Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם

לכן אני תמיד נחרד לשמוע על הורים שמונעים מוצרי חלב מילדיהם, ואני לא מדבר על הילדים שלהם יש אלרגיה או חוסר סבילות (שני דברים שונים, אגב). אני מדבר על טרנדים, אופנות, שהורים נשאבים אליהם מתוך בורות או מתוך מחשבה של מקובלות חברתית וכו' (כמו למשל גם מניעת חיסונים), ובכך מונעים מילדיהם זמינות כל כך טובה של חלבון, סידן ועוד הרבה דברים טובים שנמצאים בחלב.

כי יש המון הורים מטומטמים שרואים בפייסבוק את הדרך הנכונה לחיות.

אני מקפיד על דבר אחד עם הילדים שלי כמו שאני מקפיד על עצמי - תאכלו הכל, רק במידה.

בלי קשר, טופיק מעניין ומזכיר לי שחבל שזנחתי את תחביב הגבינות.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כשאני חושב על זה יותר לעומק הרי לא מדובר בגבינות שיימכרו ברמי לוי או שופרסל ולכןצקהל היעד הן מעדניות אבל מעדניות מייבאות לרוב לבד.

קשה לי לראות הצלחה מסחרית בלי לפתוח רשת מעדניות.

לא חושב שיש סיבה לפתיחת רשת מעדניות יעודית. יש לא מעט מעדניות/מכולות קטנות שמוכרות מוצרי חלב שהם לא תנובה/טרה/גד/צוריאל.

גם בירושלים המתחרדת יש כמה מעדניות שמוכרות גבינות מיובאות שלא תמצא בסופר ושחלקן בלי חותמת כשרות.

כמו שיש בשנים האחרונות פריחה של מחלבות קטנות שמצליחות להתפרנס (יש לי בת דודה שעושה את זה בגליל העליון, לא מוכרת לסופרים הגדולים בעיקר למכולות בקיבוצים ומושבים) אז אולי גם יבוא ומכירה למקומות דומים יכול להצליח מסחרית.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

מי רצה Gala? גבינה טובה שכדאי לנסות היא הwinzer käse.

אני צריך לראות מתי יוצא לי להגיע לארץ בקרוב ואז להתארגן על גבינות.20190418_105200.jpg20190418_105059.jpg20190418_104944.jpg20190418_104915.jpg

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם
אחת ההשערות שלו (ולא המסקנות, כי יש עוד גורמים המשפיעים, כמו גנטיקה של העם וכו') לתוחלת החיים הגבוהה של השוויצרים היא תזונה שמכילה הרבה או מושתתת על מוצרי חלב פרה בכלל וגבינות קשות בפרט. לא פחות. והשוויצרים לא מבצעים את ה"פרקוס הצרפתי".

אין דבר כזה ״פרדוקס צרפתי״. יש מחקרים גרועים.

הסיבה הפשוטה והחד-משמעית לתוחלת חיים גבוהה יותר,

בהינתן תנאים דומים של תברואה, ניקיון וזמינות של אוכל מגוון היא (תופים...): הימנעות ממשקל-יתר.

צרפתי ממוצע רזה יותר מהאמריקני, וכנ״ל לגבי השוויצרי הממוצע.

זה הכול.

אין שום כלום חוץ מזה. נאדה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני הייתי קונה את זה, אם אתה שואל.

לא בכמויות היסטריות כמובן.

אבל אם אתה רוצה לייבא את זה באופן סדיר - אז מעדניות קטנות/טיב טעם/קשת טעמים/שאר סופרים של רוסים הם לדעתי היעד שאתה צריך לכוון אליו.

אבל שם צפויה לך תחרות מצד גבינות תוצרת מזרח אירופה (אוקראינה/ליטא/פולין), וגם גבינות הולנדיות, שהן לא רעות בכלל.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

קודם כל בהחלט הייתי קונה

ויש בארץ, רק שאני לא מעוניין לשלם באופן שוטף 150 שקל לקילו וצפונה.

באופן אישי מכור למנצגו בקר (שנפוצה יותר כ עזים), תוצרת הארץ היא בילתי אכילה, האריזה טעימה יותר.

כל פעם שאני מוצא כזו תוצרת חוץ וטעימה המחיר 180-220 לקילו.

אז נדיר שאני קונה.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני תמיד שמח לנסות כל מיני גבינות ואני גם קונה בדרך קבע גבינות מיובאות, אבל בשביל זה הן צריכות להיות טעימות עבורי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...