Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים שבת שלום,

מעוניין לרכוש פולקסווגן פולו 1.2 tsi 105 כ"ס הרכב מאוד שמור יד 1 עם 50000 קמ.

האם יש איזשהי בעיה בגיר בשנתון הזה ?

המוכר דורש בעדה 53000.

פורסם

הגיר יכול להוות נקודת חולשה של הרכב.

למשל אם אתה גר באזור עם פקקים נסיעה כזאת יכולה לקצר את חיי המצמד.

מכטרוניק גם יכול להיות בעייתי.

הרכב עצמו זריז בזכות מנוע טורבו ותיבת היחוכים מהירה, מרווח מאחור עם מושבין נוחים איכות חומרים טובה.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הגיר יכול להוות נקודת חולשה של הרכב.

למשל אם אתה גר באזור עם פקקים נסיעה כזאת יכולה לקצר את חיי המצמד.

מכטרוניק גם יכול להיות בעייתי.

הרכב עצמו זריז בזכות מנוע טורבו ותיבת היחוכים מהירה, מרווח מאחור עם מושבין נוחים איכות חומרים טובה.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

תודה על התגובה המהירה, אני לגמרי הולך לבדוק את הרכב בגלל המחיר ואיך שהוא שמור.

אני גר במקום ללא פקקים ולרוב נסיעות בינעירוניות, אני גם לא אחד ששובר את דוושת הגז ולא כזה אאמץ את הגיר.

הטיפולים של הרכב הם מחירם סביר? או בגלל שזה רכב גרמני אז הוא יקר מבחינת טיפול?

פורסם

יש לי פולו 2011 נפח 1.2 נקנת מיד ראשונה ב 2014 עם 21,000 קמ. כיום הרכב נושק ל 100,000 קמ. הוחלף שרשרת שאצלך כניראה אין צורך ומצמדים. חוץ מזה הרכב מטופל במוסך מורשה עד היום. יש לציין כי רוב הנסיעות הם לא בפקקים ככה שכניראה המצמדים נשחקים פחות. טפו טפו טפו נטסע ללא כל בעיות. רכב איכותי חסכוני ומהנה.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

• תוכן חדש...