Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי אתמול את הרכב הזה

צריך לקחת את זה בערבות מוגבל אבל תושבת אחת של המנוע הוחלפה בוודאות למקורית ואני לא סגור על זה אם עוד תושבת מנוע הוחלפה או תושבת גיר. בעיקרון בעמידה במקום עם או בלי מזגן הרכב עומד על אזור ה500-700 טור (רק בהנעה לכמה דקות הוא על 900) וכל האוטו רועד כאילו זה דיזל.

בנסיעה בכביש מהיר במהירות של 100+ יש רעידות בהגה (צמיגים הוחלפו בסוף 2015 והם דיי יבשים לא ידוע מתי בוצע לאחרונה איזון גלגלים או כיוון פרונט.) בכל מקרה כרגע אלה הבעיות.

בקשר לרכב עצמו איזה שמן, נוזל קירור וכל שאר הדברים צריך להחליף? ללכת לפי מה שכתוב בספר או עדיף למשל צמיגות אחרת של שמן מנוע?

אשמח לעזרה.

PEUGEOT 206XS

פורסם

רעידות בסרק תתחיל עם תושבות מנוע או טורים נמוכים מידי, רעידות מההגה, בד"כ איזון גלגלים או כיוון פרונט. כדאי גם להחליף את הצמיגים הם כבר ישנים מידי.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם

רעידות הגה זה איזון גלגלים. כל פנצ'ריה יודעת להתמודד עם זה ב30₪

נוזל קירורfl22 נמכר בכל מוסך מורשה בעלות של 45₪ לליטר. ממלאים במיכל ריק במקום. מיכל סגור זה רק 18 ליטר.

לגבי שמן מספיק המוטוקרופט של מאזדה פורד 5w30 חצי סינטטי כ100₪ ל5 ליטר.

אחלה רכב. תתחדש

פורסם
רעידות בסרק תתחיל עם תושבות מנוע או טורים נמוכים מידי, רעידות מההגה, בד"כ איזון גלגלים או כיוון פרונט. כדאי גם להחליף את הצמיגים הם כבר ישנים מידי.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

יש עדכון!

הוחלפה תושבת גיר למקורית גם ברכב, נאמר לי מהבעלים שהוא חבר קרוב ומכונאי במקבוע שיש לרכב 2 תושבות גיר ולפי דעתו אפשר לחיות עם זה והכל בסדר.

אשמח להסבר בנושא התושבות ברכב כמה תושבות יש איפה מיקומם

אני אעשה איזון גלגלים ובהמשך כיוון פרונט כי ההגה לא ישר ב100 אחוז, לגבי הצמיגים אני בקרוב אצלם שיהיה ליד הרכב ואעלה לפה ותתנו את דעתכם בנושא אם כדאי למשוך עם זה עד לחורף הם יבשים עם סדקים (כל הרבעיה אותם צמיגים TOYO T1 SPORT ורק ה2 הקדמיים יבשים עם סדקים והאחוריים במצב טוב.

רעידות הגה זה איזון גלגלים. כל פנצ'ריה יודעת להתמודד עם זה ב30₪

נוזל קירורfl22 נמכר בכל מוסך מורשה בעלות של 45₪ לליטר. ממלאים במיכל ריק במקום. מיכל סגור זה רק 18 ליטר.

לגבי שמן מספיק המוטוקרופט של מאזדה פורד 5w30 חצי סינטטי כ100₪ ל5 ליטר.

אחלה רכב. תתחדש

לא ממש הבנתי את הכוונה עם הנוזל קירור, כמה ליטר נוזל קירור צריך לקנות? איזה צבע הנוזל קירור של מזדה? כרגע יש בצבע ירוק והם נראים דיי טוב

רעידות בסרק הייתי שוקל ניקוי יסודי של בית המצערת וחיישן ה MAF (יסודי - פירוק מהסעפת וניקוי בחוץ).

לפי דעתך (המקצועית או לא) כמה לדעתך יעלה הסיפור של ניקוי בית מצערת וחיישן הMAF?

הרכב סוחב טוב ומרגיש ממש כמו חדש ובכללי כל הפלסטיקה של הרכב במצב ממש טוב , אני אעלה תמונה בהזדמנות עם נושא מסודר.

PEUGEOT 206XS

פורסם

סהכ נכנס פחות מ6 ליטר לכל המערכת קירור אם עושים פלאשינג. כי מיכל סגור היחידי שקיים הוא 18. ובגלל זה קונים רק כמה שצריך. המוסך ממלא בגלונים ריקים כמה שתבקש. הנוזל מגיע בצבע ירוק. אבל יש לו תרכובת מסויימת ששומרת על המנוע. ומחליפים כל 10 שנים.

פורסם

לגבי הרעידות במהירות גבוהה - תשים לב אם הם קורות רק בלחיצה על הגז או גם שאתה עוזב אל הגז. אם רק בגז אז שום כיוון ושום איזון ושום צמיגים לע ייפתרו את הבעיה אלא רק החלפת הציריות שיש בהם חופש. אז תבדוק טוב.

פורסם

ניקוי בית מצערת וחיישן MAF אמור לעלות כ 300-500 ש"ח במוסך ברשת דלק מוטורס.

וודא שמבצעים פירוק שלה ולא ניקוי חיצוני רק של הפרפר.

יש להקפיד על ניתוק המתח לטובת איפוס המחשב ולמידתו את התנהגות המצערת לאחר הניקוי.

• תוכן חדש...