Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בעקבות רעידות שהופיעו בלחיצה על הדוושת הדלק (במהירות של 80-100 קמ"ש), הומלץ לי להחליף ציריות. המוסכניק המליץ לי להחליף כבר את שני הצדדים. קיבלתי מחיר של 400 ש"ח על כל צד. בנוסף הוא אמר לי שאני חייב להחליף רפידות וצלחות. ניתן לראות שאין בשר לרפידות ושהצלחות שחוקות למדי, כך שאני נאלץ להסכים עם ההבחנה. עבור הרפידות והצלחות קיבלתי הצעה של 350 ש"ח. כלומר 1150 לחלקים.

המוסכניק רוצה 400 ש"ח על העבודה.

האם המחירים נשמעים לכם הגיוניים?

האם אחרי טיפול כזה כדי גם לגשת לכיוון פרונט?

תודה,

ניב

פורסם

400 שח לעבודה זה מחיר בסדר גמור אך מחיר הציריות נשמע קצת גבוה. מחירי צלחות ורפידות נשמע שמדובר לפי המחיר בבלמים מאיכות ירודה לפחות הצלחות. לפני שאתה ניגש לביצוע שאל אותו איזה איכות החלפים כולל איכות הציריות וחזור לעדכן.

פורסם

לגבי ברקסים צלחות ורפידות, תשאל מה שמים לך (איזו חברה)?.

כמו כן גם תבדוק שם, יש להם הכל.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
400 שח לעבודה זה מחיר בסדר גמור אך מחיר הציריות נשמע קצת גבוה. מחירי צלחות ורפידות נשמע שמדובר לפי המחיר בבלמים מאיכות ירודה לפחות הצלחות. לפני שאתה ניגש לביצוע שאל אותו איזה איכות החלפים כולל איכות הציריות וחזור לעדכן.

יש דרך כלשהי לבדוק את הציריות לפני שמחליפים או שרק בגלל רעידות בהאצה במהירות גבוה ?

פורסם
יש דרך כלשהי לבדוק את הציריות לפני שמחליפים או שרק בגלל רעידות בהאצה במהירות גבוה ?

בהחלט...ניתן לבדוק חופש. תופסים את המוט של הציריה במרכזו ומזיזים למטה ולמעלה..אם יש חופש זה יורגש. עדיין התופעה שמתוארת מסבירה אכן חופש בציריות שמצריכות החלפה שלהם.

פורסם

תן לנחש שזה רכב מליסינג, בפרטי לפי דעתי לפני 150 אלף אין מה לגעת בציריות בכלל. בליסינג זה עולם אחר לחלוטין.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תוכן חדש...