Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאון FR 2008 DSG.

בלחיצה עדינה על הגז או משיכת הילוכים- ההילוכים עוברים חלק.

בלחיצה בינונית באיזור 3-3.5 סל"ד יש מעין השעייה קטנה לפני שההילוך עובר ואז כמו כניסה פתאומית של ההילוך הבא ומרגישים בעיטה קטנה. קורה בהילוכים 2-4.

אם אני משווה לגיר רגיל זה דומה לזריקה של הקלאץ' מהר ולא בהדרגה. בגלל שזה לא קורה בכל הילוך ובכל סל"ד אני לא בטוח שזה קלאצ'ים.

אין לי מושג אם זה קלאצ'ים/גיר/פלאגים...

קלאצ'ים הוחלפו לפני שנתיים בערך, כנ"ל שמן גיר.

אודה לעזרתכם באבחון ראשוני אם זה אפשרי לפי ההסבר.

תודה

פורסם

הגיר הנ"ל רובוטי כפול מצמדים (מחולק ל 2)

הילוכים 1-3-5-7 והחלק השני בגיר 2-4-6

אז הבעיה שלך היא בהילוכים הזוגיים..

נסה לעשות אדפטאציה (כייול לקלאצ'ים/מכאטרוניקס) אצל אחד החברים פה בפורום..

אם אתה מאזור הדרום אשמח לעזור..

שלח לי בפרטי.

מי שלא נשם אבק דרכים.. לא ישאף אוויר פסגות

פורסם

שאול, ב 2008 היה כבר כפול מצמדים יבש ,או שמדובר בגיר רטוב ? זה די משנה ?

אם מדובר בגיר רטוב,התיאור הוא סימפטום של בלוק שסתומים תקול שמצריך שיפוץ אב\ל,יש לבצע אבחון במכון גירים לאישוש.

אם מדובר בגיר יבש,כנראה שהגיע זמן המצמדים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

קולטי..

הרטוב הוא 6 הילוכים והדראולי וזה ידוע לי..

העניין הוא שלפני שפות"ש יכנס להוצאות, יש אפשרות לעשות אדפטאציה בשני הגירים עלידי תוכנת ה Vag-com

לכן המלצתי מנסיון העבר שלי..

מי שלא נשם אבק דרכים.. לא ישאף אוויר פסגות

פורסם

תודה על ההצעה והעזרה. אני מאור יהודה.

אשמח לעזרה של מישהו מהאיזור או להפנות למקום קרוב אליי (ולדעת כמה העלות).

אני לא רוצה להטעות כי אולי זו רק התחושה שלי, אבל מרגיש שזה לא קורה בכל נסיעה ולעיתים כמעט ולא מורגש ולפעמים מורגש יותר...

כמו שאמרתי, קלאצ'ים הוחלפו לפני שנתיים ואם המידע עוזר- הוחלף גם שמן גיר באותו מועד. למעט שני הדברים האלו אין בקבלות טיפולים חריגים או לא שגרתיים.

• תוכן חדש...