Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעדיף לא לקנות בחול כי למרות שהוא זול אני לא רוצה בכלל לחשוב על האופציה שאולי אין בשדה חנות פתוחה ואז אני תקוע בלי גלישה ואין וויז .

 

אם יש למישהו נסיון ברכישת כרטיס סים בארץ כזה שתקף בהרבה מדינות ולא כמו חבילת גלישה נגמר אחרי שבועיים וכל מה שלא נוצל הולך לפח .

הבנתי שיש אולו אפשרות לקנות כרטיס שגם שומר על מספר הטלפון ומי שמקבל ממני הודעות לא רואה פתאום שהנייד שלי התחלף ל +044....

 

חיפשתי בגוגל ומה שראיתי אלו בעיקר ביקורות שליליות על כל מיני ספקים עלומי שם עם שירות לקוחות בעייתי ובנוסף בעיות בהפעלה של הכרטיס שקנו בארץ.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

019 מוכרת סים חד פעמי עם חבילת גלישה לחו״ל.

 

אני תמיד לוקח סים ישראלי ולא קונה בשדה תעופה בחו״ל, בפעם ראשונה שטסתי לטיול כזה שהייתי צריך gps מיד והעזתי להתסבך באיטליה עם קנייה של סים בנמל תעופה נתקעתי שעתיים עד שהסים התחיל לעבוד, בשביל לחסוך בטיול של אלפי שקלים 50 שקל אני לא מוכן לקחת סיכון של להיתקע בלי אינטרנט בחו״ל.

 

ברוב המקרים הפרשי המחיר בסים ישראלי גבוהים משמעמותית, לדוגמא השנה אני טס 3 חודשים רצוף אז לקחתי חבילה של 99 שקל בחודש עם גולן טלקום שכוללת 6 גיגה בחודש.

 

מצד שני אופציה אחרת זה להוריד בmaps את המפות של היעד ולנווט למלון/אתר הראשון איתו עד שמסתדר הסים

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

עד לפני שנה התבססתי על סימים מקומיים.

 

בשנה האחרונה אני משתמש בשני כרטיסים - "החו"ל כלול" של הוט מובייל - כרטיס פוסטפייד שנותן תכנית "ללא הגבלה" ו-100 ג"ב בחודש בארץ ו-2 ג"ב בחו"ל בכ-30 מדינות. כמוכן כרטיס פריפייד של פלאפון שקרוי global sim, תקף בקרוב ל-150 מדינות לגלישה בלבד. ניתן לרכישה ולטעינה ב-1 ג"ב ב-70 ש"ח, 2 ג"ב ב-100 ש"ח ו-4 ג"ב ב-150 ש"ח, תוקף עד 3 שנים.

 

לחברי "חבר" עם סים של סלקום יש חבילות חו"ל טובות (איני בקי בפרטים).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

הגלובל סים של פלאפון מעניין . 150 שח ל 4 גיגה בתוקף ל 3 שנים יחסית לא יקר ומצד שני היתרה לא מתאפסת אחרי שבועיים. תודה

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

  • אחראי פורום
פורסם (נערך)

ממליץ גם על גלובל סים. 1 ג'יגה החזיק לי 3 פעמים לא ארוכות בחו"ל, טעינה פשוטה ומהירה במחירים סבירים פלוס, מתחבר לרשתות גדולות וותיקות בכל מדינה.

בשירות טענו שיש סיכוי שהמספר ישתנה, לא קרה אצלי.

עריכה אחרונה על ידי itaysamurai

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם (נערך)

אני מדבר על קנדה, ספרד, איטליה, סלובקיה, הונגריה, רומניה, גרמניה וכנראה פקששתי משהו.

 

עריכה הבעיה היחידה היתה בהונגריה עם ה"חול כלול" של הוט, שם היה צורך לעשות איזה תרגיל של כיבוי והדלקה של המכשיר, חיבור הרשת הסלולרי ונדידת נתונים, אבל פעם שזה בוצע זה פעל היטב.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

אני משתמש כבר כמה שנים בגלובל סים של פלאפון. מאוד מרוצה. לא מזמן אשתי הייתה בחו"ל ולקחה אותו, במהלך השהות שלה נגמרה לה החבילה, "טענתי" לתוכו עוד אינטרנטים אבל זה לא עבד. התקשרתי למוקד התמיכה שעבד למרות שזה היה יום הבחירות, הדריכו אותי שם מה לעשות ואפילו נתנו מספר וואטסאפ למקרה שמה שהציעו לא יעבוד, אחרי שמה שאמרו לא עבד, דיברתי איתם בוואטאספ והמשיכו להדריך, אחרי שגם זה לא עבד, הם גילו ביחד עם אשתי שטענתי מספר לא נכון, אז הם טענו למספר הנכון (בתשלום נוסף כמובן) וזיכו את הכסף של מה שאני טענתי. כל התהליך, אגב, לקח לא יותר מ-10 דקות נטו.

 

אז בגדול - המחיר מעולה, איכות האינטרנט פצצה, הנוחות (במיוחד במכשירי דואל-סים) מדהימה, והשירות באמת שלא יכולתי לבקש טוב יותר.

אם אתה לא צריך שיחות בזמן השהות שלך בחו"ל, אז לא רק שאני לא רואה שום סיבה לחפש פתרון אחר, אלא אפילו חושב שזה די מטומטם. וכשזה בא ממני, אחד מגדולי השונאים של פלאפון אחרי שהם האכילו אותי מרורים במשך כמעט שנה על איזה משהו, אני לא מצליח לחשוב על מחמאה גדולה יותר.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם (נערך)

+1 לפלאפון גלובל סים.

כל הסיבות שרשמו כאן נכונות ויש לי עוד אחת.

בזמן זה ממש אני בטיול בארה"ב. הבאנו את הסים מהארץ + קנינו סים מקומי של t-mobile.

במקרים מסויימים, בגלל שלפלאפון יש הסכמים עם כמה חברות במדינה מסויימת, הכיסוי שלו(קליטה) הרבה יותר טוב מהסים המקומי שקניתי. נכון, עשיתי שיעורי בית והבנתי ש at&t מספקים יותר שירות באיזורים שאני, אבל לא האמנתי שזה יהיה עד כדי כך קיצוני(=לא מעט איזורים שלי אין קליטה בכלל והסים של פלאפון מחובר ל at&t עם קליטה מלאה) והייתי בלחץ זמן עם קניית הסים אז לא היה זמן לחפש חנות אחרת.

חוסך המון כאב ראש (חשבתי גם לקנות סים נוסף לאישתי לפני הטיסה אבל גם אז הייתי ממש קצר בזמן ולא הספקתי ללכת לטפל בזה).

 

החסרון היחיד זה שאין שיחות מקומיות (ולצערי הייתי צריך כמה בטיול הזה) ואני חושב של טיולים יחסית של שבוע+, או טיולים קצת יותר מורכבים, זה דיי מועיל שיהיה גם שיחות מקומיות (ככה עשיתי בספרד וקוסטה ריקה וגם שם זה הוכיח את עצמו כיעיל). יכול לתת דוגמה מאתמול שפשוט הפלתי את טבעת הנישואין שלי בלילה והתעצלתי להרים. אחרי 20 דק נסיעה בבוקר שמתי לב שהיא לא אצלי ורציתי למצוא דרך להתקשר למלון לבקש שפשוט לא ינקו את החדר. במקרה שלי הסים המקומי היה ללא שיחות (שוב, לא היה לי זמן לחפש מקומות נוספים) והייתי צריך לבקש מקרבת משפחה מקומית שתתקשר בשבילי.

או שלא נדע תאונה קטנה שהיינו מעורבים בה (הכל מעולה חוץ מהרכב שפגע בנו) והייתי צריך להתקשר לחברת השכרה ו... לא יכלתי כי אין לי שיחות. אז שוב ביקשתי מאותה קרובת משפחה והיא פשוט עשתה ועידה.

אז יש לו את היתרונות, אבל גם חסרון.

אם טסים זוג, אני חושב שזו סיטואציה מושלמת להביא סים אחד כזה מהארץ שמוכן לשימוש(כמו ש noknok רשם, זה פשוט חוסך את הטרטור והמחיר שלו לטעמי בכלל לא רע) וטיולים ארוכים יותר כמו שציינתי למעלה, למצוא זמן לקנות סים מקומי.

עריכה אחרונה על ידי yaniv572
פורסם

הסיפור של סים מקומי מוכב - בגלל המחירים ובגלל החבילות. יש מדינות שבהן אתה מקבל חבילה גדולה בפרוטות (נניח פינלנד או המדינות הבלטיות), יש מדינות בהן זה יקר במידה לא סבירה (למשל, בקנדה סים עם חבילה צנועה עולה 80 דולר, כ-220 ש"ח).

 

זה היתרון של הכרטיס של הוט מובייל שהזהרתי - שיחות לישראל עולות 89 אג' לדקה (המקומיות יותר יקרות). אם אני משווה לסים שיש לי בפרטנר - שבו המחיר היה, בפעם האחרונה שבדקתי, קרוב ל-30 ש"ח לדקה, זה יתרון משמעותי, אם כי בדרך כלל אני מנצל את הדאטא לשיחות וואטסאפ.

 

יניב, אני חושב שרכישת חבילה של דולרים בודדים של Skype Out היתה סוגרת תלך את הפינה של השיחות המקומיות על גלובאל סים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

הקישור למבצע שלהם היה במקום .

תודה רבה

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

הגלובאל סים סבבה לגמרי, בפעמים האחרונות רכשתי כרטיס סים מ-019 ואספתי בנתב"ג, אבל בפעם האחרונה טסתי בשבת והם לא היו פתוחים.

קניתי גלובאל סים, היתרון שלו - היתרה נשמרת ל-3 שנים. טענתי אותו ב-2GB ו-60 דקות שיחה, אחרי 6 ימים בחו"ל עם שימוש סביר בווטסאפ, פייסבוק, קצת מיילים וניווט, ניצלתי משהו כמו 200-300MB. בשימוש כזה, יכול להספיק לכמה טיולים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

×
×
  • תוכן חדש...