Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

hyundai i10 PRIME vs kia picanto LX

ran_punto
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלו אותי מה כדאי, לא בשבילי... המנוע 1.2 בשניהם, רמות גימור ציינתי בכותרת, המחיר פחות או יותר זהה. 66,300 - 66,600 מ0 ק"מ מליסינג. כככה שהאחריות לדעתי תהיה זהה על שני הרכבים - 3 שנים . (ולא 7 כי הרכב לא נקנה מיבואן קיה ) .

אני יודע ששאלה זו נדונה בפורום זה בעבר, אבל רציתי לשאול ספציפי על הגרסאות גימור האלו , כאשר המחיר זהה, האחריות זהה, נפח מנוע זהה.

פורסם

לקיה יש יתרון בדמות בלימה אוטונומית שלא קיים ביונדאי, והפנים שלה עדיף על זה של היונדאי לטעמי.

היונדאי מעט יותר נוחה מאשר הקיה.

פורסם
לקיה יש יתרון בדמות בלימה אוטונומית שלא קיים ביונדאי, והפנים שלה עדיף על זה של היונדאי לטעמי.

היונדאי מעט יותר נוחה מאשר הקיה.

אז כדאי את הקיה? האם זה נכון שהאבזור מולטימדיה (כגון מסך) בקיה הרבה יותר גרוע מאשר ביונדאי PRIME והאם זה צריך להוות שיקול ברכישה ?

פורסם

אולי שווה במחיר הזה להכניס גם את הספארק.

מנוע יותר חזק ואבזור בטיחותי משופר ביחס לקוראיניות

Sent from my Le X829 using Tapatalk

פורסם
אולי שווה במחיר הזה להכניס גם את הספארק.

מנוע יותר חזק ואבזור בטיחותי משופר ביחס לקוראיניות

תודה על ההצעה ..

ממש לא הכיוון . הספארק יספוג ירידת ערך חזקה פי כמה מהפיקנטו, הספארק קוריאני בעצמו ולא מאמין שיותר בטיחותו מהפיקנטו

פורסם

בפיקנטו מדובר ברדיו בסיסי וביונדאי מדובר במולטימדיה בהתקנה מקומית של כלמוביל, הקוטנקטד קאר.

אני מקווה שאתה לא שופט את הספארק על פי שמירת הערך של הספארק הקודמת, הספארק עדיפה בביצועים , מעט באבזור וצריכת דלק בשיוט ביחס לפיקנטו ואיננה מצריכה מערכת התראה בהתקנה מקומית כפי שהפיקנטו והיונדאי צריכות.

אין צורך לצטט הודעה אחת מעליך.

פורסם

הספארק עם 10 כריות אויר לעומת 6 ולא צריך מובילאיי

לגבי ירידת ערך, אני לא מכיר את הנתונים אבל כנראה שהפיקנטו תשמור יותר על הערך.

למרות שהשוק של היום שום דבר לא בטוח

פורסם

הפיקנטו ברמת איבזור זו בפנים ניראית די פשוטה, מעבר לזה לדעתי היונדאי נוחה יותר עם מושבים עדיפים.

הסלוןמשולב שני צבעים תורם לאווירה.

היונדאי גם מאובזרת יותר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...