות במשפחה של מקום ודברים כאלה) אני מחפש רמקולים 6.5 שיתנו לי באסים סבירים בסביבות ה 400 שקל, והרמקולים היחידים שמצאתי הם של Cadence ולא שמעתי עליהם הרבה בפורם הדגם הוא ZX-651

http://www.caraudio.co.il/product.php?item=207&cat=112

מה אתם חושבים על הרמקולים?

תודה על העזרה מראש.

פורסם

תחפש בחנויות כי באינטרנט קשה לי להאמין שתמצא סאבים 6.5 שים אותם במגש וביחד עם קומפוננט טוב הם יכולים להשמע לא רע בכלל

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

הוא לא רצה סאבים הוא רצה רמקולים

אישית הייתי לוקח את הCerwin-Vega יש להם איכות מצויינת וטרבל עדיין כמו שאני אוהב:-D

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

הוא אמר שהוא מחפש באסים צר לי לאכזב אבל רמקול 6.5 לא ידחוף באסים חזקים כמו סאב 6.5 מקדימה יש קומפוננט טוב אז לא יהיה חסר צליל...

והסרווין זה הרמקול האחרון שהייתי ממליץ עליו המון המון המון אנשים התלוננו שהטוויטר שלו צורם מדי וצועק המון

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אם אתה מחפש רמקולים אחוריים שיתנו באס טוב, אז במקומך לא הייתי מסתכל על רמקול 2WAY אלא מתמקד בחיפוש של וופר 6.5 שיתן רק באס. לדעתי יהיה קשה למצוא אחד כזה באינטרנט אבל בטח תמצא משו בחנויות.

גולף...כי לא כל אחד יכול להרשות לעצמו אחת כזאת :wink:

פורסם

תשמע, אם אתה לא נעול על 6.5" שיפיקו לך באס אז יש משתמש בפורום בשם magic שמוכר זוג סאבים 6X9 של GENESIS, אם אני לא טועה אז הם בין 100 ל150 RMS כל אחד ויכולים להוות לך פיתרון מעולה וזה סאבים של חברת HI-END.

איציק.

• תוכן חדש...