Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז הבוס הישיר שלי וזה שמעליו זימנו אותי לשיחה לגבי הלימודים.

הן הסכימו פה אחד (לאחר שכמובן בדקו עם הבוסים מעליהם) שהלימודים האלו רק יכולים לתרום, אבל וזה אבל גדול הם לא יכולים / רוצים לתת לי משרה של 90 אחוז, בטענה שזאת שאיתי בעבודה גם לומדת (לימודי ערב) והם מעדיפים להתמקד בה ולא בי, ואם שנינו נעשה את הלימודים אז שנינו ניהיה עיפים ולא נוכל להתרכז בעבודה :S.

שאלתי אותם ומה עוצר בעדי לעשות לימודים אחרים בערב? התשובה היא כלום כל עוד אני משלם ועושה את זה על הזמן שלי כלום לא יכול לעצור אותי,

אז אמרתי להם אוקי, אבל אם אני עושה את הלימודים בערב אני גם יהיה עייף וגם היא תיהיה עייפה אז מה הרווחנו כאן? לא היתה להם תשובה.

הם אמרו רק שלי יהיה קשה בגלל 2 בנות קטנות פלוס לימודים זה יהיה יותר מדי.

הם אמרו שאם אני רוצה אז אפשר לראות שנה הבאה שזאת שעובדת אתי תסיים את הלימודים ואז אני יוכל לעשות את שלי, ואז שאלתי מה ההבדל? למה אני יכול שנה הבאה לעבוד 90 אחוז משרה והשנה לא? לא היתה להם תשובה.

בקיצור נדפקתי :S

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה הזמן לידידינו משכבר הימים, הleverage.

במצב שאתה מתאר, יתכן שהם רוצים לשמור עליך קצת יותר מהרגיל בגלל שהעובדת השניה פחות זמינה. זה שם אותך בעמדה מצויינת למו"מ.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אני קצת בשוק מזה. יש להם מנטליות/התנהגות כמעט גובלת בשל ילדים קטנים. מסבירים לך שאתה תהיה עייף, שקשה עם שתי בנות קטנות ושמישהי אחרת לומדת אז תשים את החלומות שלך בצד בינתיים. מה זה הקשקוש הזה? יש עבודה שאתה צריך לעשות, כל עוד אתה עושה את העבודה שלך כמו שצריך, מה אכפת להם כמה אתה עייף או כמה קשה עם ילדים קטנים? ומה הקשר לעובדת אחרת בכלל? רגע, בגלל שהיא לומדת אז היא עייפה ולא יכולה להתרכז בעבודה? אז למה הם בכלל נתנו לה ללמוד?

קיצר, הם מחפשים סיבות מתחת לאדמה למנוע ממך ללמוד, כנראה מאיזה פחד סמוי שאחרי שתלמד תחפש להתקדם בקריירה במקום אחר.

אולי כדאי שתהפוך את הסמוי ליותר גלוי...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כמו רוני, אני מרגיש שמשהו לא ברור כאן. אולי הם באמת סתומים מהרגיל, אולי זה הבדלי מנטליות תרבותית ואולי יש משהו שאנחנו לא יודעים... אבל זו באמת סיטואציה מוזרה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הסברתי להם שפשוט לא הם ולא אני מרוויחים מזה, כי לימודים כאלו או אחרים אני הולך לעשות.

הם אמרו שהעובדת סנדרה, ביקשה קודם לימודים (אפילו שאני הודעתי עוד בראיון עבודה) והם מעדיפים להתרכז בה ולא בי, ושאלו אותי מה יהיה בימי שישי שהיא בחופש, מי יהיה במשרד?

השבתי להם אותו דבר כאשר היא או אני בחופש ופתאום אחד מאתנו מקבל קילקול קיבה או מחלה כזאת או אחרת, אמרתי להם גם שהסיכויים שזה יפול אחד על השני במהלך החצי שנה הבאות נמוך מאוד.

ואז הגיע התירוץ של זה שיש לי 2 בנות קטנות, ויהיה לי קשה להתרכז בלימודים ובעבודה ובגלל שלה יש לימודי ערב אז היא כמובן תיהיה עייפה יותר ואז הם יכולים לבנות על זה שאני זה שיעזור לה :S

ואז שאלתי מה קורה במצב שגם אני עושה לימודי ערב? גם אני וגם היא עייפים ואז?

לא היתה להם תשובה וכאן העדפתי לחתוך ולהסביר להם שאני מכבד את מה שיש להם להגיד אבל אני לא מסכים איתם.

לא מספיק זה הם כל פעם אמרו שהם ישלמו לי על הלימודים איפלו שאמרתי להם בפירוש שאני לא מעוניין.

פורסם

תרגום מגרמנית (גוגל טרנסלייט) למכתב אשר כתבתי להם:

Good day

As you already know, I am interested in further training in supply chain management and logistics.

I have been thinking for a very long time in which direction I should continue to train. In doing so, I realized that I have the most interest in deepening my knowledge of supply chain management.

Although I enjoy my work as a dispatcher / Buyer, my long-term goal is to develop professionally and have a task where I work more in process control as well as analyzing and optimizing.

It would also be of great benefit to the company if I were to attend this training.

Among other things, I would have in-depth knowledge in procurement, logistics management and supply chain finance management.

As mentioned above, I do not want any financial support from the company. However, would be reliant on having free every other Friday to attend classes.

I very much hope that with your support I will be able to attend this training.

With kind greetings

Adi Rosman

פורסם

ובגרמנית:

Sehr geehrte Herren

Wie Ihr bereits wisst, interessiere ich mich für eine Weiterbildung im Bereich Supply Chain Managamanet und Logistik.

Ich habe mir sehr lange überlegt, in welche Richtung ich mich weiterbilden soll. Dabei wurde mir klar, dass ich am meisten Interesse habe, mein Wissen im

Supply Chain Management zu vertiefen.

Obwohl mir meine Arbeit als Sachbearbeiter Einkauf Freude macht, ist es mein langfristiges Ziel, mich beruflich weiter zu entwickeln und eine Aufgabe zu haben,

bei der ich mehr in der Prozesssteuerung sowie im Analysieren und Optimieren tätig bin.

Auch für die Firma würde es einen grossen Nutzen bringen, wenn ich diese Weiterbildung besuche.

Unter anderem hätte ich vertieftes Wissen im Beschaffungswesen, im Logistikmanagement sowie im Supply Chain Finance Mangement.

Wie bereits erwähnt, möchte ich keinerlei finanzielle Unterstützung seitens der Firma. Wäre jedoch darauf angewiesen, jeden zweiten Freitag frei zu haben,

um am Unterricht teilzunehmen.

Ich hoffe sehr, dass ich mit eurer Unterstützung diese Weiterbildung besuchen kann.

Mit freundlichen Grüssen

Adi Rosman

פורסם

הקטע של "מעדיפים להתרכז בה ולא בך" לא מובן לי. אם היו אומרים לי דבר כזה הייתי אומר מיד שאני באמת מצטער שסדרי העדיפויות שלי שונים, אבל אני מעדיף להתרכז בעצמי ומבקש שהם ימצאו פתרון שיעבוד בשביל שנינו, כי אני לא חושב שאני שווה פחות ממנה.

ה"מי יהיה במשרד" זו גם מחשבה של עולם ישן. דפוק כרטיס בשמונה בבוקר וזרוק את העט על השולחן בדקה לחמש בשביל להחתים כרטיס בחמש ביציאה.

אני תמיד אומר לעובדים שלי שמבחינתי שילכו הביתה בצהרים אם הם עשו את כל העבודה שלהם ואין להם עוד שום משימות להיום.

אם אתה לא במשרד יש טלפון, יש אינטרנט, ותמיד אפשר להשיג אותך.

במיוחד מוזר שהם אפילו מציעים לשלם לך על הלימודים, כך שזה בטח לא עניין של כסף.

בנוגע למכתב שכתבת - יש לי רק הערה אחת והיא שאם זה תרגום ישיר של גוגל טרנסלייט אז בואנה - התרגום השתפר באופן מדהים בשנים האחרונות...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רק אני לא מבין מה ההתעקשות להתחיל ללמוד עכשיו?

נתנו לך אור ירוק להתחיל ללמוד מה שאתה רוצה שנה הבאה. אם היתקבלת ללימודים השנה, אין סיבה שלא יקבלו אותך שנה הבאה (במיוחד אם תסביר את עמדת המעסיק שלך).

מסכים שהתרוץ של המעסיק מצוץ מהאצבע אבל אתה גם קצת מתעקש סתם.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם (נערך)

מצטרף לדעתו של ידידי שושן אדום משווה ומעלה.

תגיד ישנת על זה, בדקת מול שתי המכללות ואכן תוכל ללמוד גם בשנה הבאה (בתקווה שזה אכן כך ), אז בואו נוציא למען הסדר הטוב סיכום פגישה שבו אדחה את לימודי לשנה הבאה , אעבוד 90% משרה ואז אלמד כאשר הלימודים על חשבונם.

34 אלף פרנק לא הולכים ברגל.

כמובן הגישה צריכה להיות שונה אם המקום במכללות לא יישמר לך לשנה הבאה. לא רואה שצריכה להיות עם זה בעיה , אבל שווייץ לך תדע.

עריכה אחרונה על ידי ישה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

רדזון הם אמרו ששנה הבאה לא תיהיה בעיה, השאלה היא מה ההבדל בין השנה לשנה הבאה? הסיבה העיקרית שלהם שתמיד צריך להיות מישהו במשרד, מי יהיה שנה הבאה כשהעובדת השניה בחופשה ואני בלימודים?

בגלל זה לימודים השנה או שנה הבאה זה לא משנה, הם לא מעוניינים, אני בן 36 השנה, הצבתי לעצמי יעד עד גיל 40 לסיים אם זה, מה גם שכל פעם לדחות בשנה לא מוביל אותי לשום מקום

פורסם

ישה ביקשתי מהם בכתב, התשובה היתה שהם לא יוכולים להתחייב מה יהיה שנה הבאה, אבל לפני שאני אמור להירשם ללימודים נוכל עוד הפעם לראות האם זה מסתדר

פורסם

הסיבה שתהיה במשרד היא לדעתי לגיטימית, זכותו של המעסיק לדאוג למענה רציף. המקרה שאתה מתאר (שניכם לא יכולים להגיע לעבודה) הוא לא בשליטת המעסיק.

מצד שני זה שהם לא מוכנים להתחייב על תחילת לימודים בשנה הבאה זה בעייתי.

תסביר להם שאתה מקבל את הטענות שלהם אבל שיקחו בחשבון שאי ההתחייבות שלהם מעמידה אותך בפוזיציה לא נעימה, שבה אתה מרגיש שלא מעריכים אותך ולא נותנים לך את החופש להתפתח ולהתקדם בחברה ואתה מתחיל לחשוב האם אתה בכלל נמצא כרגע במקום הנכון מבחינתך.

לפחות אתה יודע שהם כרגע נמצאים בבעיה, מכיוון שהבחורה השנייה בלימודים, הם לא ירצו להיכנס להליך של גיוס מחליף עבורך כי היא כנראה תצטרך לחנוך אותו.

אני מצטרף לדעת חלק מהמגיבים להתחיל לחפש את עצמי בחוץ כדי שיהיה לי קלף מיקוח, אבל לא הייתי משתמש בו עבור סחיטה (התניה עבור קבלת אישור לימודים/העלאת שכר) אלא רק כדי לאותת למעסיק על חומרת המשבר/הפערים שיש בניכם.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני לגמרי עם Redroze.

אני חושב שאתה פועל לפי מנטליות ישראלית של "עכשיו ומיד או שאני שורף את המועדון".

מוכנים שתלמד. מוכנים לשלם על הלימודים שלך. מוכנים שתרד ל-90% משרה. מעוניינים לשמר אותך בתור עובד.

מה עוד אפשר לבקש?

באמת שאני לא רואה שום טרגדיה אם תסיים את ההכשרה בגיל 40 או 41 או אפילו בגיל 50.

אתה סתם מלחיץ את עצמך, פועל באופן אימפולסיבי ועלול לפגוע במוניטין שלך.

• תוכן חדש...