Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

כמו שחלקכם ודאי יודעים אני מתעסק ברכש של מוצרי חלב, ודגש על גבינות כאן בשוויץ.

לאחרונה פנו אלי מספר יצריני גבינות שווצרים גדולים אשר מעוניינים להיכנס לארץ, או להכניס את התוצרת שליהם לארץ, שבוע שעבר יצא לי להיות בארץ (יותר נכון כ4 ימים רק בתל אביב), וראיתי בחלק מהמקומות שמתחילים להביא גבינות שווצריות, הכמות והמבחר מצומצם אבל יש.

השאלה איזה גבינות שווצריות הייתם רוצים לראות בארץ? מה יכול ללכת?

האם הצרכן הישראלי יהיה מוכן לקנות גיבנות שווצריות אשר מרובות שומן (הרבה מהן 45 אחוז) או שזה לא בא בחשבוון?

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דעתי האישית, לצרכן הישראלי טוב עם הגבינות הישראליות, עמק וגלבוע בעיקר, קצת טל העמק ומוצרלה ישראלית.

לאחרונה שופרסל מביא גבינות צהובות מחו"ל, נראה לי שהולך לו סביר, אבל רק בגלל שהמחיר נמוך מהמקומיות.

מבין אלו שכן אוהבים את הגבינות המיוחדות יותר, אני חושב שהם מחפשים את הצרפתיות, ההולנדיות והאיטלקיות. ממש לפי המדינה, כלומר שם המדינה הוא חלק מהמותג.

תמיד תמצא מישהו שמוכן לנסות משהו משוויץ, או מחפש במיוחד משהו שהוא נתקל בו בטיול, אבל לא נראה לי שאפשר לבנות על זה.

את הצד העסקי אני לא מכיר ולא יודע אם בכלל ניתן להביא לכאן ובאיזה מחיר.

לסופרים ומכולות כנראה לא תצליח להיכנס בכלל.

אם כבר אז למעדניות קטנות או יחידי סגולה כמו טיב טעם וקשת טעמים.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

החנויות גבינות פה פורחות (פה ברעננה הקטנה יש שלושה לפחות). אם קונים את הצרפתיות, אני לא רואה סיבה שלא יקנו את השווצריות.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

אתה יכול לתת דוגמאות לגבינות שוויצריות?

מבין הגבינות ה"מיוחדות" אנחנו צורכים בעיקר צרפתיות (רוקפור) ומעט איטלקיות (פרמז'ן).

השוויצרית היחידה שאני מכיר זה אמנטל, אבל אני מנח שלא אליה אתה מתכוון...

.We apologise for the inconvenience

פורסם

תודה על התגובות.

לפי מה ששמעתי הורידו את המכסים על גבינות קשות. לגבי גרוייר, 150 גרם לא צריך לעבור את ה16 שקל.

לגבי מחירים תמיד יש מקום למשחק שבסופו של דבר כולם ירוויחו.

אני יודע שיש חברה מאוד גדולה אשר מעוניית להיכנס לארץ רק בגלל שהשוק בארץ נחשב שוק סגור, אין אנפורמציה לגבי המכירות או מה שהולך.

בשבילהם זה נחשב אטרקטיבי.

אל תשכחו שמרבית הגבינות השווצריות מכוונות ליצוא (סין, ארה"ב, השוק האירופאי ועוד).

פורסם

Asaf-R- יש את הרקלט, פונדו, טילסיטר, אמנטל על כל הסוגים (לכל "סוג" גבינה יש לפחות 5 תתי סוגים) ועוד.

לי יש תחתי כ500 סוגי גבינות אשר אני מתעסק בהם באופן יום יומי.

פורסם

לעניות דעתי בהחלט יש מקום גם לגבינות שוויצריות בארץ.

לא מדובר במוצרים שצריכים להתחרות בעמק 28%, ולכן אני לא צופה שהמחירים יהיו דומים.

אם תרצה קישור ליבואן מזון גדול הפועל בכל העולם - בפרטי.

עריכה:

אם צריך בוחן דוגמיות... (לא בוחן דוגמניות. נשוי. דוגמיות גבינה.)

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אם הייתי אתה בטח הייתי שוקל 120 קילו. אני מת על גבינות ורק לחשוב על לנסות 500 סוגי גבינות שונים... ממ...

הצרכן הישראלי לא יודע מה הוא מפסיד כשהוא קונה רק עמק וגלבוע.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

חח רוני למזלי אני לא מתלהב מגבינות :)

השוק בארץ מאוד מצומם, לא ידוע אם זה בגלל שמרנות או בגלל הכאב ראש בלשווק מוצרי מזון בארץ.

פורסם (נערך)

צריך לשים לב שאחוזי השומן המוצהרים לגבי גבינות בארץ הן מהמשקל הרטוב של הגבינה, ובאירופה מהמשקל היבש. לכן הערכים שונים. תתחיל בבדיקת התאמת הסימון בשויצריה לתקן הישראלי, יתכן שבהתאמה לתקן הישראלי זה ייראה יותר טוב, ואז מחסום אחד יירד.

האם הייתי קונה גבינה אירופית? תלוי בהרכב ובמחיר.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ספיראל לגבי המחירים לפי מה שבדקתי בארץ (בתל אביב), הגבינות האירופאיות וחלק מהישראליות יותר יקרות מהגבינות השווצריות אשר נמכרות בשוויץ.

האם יהיה אפשר להתאים את המחיר השווצרי לארץ? אני חושב שכן (כמובן תלוי ביצרן ובכמות ההזמנה).

לגבי הסימון אני רק האיש קשר, כמובן כאשר יהיה רלוונטי יהיה לי את כל האינפורמציה.

פורסם

אני מניח שהנתון קיים אצל היצרנים, כך שתוכל לבדוק די בקלות אם סימון אחוזי השומן יתחרה בסימון של הגבינות המקומיות שלנו.

המקרר הישראלי מצטיין במוצרים דלי שומן, ותצטרך לבדוק אם תוכל להתחרות בפרמטר הזה, שחשוב מאד לצרכן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני חולה על גבינות.

150 גרם ב16 שקל זה מחיר מעולה, ואם זה משקף מחיר סופי לצרכן לגבינה ברמה גבוהה - יש לך שוק.

לצורך העניין גרוייר טובה עולה בקלות 250-300 שקל לק"ג בחנויות גבינות.

השאלה היא לאיזה שוק אתם פוזלים פה. מי קהל היעד? מניח שאתם לא באים להתחרות במוצרים בפיקוח ממשלתי.

אם אתם מכוונים ללמחירי ביניים (מוצרלה של גד, גאודה מייבוא נחמדה אבל לא מטורפת, באיזור ה9-12 ש"ח למאה גרם) או מחירים גבוהים.

אני חושב שבטווח מחירים הגבוה יש היצע לא רע בכלל בארץ, אבל יקר.

במחירי ביניים יש מוצרים נחמדים אבל שום דבר שבאמת העיף לי את הסכך. אם לשם אתם מכוונים, נראה לי שיש פוטנציאל. מצד שני, אני לא רואה את באשר מתחילים למכור ב150 לק"ג אלטרנטיבה הולמת למוצר שהיום הם מוכרים ב250.

קיצר, רק תביא גבינות.

סנט מור או בושה או גרוייר (לא מיושנת מדי בבקשה), וגם גאודה כמהין אם יש לך 8)8)8)8)

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

אנחנו גם צורכים גבינות שוויצריות (גרוייר בעיקר). זה לא חדש בכלל.

המחירים גבוהים מאוד (160-320 ש"ח לקילו) ומטפסים ככל שהגבינה מיושנת יותר וזה מבאס מאוד.

אני מביא איתי סטוק כל פעם שאני חוזר מגרמניה.

• תוכן חדש...