Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

בראשית


avargel
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפרוייקט הצליח בגדול בצד החינוכי - "אפקט אפולו"

 

בצד הטכנולוגי, עיקר ההתבססות היתה על טכנולוגיה ידועה מתחום הלוויינות, היה פיתוח של כמה יחידות מעניינות אבל הן בודדות, רוב היחידות הן "יחידות מדף" שנקנו מיצרנים מכל העולם מה שמאוד הוזיל את הפרוייקט הזה ( סהכ באזור ה100 מיליון דולר- סכום מאוד קטן עבור פרוייקט בסדר גודל כזה) מכיוון שתהליכי היצור בתחום החלל מאוד קפדניים ומסובכים, לדוג' עבור כל יחידה מיוצרות כמה יחידות זהות שמטרתן להוכיח את התכן בניסויי סביבה רבים.

 

יש כאן השג משמעותי, פיתוח של אותן כמה מערכות מאוד תרם למפעלים השונים בישראל, הפרוייקט הזה נתן הזדמנות למו"פ בתעשיית החלל עבורו מדינת ישראל לא היתה מוכנה להשקיע שקל ופה השקיעו כמה עשרות מיליוני דולרים.

 

בנוסף, בתחום החינוכי , ישנם כמה עשרות אנשים ( ראיתי לפחות 10 תגובות כאלו ) שהשכילו שפתרון המצנח הוא לא פתרון עבור הירח ולא עבור שום כוכב חסר אטמוספירה. :lol:

  • תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
.

אבל אני בטוח שיגאל לא היה מרוצה אילו מישהו היה "יורד" כאן על פרוייקט שלו שנכשל. האם"בראשית" צמח לממדים מספיק גדולים. רק הבוקר הוזכר על ידי לפחות חצי מהלקוחות שראיתי.

 

אני אגיד לך ממה אני לא מרוצה.

 

בניגוד לאנשי הפרוייקט, שהם לא חלק מהדיון הזה, יגאל ואתה כן, ואתה החלטת שתפקידך לקבוע לו (ולכל משתתפי הדיון) מה ראוי להגיד.

וזה הרבה יותר לא ראוי מהפגיעה המדומיינת בפרויקט בראשית (לכאורה,שלא לאמר, מדומיינת והזויה).

 

אם לצטט את חז"ל עפת על עצמך עם ההערה הזו והיומרה לקבוע על מה ראוי ולא ראוי להתבדח, עליו ולמה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מסתבר שלאנשי בראשית יש יותר הומור מלגולשי CF.

להלן תגובתם שהועלתה בדף שלהם בפייסבוק:

בראשית. היום שאחרי...

אנחנו רואים את כל מה שאתם כותבים מאז אתמול בלילה בתגובות, בהודעות, בקבוצות ווטס אפ ובכל מקום אפשרי. אנחנו רואים את המילים החמות, הודעות התמיכה, תחושת הגאווה שעורר המסע הזה וגם את הבדיחות. אגב, רובן מוצלחות. מדובר בעשרות אלפי תגובות ולאט לאט נגיע לכולם.

בינתיים, קצת סדר: ישראל הגיעה לירח. מדובר בהישג אדיר. עד היום רק 7 מדינות הגיעו לירח, ומתוכן רק 3 הצליחו לבצע נחיתה רכה: ברית המועצות, ארצות הברית וסין (ב-2013), בדרך כלל אגב, לא בניסיון ראשון. זאת גם הפעם הראשונה שחללית פרטית הצליחה לעשות את המסע הזה, מסע שעתיד לשנות את פני המסע לחלל לעד.

אז מה בדיוק קרה אתמול? עוד בודקים את הנושא. מהתחקיר עלה כי החללית החלה ליפול נפילה חופשית מגובה של 10 ק"מ, ככל הנראה במהירות של 400 עד 500 קמ"ש עד אובדן קשר וכנראה התרסקות על אדמת הירח.

אבל, במילותיו של מוריס קהאן, שבלעדיו המסע הזה לא היה מתאפשר: ״ישראל הגיעה לירח ודגל ישראל על הירח, המסע של בראשית לא הסתיים. אני מצפה מהדור הבא של ישראל שישלים את המשימה עבורנו".

אז תודה מוריס, ועם ישראל חי!

בראשית היא רק ההתחלה...

(התמונה צולמה מבראשית במהלך הנחיתה).

56883539_2248424241867064_2700732339746504704_n.jpg

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

 

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
התמונה הזאת נראית כל כך טוב שמייקל ביי התקשר לשאול מי צילם

אם כבר, ג'יי ג'יי אברמס...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

שאלה, אמרו כל הזמן שהחללית נעה במסלול אליפטי. האם עבור מסלול אליפטי לא אמורים להיות שני מוקדים? כלומר כדור הארץ ומוקד נוסף? או האם הכוונה שהמסלול מעגלי אבל כדור הארץ לא במרכזו, כפי שרואים בהדמיות?

ואולי בעצם החללית משנה את מהירותה ומאטה כשהיא רחוקה מכדור הארץ, מה שגורם למסלול להתהדק, כלומר החלק השפיצי של האליפסה?

עריכה אחרונה על ידי SurfHigh

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

מוקדי אליפסה הם לא בהכרח 2 גופים.

המסלולים האליפטיים בהתחלה היו סביב כדוה"א, בוצעה הרמת אפואפסיס עד למצב שהמסלול חוצה את זה של הירח, ושהירח היה באיזור- בוצע תמרון ללכידה בכבידה שלו, ומעבר למסלול אליפטי סביב הירח.

פורסם

השאלה שלי היא בעצם, למה צורת המסלול היא אליפסה ולא מעגל? מה גורם למסלול להיות דווקא אליפטי?

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

תודה, אבל השאלה היא לא למה אליפסה זה טוב, אלא איך מייצרים מסלול אליפסי.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

omricn - לא הייתי מהמר על לוח הזמנים. צריך לבצע תחקיר וללמוד מההצלחות ומהכשלונות, לפתח פתרון לכשלים ולנקודות החולשה (ואלה יכולים להיות נקודיים או רדיקליים, אתה לא יכול לחזות מראש), לתכנן את הרכב ורכיביו לבנות אותם, לבחון אותם וכמובן למצוא רכב שיגור מתאים. יכול לקחת שנתיים, יכול לקחת גם שמונה. ויתכן שהמימון ייגמר וכל העסק ייעצר.

 

SurfHigh - לוויינים נעים לפי חוקי קפלר. בהתאם לכך הגוף שאותו הם מקיפים נמצא באד ממוקדי האליפסה, והמהירות ביחס אליו גבוהה ככל שקטע האליפסה בה נמצא הלוויין קרוב לאוו גוף. התשובה לשאלתך היא שאתה צודק, וזה מתואר על ידי החוק השני של קפלר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם (נערך)
השאלה שלי היא בעצם, למה צורת המסלול היא אליפסה ולא מעגל? מה גורם למסלול להיות דווקא אליפטי?

מסלולים מעגליים בצורה טבעית הם דבר די נדיר, בנוגע ללוויינים וכדומה- זה דורש הרבה מאוד התאמות והרבה בזבוז אנרגיה.

מעבר למסלול אליפטי יכול להתבצע בפולס בודד, מסלול מעגלי ידרוש התאמות בהמשך, ובזבוז יותר דלק ואנרגיה.

בנוגע להקפות סביב כדור הארץ- מסלול עם פריאפסיס נמוך מאוד ואפואפסיס גבוה זו הדרך הכי טובה לשמר אנרגיה. החיסרון הוא הזמן הארוך שמשימה כזו לוקחת.

 

לגבי "איך מייצרים אליפסה"- אתה בוחר את צורת המסלול שאתה רוצה, ובהתאם למסת הגוף שלך ומסת הגוף במוקד האליפסה מחשב מה צריכה להיות המהירות ומה צריך להיות הכיוון המרחבי של הגוף הנע. את ההתאמה אתה עושה בעזרת המנוע על רכב החלל שלך, ונותן לכח המשיכה לדאוג לשאר.

עריכה אחרונה על ידי Pika007
פורסם

אז אם לסכם את העניין, בעצם החללית משנה בצורה יזומה את מהירותה במהלך המסלול, בהתאם לחוק השני של קפלר, על מנת לנוע במסלול הנדרש?

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

לא, מרגע שהחללית מוכנסת למסלול מסוים- היא ממשיכה לנוע במסלול הזה בהקפות סביב מרכז המסה של המערכת, שנמצא באחד ממוקדי האליפסה.

לא צריך להניע אותה בצורה יזומה, הגרביטיציה דואגת להכל.

שרוצים לשנות מסלול, בין אם סביב אותו גוף או מעבר לגוף אחר, מבצעים הפעלה יזומה של המנוע כדי להגיע לפרמטרים הנדרשים של המסלול הרצוי החדש


×
×
  • תוכן חדש...