Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי חברים,

אז כנראה שאחרי 7 שנים ו-3 חודשים עם 79,546 ק"מ על השעון, אני צריך להחליף את המצבר של הפולו 2012 שלי.

בכוונה רשמתי את כל הפרטים האלה, כי באמת שלא ציפיתי שזה יחזיק כל כך הרבה, בדרך כלל מצבר נופח את נשמתו אחרי 4 5 שנים.

היום בבוקר כבר הוא הראה סימנים של גסיסה, אז לבינתיים אני משתדל לתת סוויץ' של כמה שניות ורק אז להניע.

אז אחרי ההספד הקצר, רציתי לשאול איזה מצבר כדאי לקנות, אני יודע שבדרך כלל מומלץ "שנפ", אבל בגלל שהמצבר הנוכחי החזיק כל כך יפה, אז חשבתי שאולי כדאי בכלל למצוא משהו דומה לו, עדיין לא יצא לי לבדוק באיזה מותג מדובר, אשמח לדעת אם מישהו יודע באיזה מותג מדובר בבקשה.

ואם זה מצבר יחסית טוב, האם בכלל כדאי ללכת לפירוקיות ולהוציא משם מצבר של רכב שלא מזמן עבר תאונה?

עריכה אחרונה על ידי gozal

Polo 2012

פורסם

מניסיוני הדל יחסית, אני עם מצברי START עם כמה רכבים, ואני מרוצה עד הגג. אני תמיד מתקין מצבר עם קיבולת ופיק גדולים יותר ממה שהיצרן מציין, כי אני מניע המון פעמים ביום את האוטו, מה שגומר את המצברים שלי די מהר.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

אכן, המצבר שלך החזיק יפה מאוד.

ברכב שלי אני מתקין Varta או Bosch.

מצבר מפירוק? בשום אופן.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אז הבוקר הרכב בקושי הניע, נעזרתי בכבלים והמשכתי לנסוע ככה בינתיים.

מפה לשם צריך לקנות מצבר ביום יומיים הקרובים, יש לי אפשרויות נסיעה אחרות ככה שאין לחץ אמיתי.

בבדיקה שעשיתי הבוקר, אמרו לי ש-"שנפ" כבר לא להיט והציעו לי VARTA.

אשמח אם מישהו יכול להמליץ לי בבקשה על חברה טובה ומוכרת עד 500 שקל למצבר 55A

Polo 2012

פורסם

בפולו שהייתה לאמא שלי המצבר המקורי החזיק קרוב לחמש שנים. המצבר הוחלף במוסך מורשה (למה ללכת עם מצבר למוסך מורשה? כי הסימפטום לכשל לא היה כזה של מצבר) למצבר מקורי של פולקסווגן, בעלות של כ-600 ש"ח למיטב זכרוני. אם אתה מרוצה כל כך מהמצבר הקיים אתה יכול לנסות לברר מול צ'מפיון לגבי מצבר מקורי. אם אתה מתכוון להמשיך להחזיק ברכב מעבר לשנתיים יתכן שזה ישתלם עבורך.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

פולקסוואגן כידוע לא ממש מייצרת מצברים, אז היא כנראה קונה אותם מיצרן אחר, יש מצב שהוא ג'ונסון קונטרול, שהוא היצרן של ורטה.

תתקשר לאוטודיפו ותזמין את השירות שלהם עד הבית. הייתי מבקש או ורטה או סטארט אפ (שזה ורטה עם פחות אחריות).

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מעניין מה הסיבה לכך שמצברים מקוריים ברכב מחזיקים שנים - יש לי טויוטה יאריס 2012 והמצבר שלה שבק לפני מספר ימים. המצבר החזיק 7! שנים. לא יאומן! בעוד שמצבר שקונים מחזיק שנה או שנתיים לכל היותר. המצבר המקורי, דרך אגב, הינו של וארטא.

פורסם

ממליץ לך על מצבר VARTA BLUE 62AH.זמין בכל הרשתות של אוטודיפו בכל הארץ.אם תציין מיכן אתה אוכל לסייע בפניה למקום הקרוב ביותר אלייך.

''הדרך הטובה ביותר לקיים הבטחות היא לא להבטיח !!!''

פורסם

אז איפה אפשר להשיג מצבר כמו של היבואן ?

והאם VARTA מספיק טוב לאורך זמן של ארבע שנים בערך?

ואילו מאפיינים צריך לחפש במצבר מלבד תאריך ייצור?

Polo 2012

• תוכן חדש...