Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בוצה בצינור כביסה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול איתרתי נזילה קטנה מפיצול ברז כביסה ומדיח , ככל הנראה בעקבות גומייה בלוייה .

בעקבות הפירוק שעשיתי לצינור שמוליך את המים ממכונת הכביסה לצינור הראשי של הניקוז

מצאתי כמות גדולה מאוד של בוצה , שהצטברה בצינור

מצורפת תמונה של ה"אוצר"

האם יש לכם השערה מהיכן הגיעה כל החגיגה הזו ?

נ.ב

אני מתגורר בדירה מספר חודשים בודדים ועובד בעבודה משרדית, כלומר הבגדים שאני מכבס לא סופגים בוץ \ חול בכמות מטורפת שכזו

2.jpg

"החיים קשים. הם קשים יותר אם אתה טיפש"

פורסם

לא ציינת אם הבוצה הגיעה מצינור הניקוז של המכונה עצמה או מהקטע של מערכת הביוב הדירתית.

אני מעריך שאין כל קשר לחול אלא להמסה לא תקינה של מרכך או מבשם כביסה או מנוזל ניקוי/ג'ל/אבקה ושימוש בטמפרטורה נמוכה.

יתכן גם שאלה משקעים מאלומיניום של חלקים במכונה שעוברים קורוזיה מסיבית (היווצרות תא גלווני בינם ובין תוף הנירוסטה).

זו מכונה עם פתח עליון? מרלוני ושות?

וחוץ מזה, פתח את משאבת המים (יש בוודאי פתח גישה בחזית) וראה אם יש טינופת כזו גם בתוכה. נקה ביסודיות וזרום. ממילא אינך יכול לעשות הרבה.

יוסי

פורסם

תודה רבה יוסי על התשובה המפורטת !!!

הבוצה הייתה בהמשך צינור הניקוז של המכונה, ונראה שהיא הצטברה לפניי שעברתי לדירה , המכונה הינה מכונה עם פתח עילי של זנוסי .

אני אנסה לגרוף עוד קצת בוצה מהצינור , לא רוצה לגרום לסתימה מיותרת בקומה מתחתיי.

בפתח המשאבה היה באמת מעט מעט פסולת רכה של הטבליות שאני משתמש , אבל לא בכמות מטורפת

השכלתי גם לגבי השימוש בטמפרטורה נמוכה ...

אז שוב תודה יוסי

פורסם

תעבור לשימוש בנוזל כביסה המתאים לכביסה בטמפ' נמוכה וכמובן מלא נוזל כביסה בכמות המומלצת ולא יותר.

נסה לפרק את הצינור מהמכונה ולנקות אותו עם חוטר ומים זורמים.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני משתמש בקפסולות של טייד או אריאל , מכבס ב 90 אחוז מהזמן על 40 מעלות .

התארגנתי על חתיכת כבל חשמל עבה לנסות לגרוף עוד בוצה מצינור הניקוז הדירתי .

אני קומה אחרונה ומעדיף עד כמה שניתן לא לדחוף את הבלאגן לקומות מתחת .

מרק יש לך איזו המלצה לנוזל/אבקה/קפסולה שמתפרקים ביתר קלות ? ( לא מפריע לי לנסות )

תודה

פורסם

מהתכתבות פרטית עם פותח השרשור עולה שהמשקעים שצילם והעלה הגיעו אך ורק מצינור הניקוז המקובע לקיר המרפסת וכולל גם סיפון למניעת ריחות, כנדרש.

אין שום אזכור למשקעים בצינור הניקוז הגמיש של המכונה עצמה.

לא ברור מהתכתובת אם המכונה הייתה בדירה השכורה או שייכת לאיש, אבל בוודאי שהמשקעים בצנרת הניקוז שעל הקיר אינם ממנו והם מהעבר.

אז מעבר לניקוי הצנרת והרכבתה מחדש אין צורך לבצע שום דבר.

המשך להשתמש בחומר הניקוי שאתה רגיל לו וזרום. הכל בסדר.

וזה כמובן מחזיר אותי לצורך בהתנסחות רהוטה ובהירה כדי להצליח לקבל תשובות ענייניות.

יוסי

• תוכן חדש...