Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב הגיע אי-מייל מהמועדון של לופטהנזה שמודיע שהולכים להשרף לי אלפי מיילים בקרוב. די נמאס לי לשרוף מיילים (נשרפו לי כבר עשרות אלפים). מכיוון שלא מתוכננת לי שום טיסה איתם בזמן הקרוב, חשבתי לקנות משהו מהוורלד-שופ שלהם ולשלוח לחבר פורום שגר באיחוד האירופי, שיביא איתו כשהוא מגיע לארץ. לא משהו גדול - חשבתי על אוזניות טובות.

אז... יש מתנדב בקהל?

בירה עלי כשיגיע לארץ.

פורסם

תעשה כרטיס אשראי של miles & more (דרך חברת כאל), ומעבר לצבירת מיילים על הקניות שלך תרוויח את זה שהמיילים נצברים לנצח ללא תוקף.

פורסם

אכן כרטיס האשראי טוב למניעת תפוגת מיילים (ובערך רק בשביל זה, יחס ההמרה נמוך).

ראוי לציין שלופטהנזה הודיעה שהיא בקרוב דופקת את ישראל ומוציאה אותנו מההחרגה שבה נחשבנו לאיזור אירופה עבור כרטיסי בונוס שיוצאים מתל אביב (וככה היה אפשר לרכוש ביחסית מעט מיילים כרטיס בונוס לאירופה). אנחנו ניחשב למזרח התיכון וכרטיסי הבונוס יתייקרו משמעותית.

בשבילי זו סיבה מספיק טובה לעבור ליונייטד בתור המועדון של סטאר אלייאנס.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

ומה הם אמורים לענות כשישאלו אותם בשדה התעופה אם מישהו נתן להם משהו להעביר?

אני בטוח שאתה בסדר, אבל אני אישית לא הייתי מסכים להיות בלדר ולהעביר חבילה מחו"ל עבור מישהו שאני לא מכיר טוב אישית.

פורסם

בובי קצת הגזמת.

שיענו כן, הנה, קיבלתי את החבילה הזו, אנא בידקו אותה. מה הבעיה ? ישקפו את החבילה יראו שהכל בסדר, וזהו.

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם
אכן כרטיס האשראי טוב למניעת תפוגת מיילים (ובערך רק בשביל זה, יחס ההמרה נמוך).

ראוי לציין שלופטהנזה הודיעה שהיא בקרוב דופקת את ישראל ומוציאה אותנו מההחרגה שבה נחשבנו לאיזור אירופה עבור כרטיסי בונוס שיוצאים מתל אביב (וככה היה אפשר לרכוש ביחסית מעט מיילים כרטיס בונוס לאירופה). אנחנו ניחשב למזרח התיכון וכרטיסי הבונוס יתייקרו משמעותית.

בשבילי זו סיבה מספיק טובה לעבור ליונייטד בתור המועדון של סטאר אלייאנס.

זה חדשות רעות.

לא הייתי אומר ״דופקת״, כי היא היתה היחידה שהחריגה אותנו. עשו לנו מחווה עד היום ומפסיקים אותה, סה״כ מיישרים קו עם שאר החברות.

עם זאת, זו באמת היתה הסיבה היחידה להיות במועדון שלהם על פני אחרים בסטאר.

פורסם
בובי קצת הגזמת.

שיענו כן, הנה, קיבלתי את החבילה הזו, אנא בידקו אותה. מה הבעיה ? ישקפו את החבילה יראו שהכל בסדר, וזהו.

כן, ואז מעבירים אותו ואת החבילה לבדיקה מדודקת . מה החבילה מכילה, מי האדם ,כמה אתה מכיר אותו .

רוצים לפתוח ולפרק ולראות מה יש בפנים , ואם זה מכשיר עם מעגלים חשמליים או סוללות נטענות אז בכלל שמחה וששון.

הכי פשוט לשלוח לשירות משלוחים עם כתובת בגרמניה ומשם להעביר לארץ.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

בובי, מה שכתבת אפילו לא עבר לי בראש. ראש קרימינלי יש לך.

בכל מקרה, לא מבקש להעביר בשבילי קופסא סגורה עם תוכן לא ידוע. כולה זוג אוזניות שישלח ישירות מהוורדשופ. את האריזה אפשר לזרוק.

מקווה שרקורד של שנים בפורום מרמז שלא ישבתי וחיכיתי עד כה למצוא לי "בלדר".

תודה למי שכתב על כרטיס המיילס אנד מור של כאל - לא הכרתי. אבל לצערי לא משתלם בעליל לשלם 15 שקל כל חודש רק כדי לשמר את המיילים. יש לי כמה כרטיסי אשראי עסקיים פטורים מעמלות, ואין לי רצון להתחיל לשלם עכשיו.

אז אם יש מישהו שמעוניין לעזור, תיבת ההודעות הפרטיות שלי פנויה... [emoji6]

• תוכן חדש...