Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אוקיי, בואו נשים לרגע בצד את נושא האבזור.

מה דעתכם על מעורבות יבואנים בדיונים היותר "רגישים"? -

רמת השירות שהם נותנים לאחר רכישה!

החל מטיפול במקרים של רכב חדש תקול/פגום, דרך רמת המקצועיות באבחון ותיקון תקלות, תנאי אחריות ועמידה בהם,

ואפילו מדיניות של "רצון טוב" לאחר תקופת האחריות.

הדיונים האלה מקבלים כאן במה עצומה, וזוכים לחשיפה הרבה יותר גדולה ממה שאתם מתארים לעצמכם, לצערם של חלק מהיבואנים! (שוב, הודות לדר' גוגל עם עזרה מפרופ' צוקרברג...)

אפילו מרצדס-מחאה אחת שחונה עד היום מול אולם "כלמוביל", ראיתם כמה באז יצרה ואיזה מלחמות בבתי משפט.

אני תוהה אם הפסידו לקוחות בגלל ה"חנייה המחאתית", ואם כן - בכמה מליונים...

עכשיו, אני ממש לא אומר שיבואנים אמורים להתכתש כאן מול לקוחות ספייציפים שמתמרמרים מאירוע כזה או אחר (או שרשרת אירועים.. ), בטח לא מקרים שמגיעים לבתי משפט!

אני כן טוען שיבואן יכול להרוויח מאד מדיון ענייני פתוח על המדיניות הכללית שלו, בהשוואה לשירות שמעניקים מתחריו, ומבלי להתייחס לפלוני אלמוני.

אם ממילא התנהלות היבואן כה נחשפת ב web, ואם הוא טוען שאנשים מגזימים ומפיצים פייק ניוז, אז שיבוא לאזן בפורום שנותן לו במה רצינית!

אולי אף יגלה שבאמת מנסים לסייע לו להשתפר, בגלל שהוא מייבא דגמים נחשקים שמצליחים בכל העולם!

עריכה אחרונה על ידי daido1
פורסם

אני תוהה אם הפסידו לקוחות בגלל ה"חנייה המחאתית", ואם כן - בכמה מליונים...

להערכתי גרמה לנזק קטן מאוד. לכל יבואן יש לקוחות לא מרוצים.

אין לפורום יתרון מיוחד בעולם של רשתות חברתיות בו כולם מפרסמים מה שבא להם.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
להערכתי גרמה לנזק קטן מאוד. לכל יבואן יש לקוחות לא מרוצים.

אין לפורום יתרון מיוחד בעולם של רשתות חברתיות בו כולם מפרסמים מה שבא להם.

גם אם נניח שאתה צודק, והפורום "רק" משתווה לרמת ההשפעה של רשתות חברתיות, אז זה כבר יתרון עצום, כי כיום אנשים מייחסים חשיבות

ל-Review שנכתב ברשת ע"י "אנשים אמיתיים" כמוהם, לפחות כמו שהם מייחסים חשיבות להרצאה של איש המכירות או הפרסומת הססגונית (אם לא יותר!).

אבל לפורום יש אפילו יתרון יותר גדול, כי הוא מקבץ כמות גדולה יחסית של אנשים שלא רק שהם "אמיתיים", אלא הם מבינים ברכב יותר מה"קשקשן מקלדת" הממוצע ברשת החברתית.

פורסם

כמות האנשים אשר גולשים בפורום וגם אלה אשר נמצאים ברשתות החברתיות וקונים רכבים זניחה לעומת קוני הרכב במדינה.

לדעתי יבואן אשר מנסה להיות פעיל בפורום רק יכול להשפיע לרעה על מצבו ולא לטובה.

פורסם

לצערי תודעת השירות בארץ של חברות יוצרת מצב שנציגים לא רק בענף הרכב לא מסוגלים לענות על שאלות מעבר לשאלות פשוטות כמו כמה עולה והאם יש מובילאי ומצלמת רוורס/חישנים ומסך טאץ עם waze. בלי קשר לקוח רכב פרטי בענף הרכב הפרטי העממי הוא סוג ג' בגלל עדיפות לצרכי חברות השכרה וליסינג.

פורסם

בשביל מה שיבואן מסויים יכנס לפורום? עד עכשיו מכר מה שרצה לפי מה שהכתיב ללקוח ולפי מה שיכל לגלח מהרכב כדי שירוויח יותר,אז בשביל מה להילחם בדעות של אנשי הפורום. אחד לא אוהב דאציה השני שונא vag והשלישי לא מתחבר לקוריאניות. רוב המכוניות על הכביש הן ליסינג ,הם מוכרים בכמויות גם בלי הפורום , בואו נגיד שיש כאן בפורום 100 אנשים רציניים ,האם כולם ירצו את אותו הרכב ? לא מאמין . למה לנציג של היבואן להיכנס לפורום ואז לקבל שאלות שאת רוב הישראלים לא מעניינות כאילו חברי הפורום הרציניים והמלומדים רוצים להראות ליבואן ששלהם גדול יותר. הפורום שולח אנשים(מובילי דעה ?) כדי שיפגשו עם נציגים ינהגו וירוצו לספר ובסוף זה יוצא משעמם יותר מכתבה שכותב עיתונאי רכב

פורסם

אני חושב שהמקרה האחרון של כלמוביל עם 'אקליפס קרוס' היה המקרה האחרון שכלמוביל הביאו למובילי דעה רכב לתקופה, למעשה הביקורות קטלו את הרכב טוטאלי, וכאן הביקורות אובייקטיביות לחלוטין.

פורסם

יסלחו לי מרבית המגיבים כאן, אבל אתם קשקשני מקלדת מדופלמים.

יוזם יבואן פעילות עם הפורום, מזמין אתכם הגולשים לבוא, לשמוע על אחד היצרנים הכי מסקרנים, עם מסורת מטורפת, לדבר בגובה העיניים אם אנשי השירות הטכניים, לעשות סיור במרכז השירות שאף עיתונאי לא עשה, לעשות נסיעת מבחן על כל הדגמים שהוא מייבא ובמקום לקפוץ על ההזדמנות בשמחה, אתם יושבים ומקלידים למה כדאי ולמה לא כדאי.

בחייאת, אם זה לא היה פאטתי, זה היה מצחיק.

למען הסר ספק, אני נרשמתי למרות שיהיה לי לילה לבן של 0 שעות שינה לילה קודם.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לעניות דעתי, התשובה פשוטה הרבה יותר.

היבואנים יושבים בפורום למטרת שיווק בלבד! ותו לא.

זה לא יותר מפרסומת. ופרסומות לא אמורות לענות לכם על שאלות.

במיוחד לא בפורום גדול שהרבה גיגולים מביאים תוצאות אליו וכל מילה תיקרא אלפי פעמים ע"י אלפי אנשים שונים ומשונים.

זוהי שיטת שיווק, שנועדה לעבוד כמו שאומרים "על רוב האנשים רוב הזמן".

רוב האנשים לא יעצרו ויחשבו על משמעויות שונות לכל פעולה ודבר.

ברוב המקרים, מישהו שואל שאלה>מצפה לתשובה>מועבר לנציג מכירות, הפיצול בסכמה: או יורד מזה, = לא רציני עבור החברה, או ממשיך לנציג מכירות = אדם שרוצה לקנות ויקבל תשובות ממישהו שמנוסה בטיפול בהתנגדויות.

עבורי מדובר בסוג של יריה ברגל, אך מאחר ואני ממילא מחפש מידע באופן פעיל ברחבי הרשת ולא רק מ"פי החמור" כמו שאומר הביטוי, אני ממילא לא שואל בפורום את היבואנים בפורום שאלות...

פות"ש והמגיבים כנראה כן עצרו והתחילו לחשוב, שזה תמיד סימן מעודד :wink:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...